Socialdemokraternas desinformatörer surrar om politisk påverkan

MEDIA. För en dryg vecka sedan skrev bloggen att SD-politiker anklagade lärare för vänsterpropaganda i skolan, det var Sverigedemokraten Johan Ohlin, kommunfullmäktiges ordförande i Hörby, som hade kontaktat sitt barns lärare efter att ha lyssnat på en distanslektion i historia eftersom han ansåg att läraren indoktrinerade eleverna med vänsterpropaganda.

Nu har lögnarna och desinformatörerna Anders Lindberg och Peter Kadhammar fått tag på denna “nyhet” och påstår att fullt berättigad kritik är att vilja politisera skolan. Precis som socialdemokraterna inte redan gjort det.

-Pettersson tycker det är kul, socialdemokraternas springpojkar surrar om politisk påverkan och missar aldrig en chans till ett drev mot SD och att Johan Ohlin, skev ett mejl till från en privat adress till läraren i egenskap av orolig förälder…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Socialdemokraternas desinformatörer surrar om politisk påverkan

 1. Man undrar ju om Bill och Bull på Aftonpravda hade reagerat om det hade varit en förälder från det egna partiet S som framfört kritk mot undervisningens historieförvanskning ?

 2. Anders Papphammar Lindberg är som han brukar: Det
  är ju inte SD eller andra som politiserat skolan, det har
  sossarna gjort själva genom att tillsätta vänstervridna
  rektorer. Ni har ingen rätt att försöka att hamra en viss
  politisk uppfattning i barnen, det blir deras egen uppgift
  när dom är vuxna det!

 3. Men som förälder får man inte opponera sig mot vad barnen lär sig i skolan. Man ska tåla att de blir indoktrinerade och tiga. Jag tänker aldrig hålla tyst. Och herr Pettersson kommer nog heller inte vara tyst 😉. Och tydligen finns det fler. Hoppas bara inte de skrämmer honom till tystnad nu.

 4. Det största problemen i skolan är inte SD eller S Min åsikt är att de religiöst drivna skolorna är det största problemet, de är det största hotet både mot individen och samhället.

  • De båda stjärnmurvlarna kan gå samman och göra ett riktigt gräv.
   Det lever mer än 20 tusen med skyddad identitet i Sverige . Det sägs att 99 procent drygt är hotade av invandrade personer .
   Låter mycket så det har jag svårt att tro .
   Så där kan Lindberg och Kadhammar göra en insats så inte rykten sprids

 5. Johan Ohlin borde tilldelas medalj för att han som förälder reagerar på en politiserad undervisning. Skolan skall vara fri från sådant, tyvärr har det bara blivit värre med åren. Själv gjorde jag samma sak för 20 år sedan i min dotters skola, den gången blev reaktionen från skolan… är Du kommunist? Olika tider, olika hatretorik

 6. Här kan man tala om påverkan, varför skriver inte Aftonbladet om detta?
  Om att en av Sveriges största muslimska organisationer har låtit trycka en skrift som skickats ut till landets skolor, med en lång rad krav om att skolan ska anpassas efter muslimer, om att den svenska skolan och samhället skall anpassa sig till islam istället för tvärtom.
  https://www.nyatider.nu/islamguiden-om-svenska-skolan-smidigare-att-helt-ga-over-till-halalkott-sa-blir-alla-nojda/

  http://www.islamguiden.com/arkiv/skolbroschyr.pdf

 7. Folkfostrarna sossarna är väl politiska kommissarier om några! På sig själv känner man andra, herr Kadhammar.

Kommentera