Bröder från Ali Khan-släkten tvångsomhändertagna


BROTTSLIGHET. Två tonårsbröder från Frölunda med släktband till kriminella i släktnätverket Ali Khan har tvångsomhändertagits enligt lagen om vård av unga. Den avgörande faktorn i den äldre broderns fall var att hans dna anträffades på en tomhylsa efter en skottlossning i januari. Trots att han inte längre är misstänkt för inblandning i skjutningen står beslutet fast. – Min huvudman vill inte yttra sig i nuläget, säger advokaten Suzanne El Khayat Ali som företräder pojkarnas mamma, enligt Göteborgs-Posten som har resten av historien bakom betalvägg.

-Pettersson säger att klanen Ali Khan har kommit till Sverige för att vi är ett rikt land, med mycket bidrag och ett rättsväsende uppbyggt för 1950-talets Bullerbyn inte för Mellanöstern, dessutom har de hjälp av en advokat utan samvete som skattebetalarna finansierar. Justitiekanslern vill att syrianen och advokaten Edip Samuelsson ska uteslutas ur Advokatsamfundet

***

TIDIGARE 2021-03-20. Familjen Ali Khan sprider skräck i Göteborg

BROTTSLIGHET & INVANDRING. I släkten Ali Khan finns runt 80 procent av alla män i polisens register. Det är en familj som enligt brottsdomar sprider skräck, tystar vittnen under vapenhot och kopplas till mord, utpressningar och våldsdåd. Många av dem har varit grova brottslingar i hemlandet och kommit till Sverige enbart för att begå brott. Ett rikt land, med mycket bidrag, låga straff och naiva politiker är perfekt för den som vill leva kriminellt.

Hashem Ali Khan är Sveriges mest kända klanledare och beskriver sig som en fredlig religiös man, men tidigare okända domstolshandlingar från Libanon visar att 64-årige Hashem Ali Khan är dömd till döden och efterlyst för flera grova brott. Själv menar klanöverhuvudet att han misshandlats av militären och gett svenska myndigheter full insyn.

– Vid den tiden jag kom till Sverige lämnade jag alla papper till Migrationsverket, säger Ali Khan. I tre delar granskas Hashem Ali Khans okända förflutna med domar och efterlysningar om mord, mordförsök, rån och en väpnad attack mot en polisstation i Expressen bakom betalvägg.

-Pettersson säger att för er som inte vill gå in bakom Expressens betalvägg så finns det en hel del på bloggen. I många år har vi skrivit om familjens härjningar.

40 släktbaserade kriminella nätverk är i Sverige enbart för kriminalitet…är det en kulturbelastning eller en förtjänst på sikt Stefan?

-Pettersson säger att fel låt vann Mellon, Clara Klingenström – Behöver inte dig idag, hade varit ett bättre alternativ.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Bröder från Ali Khan-släkten tvångsomhändertagna

 • Piero88

  Fan tråkigt att du bara hänvisar till Premium artiklar istället för att diskutera innehållet i dom det är ju därför man kommer hit för att slippa läsa bad som står där

  Gilla

 • Ingen särskild

  Hur många av dem har fått Svenskt medborgarskap?

  Gilla

 • Ståfräs

  OT; En helt vanlig tisdag i det nya Sverige som PK gillar ”En IS-återvändare åtalas nu för att ha hotat vårdpersonal i Borås. Kvinnan, som är i 30-årsåldern, anslöt sig till terrornätverket IS i Syrien 2014 och återkom till Sverige med sina två barn nu under våren.
  Hon omhändertogs omgående för psykiatrisk tvångsvård och ska då ha sagt att hon bland annat skulle ”skära halsen av” en vårdanställd, hans familj och hans pappa”.
  Avhuvning verkar vara poppis, grattis.

  Gilla

 • Ståfräs

  Klanen är väl typiska för medlemmar i CP partiet, luktar platser i regeringen lång väg om Annie får bestämma.

  Gilla

 • rustibus46

  Den här familjen har i tiotals försört sig
  på bidrag o kriminalitet. Samt förstört
  f vanliga medborgare. Aldrig att staten
  tar tag o hjälper den skötsamma befolkningen. De här typerna måste
  sitta inne för gott. Arma land.

  Gilla

 • G Nordström

  För PK feministerna är det viktigt att kvinnomördare skyddas i Sverige

  Gilla

 • grebom5

  Kan inte Sverige påminna Libanon att de kan få honom överlämnad då det rör sig om mord.
  I det fallet kan väl inte utvisning stoppas för att han eventuellt får ett kännbart straff, fast fan vet vi är ju Absurdistan i för många fall.

  Gilla

 • grebom5

  När jag ser på dessa bilder påminns jag om då vi blev attackerade av en flock apor i Sydafrika.

  Gilla

 • Bosse S

  Med hjälp av en skattefinansierad kvinnlig gangsteradvokat med arabiskt efternamn försvinner alla grova brott.

  Gilla

 • Tony

  Om han inte vill yttra sig ,tala om för honom att flygplanet hem går klockan 17.00.

  Gilla

 • Ståfräs

  Går det inte att tvångsomhänderta alla muslimer i Sverige?

  Gilla

 • Ståfräs

  80% PK drömmer om att vara med i klaner , knarka och mörda fritt, som dessa gör.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: