”Gängvåldet måste bara stoppas”.


INSÄNDARE. Till Heidi Avellan, politisk chefredaktör på sydsvenskan

Huvudledaren i sydsvenskan den 7 maj lyder så här : Våldet måste bara stoppas och den allra första meningen i densamma lyder som följer : ”Vilka är de unga killar som skjuts till döds i gängkrigen och hur hamnade de där”?

Heidi Avellan Bild från Twitter

Meningen borde ha följts av en mening som lyder så här : ”Vilka är de unga killar som skjuter andra unga killar till döds”?

Svaret på båda dessa frågor är mycket enkla att besvara och svaret är det samma på dom båda , det är invandrarkillar!

Och naturligtvis så vet du Heidi om att det är så och det är lite onödigt att göra dig dummare än vad du är.

Så gott som samtliga , offer som gärningsmän, har icke svenskt ursprung i dessa s k gängkriminella kretsarna. Därför borde det benämnas vid dess rätta namn, nämligen invandrarkriminella gäng.

De som alltså skjuter, spränger, rånar, misshandlar, förnedrar, våldtar, hotar, utför bedrägerier är alltså i huvudsak invandrare komna främst ifrån s k MENA – länder, d v s Mellanöstern och länder norr om Sahara i Afrika. Det finns naturligtvis gott om undantag komna från andra primitiva liknande länder.

Och varför gör man så här? Jo, för man kommer från primitiva våldskulturer där man löser alla konflikter med våld och där människoliv i princip inte är värt mycket.

Varför höll inte invandrarungdomar som jag på med sådant här på 60 och 70 – talet? Ovanstående handlingar var helt okända begrepp för oss och helt otänkbart att hålla på med. Jo för vi och våra föräldrar kom i huvudsak från civiliserade länder inom Europa och vi kände både gemenskap och solidaritet med det Sverige vi kom till. Dagens vildar från Mena – länderna verkar i princip bara kommit till Sverige för att ställa till med problem och kostnader samt för att utnyttja det land ekonomiskt som tyvärr släppt in dom.

För ett par dagar sedan så ägde tre kraftiga sprängningar rum mitt i natten här i Malmö och i varje fall två av dom ägde rum i s k utsatta områden, denna gång Nydala och Hermodsdal. Alltså områden som numera i huvudsak bebos av invandrare.

Den som ägde rum i Nydala ligger ca 400 meter från vår villa och smällen hördes väldigt tydligt även inomhus hos oss. Det är inte alltför vågligt att gissa att samtliga sprängningar även denna gång är utfört av primitiva invandrarvildar komna från länder utanför Europa.

Fastän föräldrarna till dessa i princip i bästa fall, om någonsin, kommer ut i arbetslivet efter i genomsnitt åtta år så är dom tydligen inte ens benägna att uppfostra sina avkommor till att bete sig som normala människor bör bete sig i ett civiliserat samhälle. Mina föräldrar och andra som kom hit på 50 och 60 – talet var ute i arbetslivet efter några veckor och ändå såg dom till att uppfostra sina barn att bete sig som människor och inte primitiva djur.

Inte en enda av oss rånade andra svenska ungdomar, inte heller sysslade vi med gruppvåldtäkter av svenska flickor, inte heller rånade vi svenska gamlingar och inte heller förnedrade vi någon svensk grabb genom att urinera i munnen på vederbörande efter utfört rån.

I dagens sydsvenska finns en nästan tvåsidig artikel om just gängkriminalitet där samtliga inblandade och dömda är invandrare komna från MENA – länder.

Dessa och samtliga anhöriga borde för länge sedan ha förpassats tillbaka dit därifrån dom en gång kommit. Det är det enda sättet att sätta stopp för dessa primitiva vildars framfart.

Vem behöver dessa primitiva varelser som tydligen är kapabla till att utföra dom mest vedervärdiga brotten som finns?

Skicka tillbaka dom dit där dom hör hemma så att dom där kan utföra sina våldskulturer efter behag. Vi behöver dom inte här eftersom dom enbart tillfört sociala problem och kostnader för oss. Och det oavsett om dom hunnit bli svenska medborgare. Gör det så fort som möjligt, tack!

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

Sandor Herold.

18 responses to “”Gängvåldet måste bara stoppas”.

 • finländare

  Avellan passar perfekt in i Sverige, hon fick ju direkt inte något gehör hemma i Finland. Hon är inte ensam bland sina gelikar att söka sig till rödare betesmarker i Sverige än vad de kan finna hemma i Finland.

  Gilla

 • folksam2010

  Sandor är Kung detta kallar jag journalistik en pensioneraad busschaufför som skriver som det är Sydsvenskan anställ Sandor så kommer era upplagor öka jag lovar där har ni sanningen som folök vill höra

  Gilla

 • grebom5

  Sandor talar i klartext vad han anser men glömmer en sak, när hans föräldrar kom var det inte massinvandring utan de absolut flesta fick snabbt ett arbete som försörjde dem.
  Om situationen varit som nu massinvandring hade utfallet blivit annorlunda även då.

  Naturligtvis har Sandor rätt i att kulturer så vitt åtskilda som vår och de som kommit nu är ett mycket stort hinder liksom grundutbildningen hos flertalet av de vuxna.

  Att vara ung ha endast en tanke då det går dåligt i skolan och resultaten blir därefter eftersom viljan fattas då det går trögt, ”ja ska visa att jag kan tjäna pengar.”

  Mammon är en hård herre ”ska du tjäna mig så glöm medkänsla och moral.”
  De blir kriminella umgås med sina likar, ”fuck svennarna och deras aina vi gör vad vi vill.”

