Är invandrare värst på näthat?

INVANDRING. Luai Ahmed är bög och flykting från Jemen, dessutom tacksam mot Sverige. Han har lärt sig svenska och gillar inte invandrare som inte sköter sig eller gör rätt för sig och han hatar islam. Det har gjort honom mindre populär bland Annika Strandhälls, Annie Lööfs, Linda Sneckers och de andras hjältar. Luai försöker bli svensk…

Om Luai Ahmed på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Är invandrare värst på näthat?

  1. Klart dom är.
    bara se och läsa på alla dom skriver…
    I mina ögon avarter..
    Ponnsan från Gryt
    AFS

  2. ja det finns uppenbart dom som kommer av rätt orsak dom ger inga problem . problemet kommer från dessa toy boy det äe från dom som sjutningar och sprängningarna härstamar om ett par år

  3. Motiv spelar ingen roll om några medvetet håller på att ta död på ett helt land med extrem invandring. Då krävs alla goda krafttag att rädda landet innan det gått för långt. Förmodligen är skälet för regeringen att skaffa ”bidragsberoende” väljare eftersom fler och fler vanliga svenskar tar mer och mer avstånd från skattehöjarpartier, som exempelvis S och MP. Jag ser radikala stopp och omstarter av flera svenska partiers politiska vägar tack vare en för Sverige idag förödande invandringspolitik. Svenska folket vill inte ha dessa getton ( fristäder för kriminella ), som växer i alla svenska städer nu. Det är en rimlig förklaring bl.a. på att SD blivit så stora.

  4. För övrigt anser jag att Luai är så gott som svensk, övriga som inte vill lära sig språket eller inte fixar jobb, återvandrar eller flyttar till annat land. Varsågoda och skölj.

  5. Är det nån sorts inflation på tumme ned eller är det en kampanj av de Sverige fientliga.

  6. De som inte lyssnat på Luai i olika sammanhang har inte förstått något.

  7. Åkte till Sabbatsberg idag, Taxi invandrare, båda körde som svenskar, på resan hem var chauffören från Iraq vi diskuterade invandring.
    Han ansåg att vi släppt in allt för många ”har man inget arbete har man inget liv” sa han.
    Han hade en liten firma i Iraq men inget körkort det hade han skaffat här och körde nu Taxi.
    Han ansåg ”är man tvungen kan man” vilket är bevis gott som något att krav behövs inget daltande och tycka synd om.

    Politikerna har skulden till 100% att vi har gettoliknande områden med arbetslöshet och kriminalitet.
    Det är inte de som sökte asyl som felat de är att för många har tillåtits få asyl.

    Men hur ska broilers veta, jag räknar inte upp deras namn för ni vet vilka det är, de har allt för liten arbetslivserfarenhet om någon.

  8. Luai borde bli chef på migrationsverket. Då kanske det kan bli lite ordning och redan på den myndigheten…

    • I har slet ingen brug for jeres Migrationsverket, da Sverige er ved at være helt fyldt op med mono kulturelle personer fra tredje verdenen.

  9. Rädd,
    Du måste ha missuppfattat hela debatten! Vi svenskar klagar inte, vi hävdar bara vår rätt. Om du jämför ”oss” med klagande invandrare undrar jag bara,,,,,,,,hur tänkte du nu? Är du en sk ”allt åt alla” gubbe eller en realist?

    • Oj
      Jag tänker att folk klagar både bland svenskar och utlänningar. Men att realiska förslag är intressantare.

  10. Den danske avis Dagbladet Information, blev iværksat i 1943 af Børge Outze, en dansk journalist og modstandskæmper under den tyske besættelse af Danmark. Det er derfor sandsynligvis en højst troværdig avis at læse. Link https://www.laanekassen.dk/abonnement/avis/information/
    Der findes et læserbrev fra 27/11 19 med en meget passende overskrift ”Jeg har kun oplevet voldelig racisme fra brune indvandrere som mig selv”. Link https://www.information.dk/debat/2019/11/kun-oplevet-voldelig-racisme-brune-indvandrere
    Det her læserbrev er meget tydeligt, og der står blandt andet: ”Jeg er født i en lille by i Indien. I min barndom oplevede jeg, hvordan de voksne i mit lokalsamfund nægtede fremmede at bosætte sig i byen. En forretningsmand fra en anden by prøvede engang at drive en butik i byen, men de lokale smed ham ud med vold. Han var ikke engang udlænding, men bare fra en anden by. Udlændinge, der bosætter sig i Danmark, nyder nøjagtigt de samme fordele som danskere, men alligevel tager nogle volden og aggressiviteten med sig.” Sammenlignet med indvandrernes racisme, vil jeg hævde at vores ”racisme” er lige som, at tisse i modvind af en tyfon.

  11. Flera fall för Näthatsgranskaren eller är den där snubben mer politisk än mot näthat?

  12. Alltid samma sak, det finns svenskar som hatar vareviga dag och invandrare som gör likaledes.
    Vem orkar lyssna på folk som hela tiden klagar.
    Så arbeta, tjäna pengar så behöver du inte ägna ditt liv åt att klaga och gnälla.
    Våra förfäder lärde oss inte att klaga, så det är ingen idé att klaga, bara likasinnade lyssnar.

      • Pettersson överser med sina kommentatorers misstag. Men när en gammal man med erfarenhet, påpekar att de klagar utan att ha den minsta antydning till ett realistiskt förslag.
        Ja, då ska jag få en släng av hån.
        Folk klagar oberoende av nationalitet, ibland är det konstruktivt men oftast inte, utan troligen ett sätt att bli av med en frustration.

      • Pettersson
        Du har rätt jag är ofta med och kommenterar, är det tjat att säga min mening.?
        Dock tacksam att du ger mig tillfälle till det

    • Våra förfäder lärde oss att inte klaga. Jag hatar inte heller jag har lärt mig av livet. Redan som sexåring förstod jag att det här inte fungerar. När svenskspråkiga finländare kom till Södertälje och lärde sig finska. För att man klarade sig bättre på finska. Det är ta mig fan inte att klaga eller hata. På femtiotalet gjorde sossarna bra saker för Sverige. Införde sjuklön och barnbidraget på sextiotalet. Sen efter det så krävs det mod och intelligens att förstå att sossarna har blåst svenskarna. Att inte göra någonting och gnälla på dom som vill ha förändring. Att inte kunna sätta sig in i medmänniskors situation är svagbegåvat. Byt nickname till vill inte säga vad så elak kan jag inte vara. Klarar inte av att vara lika elak som du är mot andra svenskar. Jag är uppfostrad till att se upp till äldre människor för dom har erfarenhet. Men det du skrev här kan jag inte se upp till dig. Bara tragisk.

      • Invsndrare
        Ledsen om du tog illa upp, det var inte riktat till dig. Jag känner och kände många finnar tom sådana som var med i kriget. Jag har aldrig uppfattat dem som klagande.
        Min tanke var att folk klagar över hela världen(jag med ibland) och att svenskar varken är sämre eller bättre på det än andra när det gäller att klaga.

  13. Att slå ihjäl alla homosexuella män, den viljan delar muselmanerna med nazisterna förvisso. Pedofiler och våldtäktsmän är väl en annan femma.

  14. Hur var det han sa Åkesson, ” kulturell belastning”. Man kanske ska vara tacksam att mupparna från Mellanöstern och Afrika iallafall kan säga och skriva några könsord och svordomar på svenska.

  15. Luai är 1 på 100, fler är de inte som sköter sig från hans del av världen.

Kommentera