14 thoughts on “Batteri-bilarna brinner bra

  1. FÖRORENINGAR !

    Jag skulle gissa att en brand av en EL-bil, motsvarar vad 10 st. bensin eller dieselbilar släpper ut under bilarnas livslängd.

    Miljöpartiet och Socialdemokraterna…
    Snackar om miljön….jävla hycklare 😡

  2. ja förutom om dravlet med att energin i batteriet genererat Co2 och annat skit vid laddningen. så verkar det svarta rökmoln det betydligt giftiare än någon annat fordon kan generera

  3. I Tyskland är dessa bränder sååå vanliga,att man inte längre skriver ut att det var en svår-släkt El-bil ! I stället finner man ibland sanningen på deras bilder.
    När brandmännen använder sina vattendränkta Containers på brandplatsen,är det inga diesel el. bensinfordon som står i lågor….
    Har skrivit tidigare att flera Garage förbjuder El-bilar,att parkera hos dem.
    När införes detta i Abzurdien ?

  4. Ahhha….det är därför Socialdemokraterna och Miljöpartiet vill ha EL-bilar i Sverige….det är naturligtvis för att dölja när ”VINSTEN FÖR SAMHÄLLET” eldar upp i bilar i parti och minut….

    Då kan de feministiska hycklande falska knäböjande knähundarna, S + MP + dum-PK-media, säga att det var en EL-bil som brann.

    Snacka om giftig ☠️ förbränning 😥
    S + MP är tysta !!!

  5. Tacka vet jag diesel,jag har kört dieselbilar ända sedan tidigt
    sextiotal och har aldrig haft några problem annat att dom kunde
    vara svårstartade på vintern på den tiden,i dag är det inga
    problem längre och inte fattar dom eld heller om inte någon
    klåfingrig jävel sätter eld på dom.Länge leve diesel med miljödiesel.

  6. Hoppas de som köper elbilar är medvetna om riskerna. Hoppas även att försäkringsbolagen tar höjd för dessa risker. Det vore på sin plats att analysera om dessa bilar bör stå i parkeringsgarage bland andra bilar, på färjor, köra i långa tunnlar. Den som har en elbil löper ju större risk att få en brand i sitt garage och bör därför betala högre premie. Ju fler elbilar som säljs desto viktigare att ha koll på riskerna

  7. Det vore intressant att läsa vad Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap drar för slutsatser om elbilar. Får de parkera i underjordsgarage och våningsgarage? Får de åka färja? Ska de verkligen ha miljösubventioner då de är farliga för omgivningen och kostar extra resurser för räddningstjänsten? Har kanske Miljöpartiet förbjudit utredning och klartext om elbilar?

  8. Orten ungarna har nog noterat nya och dyrare objekt för kommande brasor. Vi övriga som betalar det mesta, får än högre bilförsäkring.

  9. OMG… mig veterligt kör dessa bilar runt på svenska vägar oxå… miljömedveten heter det visst. Jag kommer aldrig att tycka att elbilar är miljömedvetenhet… Jag hoppas att vi slipper det här längs våra vägar, men troligen är det bara en tidsfråga innan vi har samma problem här.

Kommentera