Grön ungdom, sanslös eller redlös?

INRIKES. Aida Badeli är född 1996, och språkrör för Grön Ungdom tillsammans med David Ling. Tidigare var hon ungdomsförbundets talesperson i mänskliga rättigheter. Hon har engagerat sig för förbud mot surrogatmödraskap, inrättandet av fler hatbrottsenheter och antirasism.

-Pettersson undrar om de tokiga blir Miljöpartister eller om det är Miljöpartiet som gör människor tokiga, helt klart fungerar det inte som det ska hos många av dem.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Grön ungdom, sanslös eller redlös?

  1. Vi behöver ingen invandring, men vissa utlänningar behöver oss.
    Annars skulle de inte komma hit.

  2. För att välfärden ska gå ihop måste ungefär 82% av befolkningen jobba. Av flyktinginvandrarna jobbar i bästa fall 52% en del grupper ligger på 30%.

  3. Vad Sverige behöver är att varje fertil kvinna föder tre barn och att fadern är ursvensk.
    Vill inte våra kvinnor inse det, får vi skaffa oss kvinnor utifrån som ställer upp, det finns säkert både ryskor och ukrainskor som skulle vara lockade.
    En Regering som haft det ringaste förnuft skulle för länge sedan sett till att det var lönande med fler barnaföderskor, men istället började de importera.

    • Det handlar inte om import. Det är en del i planen att byta ut det nordiska blonda mot det mörkhåriga.

  4. Ljugande politiker tycks bli normen och samhället förfaller i takt med lögnerna. Ingen i ansvarig ställning verkar se eller fatta den kommande samhällskollapsen. Bevare oss från verklighetsfrånvända drömmande politiker. Hoppet kan vara nyval…

  5. Den damen uttrycker sig efter sitt måttliga förstånd,

    Tror dom enda kraven på en Miljöpartist är att kunna
    uttrycka sig så idiotiskt som möjligt, det retar gallfeber på
    vanliga tänkande människor, men med allt det oseriösa
    stöd som dom får av media gör att deras ibland sinnessjuka
    ide kommer ut ändå!

  6. Eftersom invandrare står för merparten av resursanvändandet inom vård, omsorg och skola så vet jag inte varför vi behöver ännu fler som ska utnyttja välfärdssystemen utan att bidra till dem.
    10 invandrade vårdbitränden trumfar inte 100000 invandrade patienter.

    Tunnelseendet och uppfattningen om sin egen förträfflighet, verkar annars vara stor inom MP.

  7. Ungdomligt oförstånd verkar vara praxis både i ungdomspartiet och dom äldre representanterna i detta tokparti.Vindkraft i vårt avlånga land som förstör fågellivet och miljön runt omkring ,plastpåseskatten som var ett fiasko,förslaget om Bromma flygplats nedläggning,elbilar och lådcyklar som fortskaffningsmedel.Cykelbanor kors och tvärs som man måste passera med livet som insats.Som kronan på verket skall vi börja äta insekter som är sååå proteinrika.Märta Stenevi som anser att våld mot kvinnor är något som Svenska pojkar får lära sig hemifrån.Snälla,rösta bort detta parti innan vi blir ett u_land !

  8. Vi finner beteendet synnerligen märkligt och självskadande. Aida Badeli är utseendemässigt och efternamnmässigt från Iran. Troligen har hennes föräldrar känt sig tvungna att lämna landet efter det att landet backade 1400 år. De kom till ett fritt och öppet land och nu vill deras avkomma omvandla det fria och öppna landet till en bananrepublik i Mellanöstern. SKÄMS!

  9. Aida Badeli praktiserar ockupant•beteende: typisk hänsynslös egoism på värdfolkets bekostnad.

  10. När vi i Sverige tar dessa människor ifrån deras hemländer, kollapsar inte deras välfärd i deras hemländer då?

    Naturligtvis är det bättre att hon åker hem till sitt så underbara hemland, och bidrar till sin välfärd i sitt hemland.

    Det är så synd att Sverige förvandlas till ett U-land, där idioti och underutveckling premieras.

    Övriga världen…skrattar och gråter om varannat….över Sveriges styrning.

    De kallar det:
    Det svenska tillståndet. 🤮

  11. Med sådana språkrör kan det inte bli annat . Efter september -22 behöver vi förhoppningsvis inte fundera över dessa talibaner . En svart period i Sveriges politiska utveckling , borde vara över då .

Kommentera