Ingenting nytt i dagens Sverige

VÅLDSVÅGEN. Ett stort antal anlagda bilbränder rasade igår natt i Eskilstuna, även polishuset var ett av målen för den koordinerade attacken. Detta avskyvärda illdåd är tyvärr ingenting nytt i dagens Sverige. Stefan Löfven har snart varit statsminister i sju år och fortfarande har inte regeringen lyckats få stopp på dessa, ofta samordnade attacker mot vårt samhälle.

Sverige behöver en ny ledning som med kraft kan slå tillbaka mot de våldsverkare som inte bara drabbar de enskilda bilägarna, utan även säkerheten och tryggheten hos alla våra medborgare. Det är uppenbart att Löfvens trötta regering inte besitter den kraften som behövs för att återuppbygga tryggheten i vårt land, skriver Jimmie Åkesson (SD) på Facebook.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Ingenting nytt i dagens Sverige

  1. Kommunen har sig själv att skylla… man importerade tusentals MENAmuslimer för att stort kunna fira att staden nått 100 000 invånare i neon… stadsdelar förvandlades från att varit ”normala” till att vara ”somalieland” (exempelvis fröslunda som nu utsatts för flertalet av bränderna) krig pågår mellan flera olika invandrargrupper… båtflyktingarnas ankomst till nyfors gav inte upphov till mer brott, asiater arbetar och sköter sig. Vad är det som är så svårt att förstå? Mena+islamism ger detta fenomen… Eskilstuna har sig själv att skylla och jag är glad att jag lämnade trots att jag en gång älskade staden.

  2. Socialdemokratins grundpelare att först göra sin plikt för att få rätt gäller fortfarande.

  3. Det finns bara några få lösningar för att undvika detta kaos och inferno, jag tror dock inte på att bygga fler fritidsgårdar. En lösning vore att internera och sedan deportera fortast möjligt. En annan lösning vore att öppna några saltgruvor och låta kaosgängen arbeta 16 timmar per dygn. En tredje lösning vore ju att ……………!

  4. Jag misstänker att försäkringsbolagen knappast är roade av dessa bilbränder.

    • det klommer inte bli billigt att försäkra bilen i framtiden om man inte stävjar detta

      • Eller så är det precis tvärtom, bilgrillning skapar arbete inom brandförsvaret och försäkringsbolagen vilket skapar nya skatter till staten som kan importera ytterligare bilgrillare. Notan skickas till bilägarna som ju ändå inte skall finnas enligt vänstern och miljöfascisterna. Det har då skapats en win/win situation……..!

  5. Regeringen bryr sig inte om inbördeskriget.
    Alla länder har en armé, sin egen eller någon annans.

  6. Vi får höra förbannade, ledsna och rädda eskilstunabor. Drabbade törs inte berätta för reportern av rädsla för repressalier.

    Bekymrade lokala poliser gissar på en teori och förstärker bevakningen av polishuset.

    Tystnad från regering och rikspolischef. Dagens Sverige där gerillan tar befälet som i Libanon.

  7. Att sätta en kommun och dess innevånare i skräck. Detta är ren terror. Hur länge skall det dröja innan makthavarna inser att det finns lagar att använda när främmande makt har för avsikt att styra ett annat lands lagar. När skall folket vakna och säga ifrån, det går inte låta dagens politiker bestämma över våra liv. Det kommer inte att sluta väl om det får fortgå. SVENSKA FOLKET SE TILL ATT VAKNA FÖR HELVETE. Alla som inte lever med bomull runt hjärnan, måste hjälpa till väcka upp det sovande folket.

    • Morgan står ofta och skryter att dom höjt straffen för många brott ,men det spelar ju föga roll när åklagare dömmer i det lägre spannet och sätter mildare straff form på brottet,, Velanda bör ju klassas som terror brott.. Det i eskilstuna är ju att betrakta som terorrbrott det med
      krigshandling mot rättsstaten dessa skall dömas hårt och utvisas riv medborgarskapen dom har inte/kommer inte anpassa sig i vårt samhälle dom är inte kompatibla att vistas i ett fungerande samhälle ut med dom och hela familjen/klanen

      Se Ali Khan släkten i Göteborg vad har dom kostat samhället ??

Kommentera