  När de så åker fast så får de löjligt låga straff flinar och talar om hur bra det var på kåken, så fortsätter eländet.
  Att landet styrs av mesar som tror att smeka medhårs ska ge positiva resultat förvärras situationen snabbt.
  Det hjälper inte med att säga ”Nu tar vi krafttag mot de kriminella” och bjuda på saft och bullar.
  Allt detta har naiva samhällsfrånvända broiler politiker utan eller med för lite arbetslivserfarenhet åsamkat oss arbetande folk i Sverige.

  Gillad av 1 person

  • G Nordström

   Kan inte hålla med dig grebom5.
   Resultatet hade inte blivit den samma. Där finns andra parametrar som styr Religion, Kultur, Viljan. Det egna sättet att tänka kan man aldrig integrera bort.

   Gilla

   • Bertil

    Och det viktigaste förstås är ras, dvs biologi. Stora delar av Europa har i princip samma biologi / ras, undantaget personlighet / karaktär som man fångar upp med anlagstest så att man kan sterilisera folk med låg moral, kriminella osv och avarter som ziggar och regioner där inavel varit vanligt som vissa öar i sydeuropa / Balkan / delar av östeuropa t.ex och naturligtvis regioner som fått in arab och neger i sin folkstam som t.ex södra Italien, t.ex Sicilien för att nämna något och delar av Spanien. Förutom detta kan folk inom Europa i princip avla med varandra utan att förstöra sina egenskaper.

    Gilla

 • rustibus46

  Heidi, frågar, vilka är de unga killar…..
  Ja, vilka kan de vara? Tillsätt en utredning… Vi vanliga skattebetalare har
  i decennier vetat vad problemet ligger.
  Men att en ledarskribent inte vet/anar
  svaret är allt f vanliga. Arma land

  Gilla

  • Roland Salomonsson

   Klart både ledarskribenter och politiker VET EXAKT. Men förtrycket är så hårt att de varken kan erkänna eller komma med användbara förslag om verkningsfulla åtgärder- Sandor skriver om sådana, och invandrare säger samma själv.
   Bygg ett jätteläger i något Sahel-land och skicka alla dömda inkl anhöriga dit. Tag alla typer av id-markeringar innan de reser, så att de inte kan smyga in igen med hjälp av vänstersmugglare. Inga bidrag betalas ut, utan att det finns id-markeringar för mottagaren.

   Gilla

 • Lisa.

  Jovisst, enklast är att stoppa dom vid gränsen.

  Gilla

  • G Nordström

   Vadå stänga gränsen? Dom är ju redan här?
   Utvisa 1,2 miljoner så är alla problem lösta, svårare är det inte

   Gilla

 • Peter Kostin

  För sådär 40 – 50 år sedan förfasade svenska politiker över USA och dess slumkvarter och gäng. Man pekade finger och sa att Sverige inte hade sådana problem. Men nu har vi det och vet inte hur det ska kunna stoppas. USA har försökt under väldigt lång tid komma på hur gängen ska knäckas. Men de går bet. Därför tror jag att våra politiker som sitter platt på baken inte kommer att hitta någon lösning på problemet. Kan man inte i USA så går det inte heller i Sverige.

  Gilla

 • villervalle03

  Heidi är ännu en vänsterfjolla med simmiga glasögon som inte vill se verkligheten som den är. Vad som skrämmer dom mest är att de försvarat och ännu måste försvara orsaken till landet förintande. Allt annat är för dom omöjligt, för att rannsaka sig själva, det går inte. Bättre att blunda och leva i en falsk världsbild, för den är så mycket finare, än den verkligheten erbjuder.

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  Väl rutet, Sandor!

  Gillad av 1 person

 • Invandrare1957

  Inte tamare utan den rätta sorten. Gängen går inte att stoppa det är en del av deras kultur som kommer att ta över mera bara. Södertälje i min ungdom där kom svartklubbarna med jugoslav invandringen. Samtidigt kom den jugoslaviska maffian. Bara inse en för stor invandring skapar dom här problemen. Jobbade ihop med en svensk kille på sjuttio talet som var gift med en jugoslaviska. Han sa att han kan inte skilja sig för då är han död hennes familj var del av maffia.
  En polare han mc åkare i Södertälje han var med i en klubb som någon av medlemmarna hade gjort något mot någon invandrare i Södertälje. Där kom det ett gäng en kväll med påkar o tillhyggen och spöade skiten ur mc gänget så han har titan plattor i huvet och skador för livet. Och är livrädd. Nu sker det inte i det tysta längre som på sjuttiotalet utan är en del av den svenska kulturen som vi får leva med. Om vi inte röstar på ett parti för återvandring. Man måste förstå vad man skapar.

  Gilla

  • Michael Pettersson

   Jag tror att det går att stoppa gängen men det kräver att man inte tvekar att göra det med en fullständigt hänsynslös brutalitet. Kan de inte skickas ut från riket så måste de krossas i ordets mest bokstavliga mening. Det innebär tungt beväpnad polis i pansarfordon som inte tvekar att öppna verkanseld vid minsta tillstymmelse till motstånd. Den dagen våra politiker inser detta kanske de äntligen börjar se möjligheter att verkställa utvisningar snarare än hinder.

   Gilla

 • Golonka

  Tack, Sandor!

  Förre kommunalrådet i Malmö, Emmanuel Morfiadakis, intervjuades för några år sedan i just Sydsvenskan. Han steg iland i Trelleborg en fredag på 1960-talet, och på måndagen fick han arbete på Kockums. Svenska lärde han sig på jobbet, inte på någon flummig kurs.

  Allt var inte bättre förr, men invandringen var det definitivt.

  Gillad av 1 person

  • Bosse S

   Sen blev han värvad av socialdemokraterna och blev en av de övriga korrupta s-politikerna i fullmäktige.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: