Våldta judarnas döttrar


MELLANÖSTERN. Över stora delar av världen protesterar så kallade palestinier mot Israel och judarna. De skriker och gapar, hotar och hatar och i Sverige behandlas de med silkesvantar. De protesterar för en bra sak som en polis i Uddevalla sa och journalisterna håller med.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


18 responses to “Våldta judarnas döttrar

 • Olof.p

  Men stoppa nu för helvete allt bistånd till palestinierna, annars får vi bära ansvaret för kriget mot Israel.

  Gilla

 • Tony

  Visst är det fantastiskt, förmodligen lever dessa gaphalsar på bidrag,
  men kör ändå omkring i stora vans, det har inte jag råd med trots
  52 års arbete?

  Gilla

 • Skåningen

  Pettersson har rätt i att palestinierna demonstrerade i Helsingborg i förra veckan vid fontänen på Gustav Adolfs torg. Cirka 140-150 av stod tätt packade och skrek slagord på arabiska. Bredvid stod sex poliser och bara glodde, och när jag gick fram till dem och påpekade att här det betydligt fler än åtta så fick jag höra dessa att jag ”skulle passa mig”. Där försvann den sista tilliten jag hade kvar för polisen.

  Gillad av 3 personer

 • grebom5

  Att en svensk reporter säger att en polis sa ”protester för en god sak” behöver inte vara sant.
  Alla vet att det vi läser i tidningarna är friserad för att inte säga, mestadels osanning.

  Gilla

 • Björn Kåverud

  Det här är inte Palestina
  Det är inte heller Israel
  DET HÄR ÄR SVERIGE
  Jag bryr mig om judar och araber precis lika mycket som judar och araber bryr sig om svenskar, d.v.s. inte ett dugg.
  Låt dem slåss. Tycker dock att de kan göra det hemma i stället, men när det nu inte är ett val som jag kan påverka så bryr jag mig inte alls om dem.
  Några säger att det utarmar den svenska välfärden.
  Jag säger att det inte spelar någon roll.
  Vi svennar får ändå väldigt lite välfärd för den skatt vi betalar.
  Det går till ”våra” importerade skyddsgrupper. Om inte till deras kriser eller konflikter så går det till kamelcenter, SFI, socialbidrag eller på andra sätt till den misslyckade tron på integrationen från kommunister och liberaler.
  Därutöver så har vi maktgalna och penningkåta politiker och sexuellt frustrade batikhäxor som hatar alla män, utom deras importerade sexleksaker.
  Om inte det räcker så har vi bankerna som klassar många svenskar som terrorister för att de använder swish.
  SWEDEN IS ALREADY FUCKED

  Gilla

 • Argus

  ”Våldta judarnas döttrar”

  Det är väl det enda sättet för MENAiter att komma upp till medelvärdet för uppmätt globalt resultat i IQ-mätningar?

  Gilla

 • Jesuiten

  Våra ingivelser äro äkta förty ett järtecken vi ej skall kalfatra. Viktigt äro att kalmera en hanrej, ty en ovulen perfid xantippa.

  Gilla

 • Kent

  De demonstrerar för en bra sak säger ärthjärnan till polis. Om det nu hade varit de vanartiga svagbegåvade gossarna i NMR som hade varit ute och demonstrerat för samma goda sak hade de också fått samma behandling och omdömen?

  Gilla

 • Maya

  Jag tror inte Judar skulle få för sig att åka runt i bil och skrika och gapa om våldtäkt på arabers döttrar.Det må så vara att det är en upptrappad konflikt mellan dessa men slagord som det här borde vara straffbart.Vidrigt beteende !

  Gillad av 2 personer

 • ruben

  Varför får inte Israel försvara sig mot raketattacker? Varför ska Sverige bli inblandad i konflikter, som grundas av palestinsk antisemitism? Vad gör dessa människor i Sverige? Sverige bör naturligtvis sluta med allt bistånd till de evigt judehatande raketskjutarna. Många miljoner där, som kunde gått till mat, positiva aktiviteter och noll dödade. Det är Sverigefientlig politik, som bäddat för att utländska konflikter sprider sig till Sverige. Exempelvis skyddar Sverige terrorister. Det kostar stora gemensamma skatteresurser. Det verkar inte finnas någon i regeringsställning, som bryr sig om säkerheten för Sverige och Svenskar, så nyval är förmodligen enda sunda alternativet.

  Gilla

 • Peter de Mander

  Palestina demonstration? Visst bar många på Palestina flaggor… men jag såg Irakiska, Iranska, Algeriska flaggor i tåget…. Är inte det här bara för att flytta fram Islams positioner precis som alltid? Jag bara undrar… hade inte blivit förvånad om det hade viftats med ISIS flaggor på Stockholms gator i lördags

  Gilla

  • Pettersson

   I filmen ovan ser jag bara palestinska flaggor. Vid andra tillfällen är det annorlunda.

   Visst är det en muslimsk invasion men när muslimer lyckas ta makten blir de osams inbördes. Inga lider så mycket av islam som muslimerna ändå tycker de sliten är bra.

   Gilla

   • Peter de Mander

    Pettersson… jag hänvisade till demonstrationen i Stockholm… kolla Riks.se och deras filmning så ser Du inte bara Palestinska flaggor. Vet inte vilket videoklipp jag såg den Algeriska i men blev förvånad… men jag tror Du kommer att kunna se Jemenitiska, Iranska, Irakiska… i en demonstration för Palestina i Sverige mot Israel… vem fan började droppa 1000 raketer nu i veckan?

    Gilla

   • Pettersson

    Jag förstod att du menade någon annan demonstration men det var inte lätt att veta…

    Ingen skada skedd, ”palestinierna” har demonstrerat i Stockholm, Malmö, Helsingborg, Uddevalla och på fler ställen. Dom borde protestera mot Fatah och Hamas på hemmaplan…

    Gilla

   • Peter de Mander

    Håller med… förlåt att jag var otydlig… Försöker alltid att vara det plus hövlig (det har Du säkert noterat) och är tacksam över Ditt ”inhopp” 🤓

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: