Sverige borde ta efter USA:s flyktingpolitik


INVANDRING. USA höjer taket för hur många efterflyktingar som får komma in i landet, från 15000 till 62500, fram till och med september. Det meddelade president Joe Biden i natt.

Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter.

”Det här innebär ett slut för den historiskt låga siffra som bestämdes av den förra administrationen, och som inte gjorde USA:s värderingar rättvisa”, skriver Biden i ett uttalande.

Beslutet kommer efter hård kritik från människorättsgrupper och partikolleger. Biden gick till val på att ta emot fler flyktingar men beslutade förra månaden att behålla taket på 15 000 under 2021.

-Pettersson säger att det är synd att Sverige inte tar emot lika ”många flyktingar” som vänsterns favorit Joe Biden.

På Sveriges befolkning skulle USA:s 62500 motsvara knappt 2000 migranter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Sverige borde ta efter USA:s flyktingpolitik

 • den fete

  jag inbillsr mig att detta är jätte bra ..detta kommet att kosta enorma pengar för usa ..och det i ett läge där man har problem med femtekolonnare blm med mera. det finns en möjlighet att man åker ner från tron som värdens största produktion nation..om man förlirar kontrollen över olja och oljepriset sä är risken att kineser med putins hjälp tar den positionen det är inte otur att kineser ock putin knyter vänskapsband dom har mycket att lära varandra. och när det sker är det andra som kontrolerar världshandeln

  Gilla

 • Snart utlandssvensk

  Gretchen! Förklara för mig hur vi klarade välfärden förr men inte nu? Var tror du pengarna kommer i från? Tror du Staten bara har pengar i en hög.Statens pengar är det vi som betalar genom skatter. Om man tar in 2 miljoner nya människor på 20 år så måste man bygga sjukhus,’skolor och fängelser, bostäder etc!.Det är detta vi inte gjort,därför fallerar välfärden.sen kan ju du förklara för mig vad en somalisk 7 barns mamma tillför välfärden

  Gilla

 • Kristina von heland

  Ironi?
  Som amerikaresenärerna förr?de fick en spade och gav sig ut för att bruka jorden och försörja sig. Många stannade i New York och byggde upp ett litet kapital först. Meet packing industry.
  Gör samma nu. Ge dem en spade så kan de börja odla i Norrlands inland. Mycket plats där som Reinfeldt sa.
  Bidrag medför arbetsplikt. Beredskapsjobb hette det förr.
  Finns få sådana jobb idag dock. Då får de gräva en grop för att sedan fylla igen den.

  Gilla

 • grebom5

  Biden agerar som vår Regering, löser inga inhemska problem bara spär på dem.

  Gilla

 • grebom5

  Gretchen!
  Har du tänkt på att vi har runt 700000 som just nu får mat och husrum, men inte hjälper de till med att rädda välfärden,
  De bygger ofärd för sig själva och oss som slänger skattepengar till ingen nytta, vare sig för de som kommit eller för oss själva.

  Gilla

 • grebom5

  Vi kan bara hälsa USA välkommet till idioternas skara där lilla Sverige stolt men illa tilltufsat, är ledare med invandrare per capita i Norden.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  HYCKLERI och YNKLIGT

  Oavsett hur många det kommer, 1 eller 100 000 st. så medför detta otroligt lidande, misär och förstörda liv för de som ”kulturberikas” av dessa VINSTER FÖR SAMHÄLLET !

  Detta skiter de styrande i, ex. Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Pedo…förlåt, Centerpartiet och Kommunistpartiet, då de inte (än) drabbas av dessa brott… våldtäkter, skjutningar, mord, rån, bränder, bidragsbrott, misshandel, knark ( jo, knark då möjligtvis…då en del barn till de fina politikerna knarkar.)

  Invandring ifrån dessa länder medför brottslighet…
  HUR SVÅRT SKA DET VARA ATT FATTA ? ….fattar DU att du blir våt när du duschar 🚿…. jasså, det förstår du, men du förstår inte koppling: INVANDRING OCH BROTTSLIGHET !

  Nej, det är för svårt att förstå, det förstår bara Socialdemokraterna så bra, att det inte hänger ihop ( 🙄🤮 ) …det är bättre att jag låter mig ledas av Socialdemokraterna…som ett dum-får….bä bä 🐑

  Vill du vara ett 🐑 ?

  Gillad av 1 person

 • Herbert

  Vi skall ha en 0-vision och köra ut de som missköter sig direkt. Tar vi emot 2000 så missköter sig 1900 stycken vilket gör att 100 riktiga flyktingar som sköter sig och betalar skatt får stanna.

  Gilla

 • Olof.p

  Nu börjar jättelandet i väster närma sig Sveriges nivåer, fast dom är 30 gånger större.

  Gilla

 • hllviken

  Enskilda politiska utspel Biden gör kan se bra ut för en tid men han följer Agenda30 som innebär att en liten superrik ”elit” ska styra hela maktlösa, fattiga mänskligheten.

  Bill och Melinda Gates skiljer sig. Beror det på att de har hela Världen emot sig?

  Gilla

  • Kristina von heland

   Den nya sortens kapitalister. Oerhört förmögna och kan då syssla med att ge sitt tionde som förr gick till kyrkan men nu till allehanda projekt. En del bra en del stolliga. De stolliga tar snart över genom woke. Hur många hbtq kurser finns det på Stanford?
   De får ett avlatsbrev idag ett miljöpris som Kerry. Man tar sitt private jet och hämtar det. Lite gåslever lite lättklädda damer. Inget nytt direkt. Även de gamla romarna.
   Då delades den världsliga och den kyrkliga makten. Det skedde för länge sedan och har aldrig skett i den muslimska världen där stolarna bestämmer.genom våld och förtryck. Shejkerna umgås med finanseliten i Europa. Kökkenmödding

   Gilla

   • hllviken

    Kökkenmödding är sunt för att det blir näringsrik jord.

    Det Världshärskarna lämnar efter sig är giftavfall.

    Bygg ett Zoo – placera dem där.

    Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: