Två har livshotande skador efter knivskärning

VÅLDSVÅGEN. Två unga män som blev knivskurna i västra Göteborg på måndagskvällen har livshotande skador, skriver Polisen på sin hemsida. Händelsen skedde på en gata i stadsdelen Högsbohöjd vid 20-tiden. Privatpersoner såg de skadade männen och lade tryckförband på såren, innan ambulans hann fram.

Högsbohöjden. Foto: Privat

Enligt polisen uppger männen att de blivit rånade. Överfallet utreds som misstänkt mordförsök. De skadade männens tillstånd är mycket allvarligt, uppger Sahlgrenska universitetssjukhuset.

-Pettersson säger att det låter skumt, två unga män knivade nästan till döds vid rån, undrar om det inte var mordförsök från början, men det är en ren privat spekulation…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Två har livshotande skador efter knivskärning

  1. Ingen medborgare i Sverige behöver råna någon för att överleva. Rånmord är troligtvis ett medeltida hat- och maktbeteende av individer med lågt IQ. Samma lika om det är en form av terrorism eller hatbrott? Jag läste nyligen om en 75-åring, som skadats och rånats av flera personer. Det tycks finnas gott om frigående beväpnade kriminella på gator och torg trots regeringens och Stefan Löfvens ogrundade skryt om Sverige, som trygghetens humanistiska stormakt. Regeringen har inte koll på sin egna politik. Leta upp våldsverkarna lyft bort dem från allmänna platser och förpassa dem dit de hör hemma. Ge oss nyval för att få känna lite hopp om att de stereotypa oduglingarna byts ut i myndigheter och riksdag innan det är för sent, men vem vet hur det går.

  2. Orsaken kommer fram vid identifieringen Då förstår i varje fall de mer upplysta.

Kommentera