EU kan inte enas om Mellanöstern

MELLANÖSTERN. EU-ländernas utrikesministrar har inte kunnat enas om krav på ett omedelbart eldupphör i den upptrappade konflikten mellan israeler och palestinier. Detta efter att Ungern sagt nej, enlig TT.

Steget Efter

Ministrarna talade om situationen vid ett videomöte på tisdagen och Sveriges Ann Linde (S) ser det som ett misslyckande att länderna inte har kunnat enas om ett gemensamt uttalande.

Enligt Linde motiverade Ungern sitt nej med att man ”då går in på” Israels rätt till självförsvar.

-Pettersson tycker Hamas och Islamiska jihad ska sluta skjuta raketer mot Israel eftersom dom började och sedan vänta på Israelernas reaktion och att Sverige upphör med allt bistånd till de så kallade ”palestinierna” samt tar tillbaka erkännandet av Palestina som stat.

Tvåstatslösningen finns redan. Jordanien är en palestinsk stat.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “EU kan inte enas om Mellanöstern

  1. Macron, Frankrikes president har lagr franpm ett fredsförslag mellan Israel och Gaza.
    – Enligt en synnerligen välunderrättad källa har Abbas erbjudits 100 miljoner Euro insatt på ett konto i Schweiz om han stoppar sina galningar leka med raketer.

  2. nä det är bara tyskar och svenskar som ogilar israel förutom araberna. det började under ww2 när tyskarna hittade en bundsförvanter som var väre än rhihfyren.
    men tyskland förorade kriget…så problemet är att araberna och svenska regeringen aldrig gett up att föfölja judar.

    men nu har judarna folkrätten på sin sida det är ju ingen tvekan om att arabernas raketer komm först..då sprang judarna iväg och påstod att man invaderar gasaremsan..
    åå så blåst man blev . som ja ser det spräng och brandbomber och pressa ut allt levande i i havet.
    militärstrategiskt är det ett gylende tillfälle att utplåna ett stort antal jihadister

Kommentera