Minst 55 döda i bombdåd mot flickskola i Kabul

ISLAM & TERRORISM. Antalet dödsoffer efter lördagens bombdåd utanför en flickskola i Afghanistan har under natten stigit till 58, rapporterar Sky News med hänvisning till afghanska myndigheter. Minst 150 skadade vårdas på sjukhus. Familjer letade fortfarande under söndagen efter saknade anhöriga vid stadens sjukhus.

Jag skulle hellre lägga många miljarder på dessa afghanska skolflickor än en enda krona på de ljugande afghanska desertörerna som kallar sig ”barn” i Sverige.

– Hela natten har vi burit unga flickors och pojkars kroppar till begravningsplatsen och bett för de skadade, säger Mohammed Reza Ali, som har hjälpt de dödades familjer vid ett privat sjukhus.

Explosionerna ägde rum runt klockan 14, lokal tid, i distriktet Dasht-e-Barchi i västra Kabul – samtidigt som många boende i området var ute och handlade inför den muslimska fastemånaden ramadans avslutningshögtid id al-fitr nästa vecka.

Enligt en källa var det en bilbomb som detonerade, tillsammans med projektiler från granatkastare.

-Pettersson säger att orsaken är islam och den ideologin får bidrag och verkar fritt i Sverige. Vi borde hjälpa det Afghanska folket och senast i morgon fylla våra Hercules och Globmasterplan och skicka 30.000 unga vapenföra män som behärskar det afghanska tungomålet som hjälp.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Minst 55 döda i bombdåd mot flickskola i Kabul

  1. det är intressant att man mördar barn i afganistan som svar vill då Centerpartiet ta hit barnen för att kunna förgripa sig på dom..det besvärliga i detta tycks vara att alla barn har skägg .. men det löste sig visst nu behöver ju inte dessa tokiga käringar åka på dans resor till Gambia migrationsverket tillhandahåller dessa toyboys för en mindre summa.

  2. Enligt talibaner ska inte flickor gå i skolan och skaffa sig kunskap. De ska stå vid spisen och föda barn och inget annat. Så svårt är det inte att förstå varför talibaner attackerar en flickskola…

    • Så är det Jenny.

      Där i Afghanistan så mördas och sprängs små barn i bitar.

      Här i Sverige så våldtas små barn av pedofiler.

      Men Sveriges s.k. feministiska, ”alla lika värde” ( jävla hycklande ) Socialdemokratiska regering är tysta och låtsas som ingenting.

      Den som är tyst, är delaktiga i dessa sinnessjuka brott mot små barn…FY FAN 😡

      Ped…förlåt, Centerpartiet och Socialdemokraterna är tysta och bästa vänner. 🤮😡

  3. Bra idé. Jag vill inte betala bidrag för att en sån totalitär, dödsbringande, religiös, politisk ideologi ska breda ut sig i Europa eller Sverige. Det är inte naturligt. Det har redan gått över gränsen för vad, som är av privat natur och nyttigt i en demokrati.

  4. Hur kan ondskan ta sig sådana uttryck som att medvetet döda och lemlästa barn?
    Barn är vår framtid de skall från unga år få lära sig vad vi anser är rätt eller fel.

    Som ateist anser jag att den kristna tron med de enkla men sanna tio budord är en bra grund, ta bort den vidskepliga delen och lev efter Bibeln så går det bra.

    Naivitet är en dödssynd, läs på lär dig själv tänka och bilda dig en uppfattning.
    Tro inte på politiker som lovar guld och gröna skogar bara för att få sitta kvar vid makten.

    Se dig omkring, tror du att alla som kommit hit har ett bra liv, mat och husrum, ska det vara allt ingen känsla av att vara behövd.
    .
    Därför aktivt arbete med återvandring ge alla familjer gratis resa hem plus 25000:- det blir oerhört mycket pengar, men kanske den bästa av nu gjorda, investeringar för oss och framförallt för dem.
    Att behålla dem här är inhumant, slavar utan arbete s.a.s.

    Armens transportplan skall användas för att behålla pengarna inom vårt eget land, så rostar de heller ej sönder och samman.

    • De är inte onda. De följer den falske profetens påbud som alla goda muslimer ska göra.
      Att du dömer dem efter kristna värderingar är rasistiskt och fel.

  5. Vi har mer än 9000 st. desertörer i Sverige som kallas för gymnasieeleverna.

    Dessa gömmer sig i Sverige, istället för att slåss för barnen i Afghanistan.

    Avskyvärda människor.

    Ps. Islam är de fredliga och vänliga s.k. religionen…. FY FAN 🤬🤬🤬
    AVSKRÄDEN !!!

    Ska Sveriges SOCIALDEMOKRATISKA regering blunda för detta oxå, och säga att Socialdemokraterna har fullt förtroende för dessa ?

    Kan inte förstå det lidande som de blir utsatta för….😥😥😥…

  6. Jag håller med Pettersson, skicka ner alla afgan”pojkar” vi har i sverige. Låt dem få hjälpa sitt folk. De behövs där, inte här.

  7. När man med berott mod ger sig på att avliva 55 för dem okända
    människor så är det inte kultur, det är fel i huvudet på dem, en
    orsak kan va kusingifte i hundra år.
    Om Allah är en gud, så kan jag inte tro att han belönar dessa
    kräk för deras ondska.

Kommentera