2 Mordlystna Muslimer (terrorister) skjutna

Två palestinier dödades och en tredje skadades allvarligt efter att de hade öppnat eld mot en gränspostering vid norra delaen av västbanken, den sista dagen av Ramadan.De tre terroristerna, alla tre beväpnade med Carlo-kulsprutor och knivar, öppnade eld mot porten till Salem-basen innan de sköts av gränspoliser. Inga israeliska styrkor skadades. Den tredje palestinska angriparen evakuerades till Emek Medical Center i Afula

LÄNK

Blir nog varken paradiset eller de 72 sexdockorna för dem, om jag förstått det hela rätt, så behövs det att man lyckats mörda någon, för att åtnjuta paradisets fröjder.

9 thoughts on “2 Mordlystna Muslimer (terrorister) skjutna

  1. Israeler måste vara världens mest inkompetenta ”folkmördare” som för en skottskadad palestinier till sjukhus.

    Vad man än tycker är rätt i fallet Israel och Palestina så är man intellektuellt jävligt ohederlig om man påstår att Israel ägnar sig åt folkmord.

    Det finns inga Israeler som ägnar sig åt att döda palestinier (eller araber) vilka som helst.

    Däremot finns det många palestinier som dödar judar helt urskillingslöst.

    • Det finns inga ”palestinier”, det finns egyptier, jordanier, saudiaraber, libaneser med flera som bor i de ockuperade område i Israel och bråkar.

  2. Hmm…ramadan är farlig…man kan få lågt blodsocker å bli vimmsig i skallen och irriterad å börja skjuta tunt sig!

  3. Dagens bästa Bild…. 😉
    En död islamist är en god islamist….. två desto bättre !!

  4. Eftersom de inte accepterar Guds kärlek och tror på Jesus kommer de hamna i dödsriket och helvetet oavsett vad de gjort eller inte gjort.

    Den falska religionen islam har ett poängsystem för frälsning för att komma till himlen som du som troende måste genomföra varje dag. Totalt meningslöst men typiskt något som en människa skulle hitta på till sin klubb för inbördes beundran.

    Som kristen vet du redan att du är frälst genom Jesus och du kommer till himlen.

    • Som småbarn vet man att man får juklappar av tomten om man är snäll.

      Sedan börjar man tänka själv….eller så blir man kristen och fortsätter tro att skäggfarbrorn belönar en om man är snäll.

Kommentera