Bolibompa-politikerna i Miljöpartiet är farliga för rikets säkerhet

INRIKES. Vid riksdagsvalet 2018, fick Miljöpartiet de gröna, 4,41 procent av rösterna, ändå äventyrar de med hjälp av S, V, C och L Sveriges möjligheter till elförsörjning och att få livsmedel, läkemedel, sjukvårdsresurser samt vårt välfärdssystem för en dröm att Sverige ska rädda ett fiktivt hot från klimatet.

Titta på filmen så ser ni hur seriöst det går till när Bolibompa får lägga ned en klimatneutral flygplats som precis rustats upp för 1,7 miljarder kronor och där hela kapaciteten måste överföras till en annan flygplats, Arlanda, som måste byggas ut för att kunna ta emot 2,3 miljoner passagerare till.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Bolibompa-politikerna i Miljöpartiet är farliga för rikets säkerhet

  1. Men ur miljösynpunkt borde de väl vilja utrota alla flygplan? Undrar vad Boing tycker om svenska MP? Eller Airbus för den delen? MP borde testa att kriga mot dem istället för att lägga ner en enda flygplats. Det är som en flugskit i havet, om de nu på riktigt vill göra något för miljön…
    Personligen tycker jag om bromma framför arlanda för att det ligger bättre och arlanda är inte bara en flygplats. Det är en hel stad. Hemskt! Så nä, det blir nog tåget om jag ska till storstan i framtiden…

  2. För en psykopat till statsminister är det av största vikt att omge sig av medarbetare som, om möjligt, är mer korkade än han själv.

  3. Så länge som vi har en maktgalen statsminister som måste göra som småpartier säger för att behålla makten så blir det så i Sverige…

  4. Skönt man är gammal och har sitt på det torra. Vilken idiot, samtidigt som man lånar ut 17 miljarder till Vietnam? för att dom skall kunna bygga en storflygplats.

  5. Sosssarna är i stort sett lika skyldiga som lyder detta extremistparti bara för att få sitta kvar vid köttgrytorna.

Kommentera