Här är förslaget som kan göra socialdemokraterna oslagbara i valen


Av Morten Uhrskov Jensen på Jyllands-Posten

INVANDRING. Om regeringens lagförslag om noll asylsökande till Danmark går igenom och genomförs, skulle det kunna göra den socialdemokratiska regeringen oövervinnlig i de kommande valen.

Jag är inte en socialdemokrat och det kommer jag aldrig att bli. Partiet är för långt till vänster i fördelningspolitiken och för upptagna av social ingenjörskonst, där man tror att det går att utföra mirakel med människor genom tvång av statsmakten.

Danmarks socialdemokratiske statsminister Mette Frederiksen vill inte samarbeta med skräckexemplet från Sverige. Bild Jakob Horn.

Med detta sagt vänder den socialdemokratiska regering upp och ner på asylpolitiken på ett sätt som den klibbiga Lars Løkke Rasmussen aldrig kunde ha gjort.

Ja, det gör det faktiskt. Försök läsa här från dr.dk: ”Betydelsen av lagförslaget är att om du är en flykting som kommer till Danmark och söker asyl kommer du att flygas till ett mottagningscenter medan ditt asylärende behandlas. Om du får rätt till asyl kommer det inte att vara i Danmark utan i det aktuella landet. Om inte, är det upp till landet med mottagningscentret att skicka hem den asylsökande”.

Om detta blir verklighet är det sensationellt. Detta kommer att innebära att Danmark i framtiden tar emot (0) erkända flyktingar, som istället kan vara säkra i t.ex. Rwanda i Centralafrika.

Endast Australien bland de rika västerländska länderna hittills har gjort något liknande så långt jag kan se.

Det är dock säkert som ett amen i kyrkan att inget europeiskt land hittills har gjort eller arbetar för att göra något liknande.

Fram till nyligen var jag övertygad om att de danska myndigheterna aldrig skulle våga detta förrän de stora europeiska länderna som Tyskland och Frankrike hade flyttat gränserna först.

Nu verkar det som att den danska socialdemokratiska regeringen har blivit medveten om vad som väntar oss om vi fortsätter på dödens, då går vi mot franska inbördeskrigsliknande förhållanden och svensk kaos.

Om jag var en politiker i det blå blocket och bara tänkte på min karriär och därmed på mandaten, skulle jag ha panik just nu.

Socialdemokraterna kan eventuellt vända upp och ner på den danska politiken. I så fall blir det ett mycket stort och mycket viktigt steg i rätt riktning.

Låt oss spela med idén och säga att det faktiskt kommer att bli verklighet som den nuvarande regeringen med en stor majoritet bakom sig (partierna i det blå blocket måste rösta på om de inte vill förlora någon trovärdighet) kommer att stoppa flödet av asyl helt och fullständigt. Då har den första avgörande stenen i Danmarks ombyggnad lagts.

Nästa och lika avgörande polisarbete som ska genomföras därefter är omfattande repatriering av de många missanpassade. På grundval av rättsstatsprincipen och konstitutionen förstås, men det måste naturligtvis hända, och det kommer att hända.

Den nuvarande regeringen kan behålla sin makt även under mycket lång tid om den fortsätter på den väg de verkar ha tagit nu.

Av Morten Uhrskov Jensen på Jyllands-Posten

-Pettersson säger att det skulle vara värt att ha Stefan Löfven (S) kvar som statsminister i många år om han genomförde något liknande. Noll invandring av dysfunktionell och återvandring av missanpassade bidragstagare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


27 responses to “Här är förslaget som kan göra socialdemokraterna oslagbara i valen

 • Anna

  Man ska inte krama denna religion och idiologi, man ska vara försiktig med det.
  Detta sa jag till skolledningen, när de ville tysta och lägga skuld på mig och mitt barn, det slutade med att vi fick lämna Skolan, blev anklagade för fobi mot religon som denna.
  Orsak till förföljelse, min son blev upprörd i matsalen, slöjbeklädda och med viss religion hackade sönder maten som bestod av blodpudding och lingon rårörda
  Min son visste ingenting om denna idiologi, blev förföljd av gäng, ungdommar med denna religion.
  Skolans styrande stod bakom och tystade ner , fy fan, för denna förbannade mellanöstern religion.
  Låt våra barn och barnbarn slippa detta som aldrig aldrig hör hit

  Gilla

 • Nulle.

  Så talar en intelligent Dansk, slut på tramset.

  Gilla

 • Argus

  Vad Danmark saknat är en invandrare till statsminister. Under hans regeringar lades grunden till dagens situation i Sverige. Men som jag visat tidigare i en kommentar så blev det riktigt, riktigt illa under en annan statsminister med utländska rötter och efter det så har det inte funnits ett uns av politisk vilja att ändra det.

  Gilla

 • Olof.p

  Kappvändaren Löfven kunde mycket väl komma med ett förslag om 0 asylsökande. Han säger vad som helst för att behålla makten. Han ändrar sig sedan efter en vecka som han brukar göra. Oseriösare människa finns inte. En gåta hur någon kan rösta på honom.

  Gillad av 2 personer

 • Cirkus Sverige.

  Danmark är en storebror till Sverige.

