Pfizers vaccin effektivare än studierna visade på förhand


VETENSKAP. Vaccinet från Pfizer/Biontech ger mer än 95 procents skydd mot smitta, allvarlig sjukdom, sjukhusinläggning och död till följd av covid-19. Det visar den första studien på en hel befolkning som genomförts i Israel, skriver Dagens Nyheter, bakom betalvägg. Mer info på The Guardian samt The Lancet.

Matti Sällberg, professor i biomedicinsk analys vid Karolinska institutet, konstaterar att resultaten till och med är lite bättre än vad de kliniska studierna visade innan vaccinet började användas.

– Detta visar att vaccin är vägen ut ur pandemin punkt slut. Alla argument för att inte vaccinera sig faller ju platt när man ser detta, säger professor Sällberg.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Pfizers vaccin effektivare än studierna visade på förhand

 • Roland Salomonsson

  Märklig studie. Hur kommer det sig då att Pfeizer´s vaccin är det som rapporterats för flest dödliga biverkningar och överhuvudtaget FLEST biverkningar. Här är en professor som sålt sin själ till Pfeizer.

  Denna gång kommer inte Pfeizers propagandaknep lyckas få fokus bort från egna vaccinets biverkningar/dödlighet och omriktat mot Astra Zeneca.

  Trotts goda resultat av ren medicinsk behandling, så hör vi inte ett pip om detta. Big Pharma tjänar ju inte pengar på detta utan av patenterad vaccin. Dessa vacciner skyddar dessutom bara mot ursprungs-Covid och i allt lägre grad mot kommande mutationer. Vaccinerade blir skyddade, men fortsätter ändå att smittsprida. Passen innebär legal smittspridning. Värst är att de genmanipulerade vaccinerna komprometterar kroppens imunförsvar, så att kroppen får svårighet att detektera mutationer av covid och starta en imunprocess mot en mutation. De vaccinerade måste sannolikt fortsätta att vaccinera sig hela kvarvarande livet. Beskattning av världens gräsrötter -vilken affärsidée av Big Pharma!

  Malariamedicin, höga IE doser av D-vitamin, C-vitamin och zinktillskott ger högsta grad av imunitét EFTER CA 10 dygns intag. Måste tas fortsatt dagligen. Ger skydd mot kända mutationer. Men är skitbilligt till skillnad mot ett antal årliga vaccinsprutor

  Gilla

  • Pettersson

   Har någon dött på grund av något covid-19 vaccin?

   Jag vet att för någon vecka sedan var det 159, 13, 10 som dött som fått respektive Pfizer/BioNtech, AstraZeneca och Moderna i Sverige.

   Men jag vet inte hur många doser av de olika vaccinerna som getts och jag har inte sett några fall där det är bekräftat att dödsfallet beror på vaccinet.

   Efter som gamla vaccineras först kanske det kan hända att folk dör ändå eftersom det dör c:a 250 personer om dagen i Sverige även när det inte är pandemi eller det pågår vaccinering.

   Gilla

 • Anders Lundin

  DN?
  Ja just det: det var dom som hävdade att Sandviken tjänade 700 miljoner på sina sk flyktingar, häromåret.
  De har alldeles säkert rätt den här gången. Igen. Precis som vanligt.
  De har ju verkligen granskat vaccinerna. Konstant, med sin journalistiska laserstråle.
  Och herr Sällberg har säkert inga kopplingar till Bigpharma.
  Nädå, det finns inga mutade svenskar.
  Det är bara till att kavla upp!

  Gilla

  • Pettersson

   Du kanske ska läsa hela inlägget så ser du var DN fått sina uppgifter ifrån.

   700 miljoner har du drömt om. Du är som DN slarvig.

   Sandvikenrapporten var en rapport från 2014 som Sandvikens kommuns arbetsmarknads- och trafiknämnd beställde av revisionsbolaget PwC om hur mycket kommunen tjänade på sina utrikes födda invånare, vilket uppgavs vara 511 miljoner kronor för det studerade året 2012. Rapporten visade sig vara felaktig.
   Lokala medier kritiserade rapporten men DN och Expressen gjorde det inte.

   Gilla

   • Anders Lundin

    Oj, 511 istället för 700, det förändrar verkligen bilden!
    Du står på samma sida som regeringen, msm och nästan alla regeringar, inklusive deras sk expertmyndigheter.

    Jag står på andra sidan. 7 dar i veckan. Empiri ger mig rätt.
    Vad är din ursäkt, Pettersson?

    Gilla

   • Pettersson

    Ursäkt? För att du är slarvig och inte läser inläggen du kommenterar? Det finns två länkar där DN hämtat sina uppgifter, klart och tydligt angivna men du läser inte utan kommenterar med något ovidkommande och felaktigt. Hur många andra siffror du skriver om är felaktiga?

    Gilla

 • Roger

  Okej, valet är fritt. Men då kommer vi överens om att du som inte vill vaccinera dig har heller inte rätt till sjukhusvård om du drabbas av covid-19.

  Gilla

  • G Nordström

   Och du som blivit vaccinerad och ändå blir sjuk ska heller inte få någon vård, för jämställhetens skull.

   Gilla

 • Jessika

  Aftonhoran, morgonhoran är DN som sig bör.

  Gilla

 • grebom5

  Ja det är effektivt vida överlägset Moderna och Astra Zeneca senaste rapporten jag sett Pfizers 153 döda Moderna 6 och A/Z 10.
  Oavsett så är vaccinering bättre än att vara utan.

  Gilla

 • Rädd

  Men globalisterna då?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: