Tobias Hübinette blir attackerad av det samhälle han varit med och skapat

RASISM. Vänsterextremisten Tobias Hübinette, en av grundarna till Expo påstår att grupper av ”unga vuxna män med utomeuropeisk bakgrund” ständigt utsätter honom för rasistiska verbala attacker på grund av hans ”materiell-visuella gestalt” som asiat.

Tobias Hübinette lever på statsbidrag.

”Så händer det igen, det som händer om och om igen, och antagligen då jag bor och arbetar i samt även rör mig i och befinner mig i miljonprogramsområden som domineras av invånare med utomeuropeisk bakgrund”, skriver Tobias Hübinette på Facebook.

-Pettersson är emot all form av hat och rasism men undrar varför inte Tobias Hübinette, född Sam Dol Lee i Sydkorea, inte bor i Sydkorea. Han är en av de mest hatiska personerna i Sverige, dessutom försörjd med skattepengar. Fick jag bestämma skulle herr Sam Dol Lee ställas inför rätta för hets mot vita svenskar tillsammans med de personer som beslutat att skattebetalarna ska finansiera koreanens rasismforskning med 3,9 miljoner.

Om Tobias Hübinette på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Tobias Hübinette blir attackerad av det samhälle han varit med och skapat

  1. Ett gammalt gott uttryck som passar för koreanen, ”svinhugg går igen.”

  2. KARMA fungerar 👍

    Visst är skadeglädjen god, när den drabbar de skyldiga ?

    Skadeglädjen den sanna glädjen mot landsförräderi och dumhet !

    Socialdemokraterna hälsar
    ALLAH ÄR VÄLKOMNA TILL SVERIGE.

    Åhhh, en sån spännande och pirrande härlig känsla, denna kulturberikning.
    VÄLKOMNA 🤮

  3. Skönt att läsa att det inte handlar om rasism i varje fall.
    För Tobias visst är det som du alltid har sagt att endast vita medelålders män kan vara rasister?
    Som andra redan skrivit karma i sin allra finaste form.

  4. Sam Dum Lee verkar vara lika illa anpassad till ett liv i Sydkorea som i Sverige.
    Hans favoritland skulle möjligtvis vara Nordkorea att de inte är så mångkulturella får han väl acceptera.
    Han kan driva propaganda för mer mångkultur i Nordkorea så får han praktisk kunskap om hur det fungerar i Utopia.

  5. Men… va? … utomeuropeisk bakgrund? Betyder inte det att han blir mobbad av sig själv? Herr Pettersson hade ett inlägg för några dagar sedan om IQ…. jag ifrågasatte vilka som drar ner sveriges värde… jag tror jag har hittat en av dem nu. 😉
    F. Ö så regnar det här idag så t.o.m himlen gråter över sverige…😁

  6. Man märka på en person hur verklighetsfrånvända de är i sitt sinne genom vilka ord de använder för att försöka verka märkvärdiga.

    Jag läste utdrag från hans beskrivning av händelsen i fråga och den var fylld av hitta-på-ord vars användande ska få oss att tro att han är bildad och kunnig, trots att orden i sig inte betyder någonting utanför hans egna krets av närmast sörjande sektmedlemmar.
    Eller vad normalt folk kallar gallimatias.

  7. Se det från den ljusa sidan; I ett framtida, nyktert, Sverige, där svenska folket röstat bort de gröna kmererna, och Regeringsformen är återställd, kan vi fästa en adresslapp på hen: ”Return to Sender, Address Well Known”.

  8. På senare tid har det ju blivit vanligt att asiater blivit attackerade och tom mördade i USA. Vad PK media döljer är ju att gärningsmännen är negrer. Ofta sympatisörer till vålds och terrororganisationen BLM.

  9. Om du, liksom jag, tycker att Tobias rasistiska uttalanden mot barn med utländsk bakgrund bryter mot facebooks regler så kan du också anmälla hans inlägg !!!

Kommentera