  Danmarks regering har allt som Sveriges regering inte har:
  FÖRSTÅND
  ANSVAR
  FÖREDÖMLIGT AGERANDE

  DANMARK 🇩🇰
  ☀️☀️☀️☀️☀️

  SVERIGE 🇸🇪
  🐑

  Gilla

 • Hasse

  Kommer aldrig att hända i här,eftersom där finns ett renodlat islamistiska parti i riksdag och regering MP.sen har vi skit partier som v och s.Och Ulf Kristorsson litar jag inte på.

  Gilla

 • yup

  Finns det några som helst möjligheter att få upplösandet av Kalmarunionen ogiltigförklarat?

  Gilla

  • Ole A, dk

   Hvis det sker med ny dansk flygtninge politik, uden ”Systemet”, og med dansk arbejdsmarkeds love, vil det være okay. Ellers desværre under ingen omstændigheder for mig.

   Gilla

 • Michael Pettersson

  Noll invandring kommer inte att kunna rädda Sverige. I USA när slaveri fortfarande var lagligt förbjöds importen av nya slavar i förhoppningen att vanan att hålla sig med slavar slulle dö ut. Det fungerade inte då nya slavar fylldes på med barnalstring. Samma sak kommer att hända här med noll invandring, de vi redan har här skaffar barn, många barn och de bryr sig inte om huruvida de har råd att försörja barnen eller inte. Svensken betalar för barnen med sina skatter…

  Gilla

 • Helmer

  Sverige har dock klart fler immigranter med rösträtt än Danmark. Sverige kommer därför att vara ett av de sista länderna i Europa att införa något liknande,det kan till och med bli så att Sverige och ett fåtal länder till blir de enda länderna i Europa som inte klarar omställningen innan det är för sent. Då kommer de bli kaoz som heter duga.

  Gilla

 • Thomas

  … och under de sista 7-8 åren med feministisk och socialdemokratisk regering så ser i vart fall inte jag hur Friheten, Jämnlikheten (men möjligen muslimsk) Broderskapet har ökat.

  Gilla

 • Kattsand

  Om en SD-ledd regering skall bli hårdare än den danska så kanske Sverige kommer göra likadant, skall bli intressant att se.
  Det kommer i vilket fall göra det svårare att missbruka asylrätten, och att missbruka asylrätten har i många år uppmuntrats av de svenska regeringarna.

  Gilla

 • Anders

  Här har sossarna två möjligheter .
  Vinna eller försvinna .
  Synd för dem att miljötalibanerna bestämmer .
  Det kommer att förstöra (S) möjligheter att regera Sverige i 50 år framåt.

  Gilla

 • yup

  Här lär det krävas 8 torsdagar samma vecka och att det börjar växa päron på poppelträden för att citera den gamle korrupte folkmördaren Ceaucescu

  Gilla

 • Robert

  Genomför vår store svetsarsteffe detta så har han min röst omgående.
  Nu har väl dock inte helvetet frusit över ännu så det blir nog inget partibyte skulle jag tro.
  Däremot underbart att det finns socialdemokrater som kan använda hjärnan, synd dock att det inte är i Sverige.
  Grattis Danmark.

  Gilla

 • rustibus46

  Låter för bra för att vara sant. Heja Danmark. Starkt av ett litet land , hoppas
  att (Sverige kommer aldrig göra likaledes. )
  andra länder följer efter. Om så kan
  det finnas en framtid för Västvärlden.

  Gilla

 • centurion

  Grattis Danmark och alla danskar ! Alla andra nordiska länder håller sig med hyfsat vettiga politiker, men vad är det för tokigt med just Sverige ? Varför måste just vi sticka ut göra oss till ? Kan det vara pga. Ångest, Beslutsvånda, Mindervärdighets-komplex, Fobier, Hybris eller bara allmän skitnödighet ? …Varför just Sverige…?

  Gillad av 1 person

 • Ingen särskild

  Det är väl den humanitära stormakten i norr som blir mottagningscentret de flygs till.

  Gilla

 • Ole A, dk

  Efter 40 år i politikken, her har I milepælene i Mette Frederiksens politiske forvandling:
  https://www.altinget.dk/artikel/40-aar-her-er-milepaelene-i-mette-frederiksens-politiske-forvandling
  Er det dog ikke mærkeligt at vores socialdemokrater har mere fælles med jeres Sverigedemokraterne end med deres gamle politiske makkere? Og at jeres Sverigedemokrater er lige så meget til vores socialdemokrater som til jeres borgerlige partier, i hvert fald i øjeblikket?

  Gillad av 1 person

 • Kurt

  Tyvärr omöjligt eftersom Svetsaren måste fråga MP om lov.

  Gilla

  • Mrs82

   Det är inte ”Svetsaren” som måste fråga om lov. I riksdagen gäller parlamentarism och det står varje parti fritt att välja samarbetspartners.

   Gilla

 • grebom5

  Rövarna i Regeringen sitter allt för fast på sina taburetter för att ens våga tala om ett förslag likt Mettes.
  Det sägs finnas en del av dem som skulle vilja ändra på vissa beslut men viljan och maktens berusning är större.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: