Anders Lindberg har fattat fel

MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets chefsdesinformatör har totalt missuppfattat första maj. Idag firar Socialdemokraterna socialdemokratin, och inget annat.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Anders Lindberg har fattat fel

  1. Egentligen är 1:a arbetarrörelsens dag och inte socialdemokratins. Arbetarna började försvinna ur dessa 1:a-maj tåg redan på 70-talet när de insåg att de gick och demonstrerade mot sina arbetsgivare i kommun, landsting och stat som alla var Socialdemokratiskt styrda.
    Ingen vlle gå med i ett tåg lett av Sossarna. Där någonstans började S överge arbetarna i Sverige och sett politiken som en yrke istället för ett uppdrag.

  2. Men… varför läser man hans smörja då? Vill man bli arg och irriterad? Trött, sur, nedstämd och ledsen…
    Jag väljer att strunta fullständigt i vad han skriver för smörja.
    Nu skiner solen och det är dags att plantera fröer. Trevligare nöje än att gräma sig åt nån ickepolitikers politiska knaseripåstående 😉😁

  3. Han har fattat ALLTING FEL. Han tror fortfarande att sossarna och aftonbladet har någon som helst betydelse. Han har helt fel.

  4. Idag firar Socialdemokraterna ”socialdemokraturen”, och inget annat.

    Demokratur är ett samhälle som bara till ytan är en demokrati, där
    lagar och regler tillämpas godtyckligt och olika inom rättsväsendet, t.ex. beroende på vilket politiskt parti man tillhör, – ett samhälle där inte ens Staten självt efterlever landets lagar, – ett samhälle där man riskerar att bli av med sitt jobb för sin åsikts skull, och även riskerar att bli utsatt för våld av politiska motståndare.

    • detta är början på slutet. det är inte rimligt att polisen används som vapen att skingra en demstration på arbetarnas dag den förta maj..
      är man riktigt korkad så använder man polisen för att misshandla demonstranter den först maj
      och man är helt själv mords benägen om man desutom påstår sig vara sosialdemokrater..

  5. I dag firar de svenska såssarna. Dessa ljugande höns som gärna står över de förtrycktas skaror, de som trampar på sitt eget folk. Detta proletariat av nyttiga idioter som inget hellre vill, än att hylla det ledarskikt som förtrycker dem. Men de svenska avarterna står minsann icke allena i jönseriet. Likasinnade dårar finns det gott om att hänvisa till : National-socialister, Stalinister, Maoister, Röda kmerer, Cuba-vänner, Palestina-kompisarna, Nordkorea-pajasen, Venezuela-idolerna och alla likasinnade socialist-kopior i det mörkaste Afrika, etc. etc. Grattis – vi´cket gäng.

  6. Anders Lindberg är ju känd, för att inte ha vässat några av sina pennor i skrivbordslådan.

  7. Apropå kloka ord…….

    1959 fick walesaren och nobelpristagaren Bertrand Russell frågan.

    Om vad han hade för råd till mänskligheten för de kommande 1000 åren. Han hade ett svar för det vetenskapliga intellektet. Ett andra var ett filosofiskt råd om moral och värdighet..

    Se i denna korta film vad det kloka och det viktiga, var enligt honom.

    https://www.youtube.com/watch?v=ihaB8AFOhZo

    Walesaren Bertrand Russel är även upphovsman till detta legendariska ordspråk.

    ”Felet med vår värld är att de dumma är så säkra på sin sak och de kloka så fulla av tvivel.”

    • Ja det stämmer tror jag, jag själv är nog ibland för tvärsäker och jag märker att mång andra är det också.
      Jag tror att vi behöver höra andras åsikter. Vara tysta och reflektera är nog bra, och reagera dagen efter.

Kommentera