Sveriges klokaste och besvärligaste flykting


INVANDRING. Nedanstående texter är från Luai Ahmeds twitter, något från kommentarerna, det mesta har han skrivit själv.

Majoriteten av Sverigedemokrater hatar inte invandrare. Majoriteten av Sverigedemokraterna hatar politiker som svenskarna.

”Idag har jag fått lära mig: om det sitter 2 syrier, 3 somalier, 3 irakier, 2 bosnier, 3 libaneser, 3 palestinier, 2 kurder, 3 eritreaner, 2 albaner och 4 svenskar på en avdelning i svenskt fängelse är det beviset för att svenskar är störst kriminell grupp. Så klaga inte, svenne”

”Om alla vita bör känna skuld för vad andra vita gjorde för 200 år sedan, bör alla araber känna skuld för det som andra araber håller på med idag? Som förslavandet av svarta och det systematiska mördandet av ateister, ex-muslimer, liberala kvinnor, islamkritiker och bögar?”

”Det ökande våldet mot kvinnor i Sverige är ett importerat problem. Att inte begripa detta tyder på en okunnig syn på omvärlden, specifikt Mellanöstern och Afrika”

Arabiska feminister: bekämpar islamism och hederskultur, kämpar för rätten till utbildning och rätten att ta av sig slöjan och leva fritt. Svenska feminister: kämpar för muslimsk massinvandring, relativiserar islamism, vill ta bort ordet ”kvinna” eftersom ”ordet är transfobiskt”

När kommer ”de etablerade medier” och Public Service sluta kalla alternativa medier för ”hatsajter”?

Sanna Drysén, som dejtar en islamist, skriver i sin Twitter bio: ”Journalist som gillar Mellanöstern”. Vem kommer att berätta för Sanna att Mellanöstern inte gillar henne tillbaka? Att hon räknas som en halvmänniska inför islams rättsväsende? Dessa ”feminister” är förvirrade.

Den här veckan lärde vi oss att skattepengar går, inte bara till internationella och lokala islamistiska organisationer, utan även till svenska journalister som blir kära i islamister, och projektet ”Digitalt Ramadan” som vi icke-muslimer inte deltar i. Något mer som jag missat?

Innan jag kom till Sverige sa min mor: ”Glöm Jemen. Skaffa ett arbete så fort du kan. Avfölj alla arabiska sidor på sociala medier och följ svenska sidor istället. Utbilda dig. Du måste behärska svenska och bli bättre på språket än svenskarna. Bli svensk”. Minns det som igår.

-Pettersson säger att om alla flyktingar/migranter vore som Luai Ahmed skulle våra problem vara betydligt mindre…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Sveriges klokaste och besvärligaste flykting

 • Cirkus Sverige.

  TVÅ YTTERLIGHETER…
  EN POSITIV OCH EN NEGATIV.

  En invandrare som värnar om Sverige
  Luai Ahmed

  En statsminister som värnar om utlandet.
  Stefan Löfven

  Detta bevisar att det finns bra invandrare…lika tydligt som det bevisar att det finns dålig svensk.
  EN POSITIV
  EN NEGATIV

  Skillnaden är att en positiv gör gott, medans en negativ förstör och skapar lidanden för så så många.

  Gilla

  • Fjodor

   Skillnaden är också i att Luai Ahmed tänkt ”vad kan jag göra för att ändra mitt eget beteende”?
   Löfven tänker ”vad kan jag göra för att ändra alla otäcka svenskar som inte gillar de problem jag orsakat”?

   Gilla

 • Ulf

  Eftersom polisen inte utreder rånförsök så finns det inte med i brottsstatistiken.Detta innebär att brottsligheten i Sverige är otroligt mycket högre än den officiella statistiken.

  Gilla

 • Ståfräs

  Undrar hur Jonas Gardells hjärna fungerar? Muslimälskare, bög och SD hatare, vilken muslimsk Moské besöker han på fredagar?

  Gillad av 1 person

 • grebom5

  Kanske det hänt något med SVT, en liten ljusning.
  I dagens nyheter kommer både Ranstorp och Pekul in och säger några sanningens ord.
  Men politikerna vid makten har i decennier svikit oss och låtit den mest avskyvärda religion i princip göra som den vill.
  Det som varit enkelt att stoppa i sin linda är nu en gigantisk uppgift och jag ser inte mer än ett parti som verkligen förstått faran.

  Gilla

 • Pålsjö

  Ja, tänk om alla flyktingar/migranter vore som Luai Ahmed, – men det är dom tyvärr inte, långt ifrån. Håkan Bergmark, militärdykare och reservofficer: ”Invandrarvåldet har tagit över”:

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: