Hamas träffar IKEA i Israel med raket

MELLANÖSTERN. Kriget mellan Israel och araberna är tragiskt på många sätt. Det innehåller även en stor portion ironi. S-regeringen i Sverige erkände staten Palestina hösten 2014 och lämnar miljarder i bistånd till araberna som är tänkt att gå till att utveckla demokratin och bidra till freden. Det verkar fungera tvärtom, pengarna hjälper terroristerna att skaffa vapen som de sedan använder mot svenska företag.

Bild från Twitter

Idag på eftermiddagen slog en raket avfyrad från Hamas i Gaza ned i centrala Israel och träffade en svensk-ägd IKEA-butik, skriver Israels ambassadör i Sverige Ilan Ben-Dov på Twitter:

-Pettersson tycker att IKEA kan skicka räkningen till utrikesminister Ann Linde som önskar Eid Mubarak…

Ann Linde blev årets Palestinavän redan 2011…

Ann Linde önskar trevlig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Hamas träffar IKEA i Israel med raket

 1. Ann Linde bara utseende bara utstrålar fi**a, nervproblem och en god portion svenskhat!
  Jag tål henne inte, förmodligen är hon nr 1 på min lista över äckligt politiska tillsatta stolpskott!!!

 2. Ja företag som börjart låta som regeringen ska man hålla på avstånd, nu har till och med Ö o B lagt in ordet alla lika värde i sitt säljhäfte, dock utan att förklara vad ordet betyder ?

 3. Tragiskt. Möblerna har reducerats till en hög spånskivor och skruvar som det är nästan omöjligt att sätta ihop.

 4. Det må vara hänt, det är ju trots allt palestinierna (de riktiga äkta semitterna i sammanhanget här) som med all rätt försvarar sin existens mot ”israels rätt att försvara sig” (mot den). Hade inte ”judarna” i Warszawa ghettot rätt att försvara sig mot sina fångvaktare? Den rätten har otvivelaktigen folk i koncentrationslägret Gaza också, deras raketer riktar sig mot exakt mot ockupanter i de områden de blev förvisade och mördade från.

  Erat stöd för fanatiska sionistiska kolonialister innebär också i praktiken att ni stöder att inte bara palestiniers utan folk från hela MENAs (som ju direkt påverkas av at USA/israel håller åtskillnadspolitiken, krig och konflikter kokande för att israel skall kunna existera) deras ”rätt” att få komma hit och leva på bidrag livet ut. Det är ju konsekvensen av raspolitiken.

  • Ofta talas det om ”palestinierna” som om de vore ursprungsbefolkningen i det som är dagens Israel. Men detta, som så mycket annat när det gäller Israel, stämmer inte överens med verkligheten. Jag menar att det finns varken ett historiskt självständigt land som heter ”Palestina” eller ett folk som heter ”palestinier”.

   Man kan testa det genom ett par enkla frågor:

   Vilken form av regim styrde i Palestina? Vad är namnen på några stora palestinska ledare innan Yasser Arafat? Vad hade landet Palestina för gränser innan 1948/1967?

   Svaren på dessa frågor strålar med sin frånvaro.

   Vad är då Palestina för ett land, och vilka är människorna som kallas palestinier?

   Namnet Palestina kommer från den romerske kejsaren Hadrianus, som var regent under det judiska upproret mot romarna 132–135 e Kr. Som straff för upproret beslöt han döpa om Judéen till ”Palestina” för att förödmjuka judarna, eftersom namnet anspelade på judarnas ärkefiende filistéerna.

   Palestina, alltså före detta Judéen, kom aldrig att bli ett självständigt land utan fick nöja sig med att vara en region i ett imperium. I tur och ordning var det en region i romarriket, i det bysantinska riket, i korsfararkungadömet, i mamluckernas rike, samt i det osmanska riket. Mellan 1920 och 1948 var det sedan ett brittiskt mandat (ett av 22 mandat efter första världskriget).

   1948 utropades självständighet och landet fick namnet Israel – inte Palestina.

 5. Kan inte den här djävla regeringen sluta stödja islamifieringen i landet… ? Har alla gått och blivit Centerpartister? Dom verkar ju stödja en ideologi baserad på en krigshetsande pedofil som skar halsen av judar och kristna?
  Var är feministerna? Var är djurrätsaktivisterna? Mohammed var en Pedofil och slaktare, Islam förringar kvinnor och hatar alla som inte ansluter sig.
  Sverige byggdes av fläsk och rotmos… glöm inte det…

 6. Jag har alltid förvånats och förundrats varför socialdemokrater och vänsterkrökarna liksom SVT och MSM media i modern tid är helt besatta av araber och vill islamisera Sverige med fler mosker och utrota kristendomen!?

  En dysfunktionell religion som inte fungerar speciellt bra nånstans i världen, trots att det finns över 130 muslimska länder där dem kan leva ut sin religion med bomber och krig! Jag vill inte se ett enda till moskebygge till i Sverige! Tror iofs att hela sozzeriapparaten ligger i spillror och slickar såren då dem vet att dem kommer förlora stort 2022!

 7. Skicka räkningen till Löfven personligen, det borde han kunna betala med sin absurda lön.

 8. Men det kanske kommer något gott ur det här… nu kanske ikea börjar sälja julgranar igen och inte vinterträd…
  För man kan ju hoppas att deras ledning nu förstår att man kan inte blidka alla(h)😉…

 9. Raket märkt med hälsningar från Stefan Löfven och socialdemokratiska arbetarpartiet i Sverige.

 10. ”Två hål i väggen”, var en reklamkampanj för några år sen. Kanske inte var sådana hål som IKEA- folket hade väntat sig. Annars kan det ju vara på sin plats att detta numera PK- och muslimkramar-företag själva får smaka på den beska medicinen.
  Margot Wallström är trots allt den som, över tid, har störst skuld av de svenska medlöparna. Hon har slickat skosulor på dessa terrorister i åratal och försett dom med blodspengar som hon försnillat från oss.

 11. Palestinierna började angreppet under Eid, minnesdagen för folkmordet på Judarna i Medina, där man halshögg 700 män och våldtog deras kvinnor.

  Det är för denna glada dagen som man förbereder sig genom att äta godis på natten en hel månad. 💚💚💚

Kommentera