Danmark hämtar hem 14 barn och 3 mammor från fångläger för IS-terrorister

ISLAM & TERRORISM. IS-sympatisörer är inte välkomna till Danmark, men säkerhetspolisen värderar att det är mest lämpligt att evakuera, säger Nick Hækkerup är dansk justitieminister. Det kan bli aktuellt att ta hem ytterligare fem barn med dansk anknytning, men det kräver att deras mödrar godtar det, mödrarna är inte längre danska medborgare och de får i de fallen inte själva följa med tillbaka, rapporterar Danmarks Radio.

Al-Hol lägret

Frågan om barnen i fånglägren har varit politiskt het i Danmark de senaste månaderna inte minst sedan en rapport från den danska säkerhetspolisen PET blivit offentlig, där man beskriver det som en säkerhetsrisk att låta barnen bli kvar i lägren där de riskerar radikaliseras, men regeringens hållning är dock klar, de ska straffas så hårt som möjligt säger Nick Hækkerup.

Den danska regeringen garanterar att tre mödrar kommer att häktas och straffas när de kommer till Danmark från läger i Syrien.

-Pettersson säger att enklast är att låta dem ruttna i lägren, men är barnen medborgare och det inte går att dra in medborgarskapet är det bättre att ta hem barnen som små än som vuxna och kanske utbildade terrorister.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Danmark hämtar hem 14 barn och 3 mammor från fångläger för IS-terrorister

  1. undrar hur gamla dom så kallade darnen är?
    och varför skall dom inte simma över medelhavet dom alla andra

  2. Bäst att låta dem stanna där de är.
    Skulle de däremot trots all sans och vett tas till Sverige så ska de avkrävas utträde ur religionen från helvetet och klä sig normalt.
    Barnen ska absolut inte placeras i muslimska fosterhemsfamiljer.

  3. …förr eller senare kommer barnen ta reda på vem är deras föräldrar och kan även lägga skuld på staten att de växte upp utan mammor speciellt om någonting k uppväxten inte går sä bra…Så kanske vill de hämnas…att vara barn till IS- krigare kan romantiseras och ge liksom hero-status osv. Precis som gangster status nu

  4. Dom som anknyter till islam är förlorade för all framtid.
    Ganska enkelt att förstå om man inte är hjärntvättad.

  5. Det är tragiskt när barnen får växa upp i ett fångläger med isindoktrinerade mödrar,men alternativet att rycka dom från mammorna är nog värre.Dom här barnen får nog anses förlorade hur man än gör.

Kommentera