Bolibompa-politikerna i Miljöpartiet är farliga för rikets säkerhet


INRIKES. Vid riksdagsvalet 2018, fick Miljöpartiet de gröna, 4,41 procent av rösterna, ändå äventyrar de med hjälp av S, V, C och L Sveriges möjligheter till elförsörjning och att få livsmedel, läkemedel, sjukvårdsresurser samt vårt välfärdssystem för en dröm att Sverige ska rädda ett fiktivt hot från klimatet.

Titta på filmen så ser ni hur seriöst det går till när Bolibompa får lägga ned en klimatneutral flygplats som precis rustats upp för 1,7 miljarder kronor och där hela kapaciteten måste överföras till en annan flygplats, Arlanda, som måste byggas ut för att kunna ta emot 2,3 miljoner passagerare till.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Bolibompa-politikerna i Miljöpartiet är farliga för rikets säkerhet

 • Jenny Ek (wadyr)

  Men ur miljösynpunkt borde de väl vilja utrota alla flygplan? Undrar vad Boing tycker om svenska MP? Eller Airbus för den delen? MP borde testa att kriga mot dem istället för att lägga ner en enda flygplats. Det är som en flugskit i havet, om de nu på riktigt vill göra något för miljön…
  Personligen tycker jag om bromma framför arlanda för att det ligger bättre och arlanda är inte bara en flygplats. Det är en hel stad. Hemskt! Så nä, det blir nog tåget om jag ska till storstan i framtiden…

  Gilla

 • ponnsan62

  Sverige styrs av barn som genomgott nazismen grunder .i derras hjärnor som barn

  Gilla

 • centurion

  För en psykopat till statsminister är det av största vikt att omge sig av medarbetare som, om möjligt, är mer korkade än han själv.

  Gilla

 • Willy

  Så länge som vi har en maktgalen statsminister som måste göra som småpartier säger för att behålla makten så blir det så i Sverige…

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  ”Rikets säkerhet” – vem ansvarar för den?

  Gillad av 1 person

 • hllviken

  😁 😆 😅 😂 🤣 Heinrich Arnstadt ingår väl också i Muppgänget?

  Gillad av 1 person

 • Ståfräs

  Skönt man är gammal och har sitt på det torra. Vilken idiot, samtidigt som man lånar ut 17 miljarder till Vietnam? för att dom skall kunna bygga en storflygplats.

  Gilla

 • Kurt

  Sosssarna är i stort sett lika skyldiga som lyder detta extremistparti bara för att få sitta kvar vid köttgrytorna.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: