Rasmus Paludan vill utbilda Malmös muslimer

 Rasmus Paludan har ansökt om tillstånd hos Polismyndigheten för att anordna en ”teckna Muhammed-dag” i Rosengårds centrum. Paludan kallar sitt arrangemang för ett ”pedagogiskt instrument” där han ska lära muslimer om yttrandefrihet.

Nu meddelar Paludan att han som nybliven svensk medborgare kommer att besöka Rosengård den 20 maj kl 19-21 för att hålla i evenemanget ”Rita Muhammed” på Dicksons väg 14.

I ansökan till polisen om tillstånd för att anordna teckningsdagen skriver Paludan att alla är välkomna att delta för att teckna ”den falska profeten” Muhammed.

Läs mer om detta utbildningsinitiativ: SAMNYTT

15 thoughts on “Rasmus Paludan vill utbilda Malmös muslimer

  1. RASMUS PALUDAN SOM UTBILDNINGSMINISTER !

    Men Rasmus….du får inte göra som Socialdemokraterna gör….du får inte säga att de gör sina läxor bättre än vad de gör, och höja betygen.

    Kan du ta med Socialdemokraterna i denna utbildning?…eller är det waste of time?

    ”Ge inte det heliga åt hundarna och kasta inte era pärlor för svinen. De trampar ner dem och vänder sig om och sliter sönder er.”
    Matteus 7:6

    En god undervisning är underbar, som vackra pärlor. Men ett svin kan inte uppskatta vackra pärlor. Oavsett hur vackra de är så trampar svinen ner dem.

    Lycka till…👍

  2. Jag kände en sån pojke i skolan, han ville provocera lärare och rektor hela tiden, han var sån, senast jag hörde av honom var han likadan, han älskade uppmärksamheten han fick.
    Nu är han död sen många år.

  3. I ett normalt land skulle han utan tvekan få tillstånd och även stark uppbackning av samhället/polisen så att demonstrationen kan genomföras för att försvara yttrandefriheten. Det skulle samtidigt skicka en stark signal till grupperingar som vill inskränka den eller vägrar leva under den.

    Men nu pratar vi om Sverige..

  4. Många muselmaner, kanske de flesta, är obildbara och kan bara läras att utföra de enklaste uppgifter i ett modernt samhälle.

  5. Jag har svårt att tänka mig att man lär någon muslim yttrandefrihet genom det här spektakulära tillvägagångssättet.Det kommer bara att bli kalabalik och oroligheter.Vad har man uppnått då ?

  6. OT:
    1000 jurister och 10 000 medicinska experter stämmer WHO för brott mot mänskligheten.
    Gällande det icke vetenskapliga PCR-testet och de experimentella vaccinerna.
    Många av lagarna som skrevs efter Nürnbergsrättegångarna är aktuella.
    Källa: dailyexpose.com/uk

  7. Det är bra att Paludan driver fram de reaktioner som stat och pk-media gör allt för att förhindra, släta över eller dölja.

    Till slut borde väl det ”Sovande folket” vakna och kräva att de som inte skall vara i landet får enkelbiljett ut.

  8. All form av utbildning som skulle kunna ge bildning är meningslös till personer som är totalt ointresserade att bli klokare

Kommentera