Två har livshotande skador efter knivskärning


VÅLDSVÅGEN. Två unga män som blev knivskurna i västra Göteborg på måndagskvällen har livshotande skador, skriver Polisen på sin hemsida. Händelsen skedde på en gata i stadsdelen Högsbohöjd vid 20-tiden. Privatpersoner såg de skadade männen och lade tryckförband på såren, innan ambulans hann fram.

Högsbohöjden. Foto: Privat

Enligt polisen uppger männen att de blivit rånade. Överfallet utreds som misstänkt mordförsök. De skadade männens tillstånd är mycket allvarligt, uppger Sahlgrenska universitetssjukhuset.

-Pettersson säger att det låter skumt, två unga män knivade nästan till döds vid rån, undrar om det inte var mordförsök från början, men det är en ren privat spekulation…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Två har livshotande skador efter knivskärning

 • ponnsan62

  Inget att skriva om.
  Vi vet vad dom kommer från.

  Gilla

 • ruben

  Ingen medborgare i Sverige behöver råna någon för att överleva. Rånmord är troligtvis ett medeltida hat- och maktbeteende av individer med lågt IQ. Samma lika om det är en form av terrorism eller hatbrott? Jag läste nyligen om en 75-åring, som skadats och rånats av flera personer. Det tycks finnas gott om frigående beväpnade kriminella på gator och torg trots regeringens och Stefan Löfvens ogrundade skryt om Sverige, som trygghetens humanistiska stormakt. Regeringen har inte koll på sin egna politik. Leta upp våldsverkarna lyft bort dem från allmänna platser och förpassa dem dit de hör hemma. Ge oss nyval för att få känna lite hopp om att de stereotypa oduglingarna byts ut i myndigheter och riksdag innan det är för sent, men vem vet hur det går.

  Gilla

 • G Nordström

  Orsaken kommer fram vid identifieringen Då förstår i varje fall de mer upplysta.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: