12 thoughts on “Joe Bidens idioti är ett hot mot väst

  1. Sky News AU. Är en av dom bästa nyhetskanalerna ilag med Fox News Sean Hannity och Tucker Carlson. Där kallar man en spade för en spade och idioter för just idioter.

  2. Biden har fått fart på försvarsindustrin. Men de är väl i princip allt. Jag menar, kalla Putin för mördare, när man själv regerar ett land som har mycket oskyldigt blod på sina händer. Wolfgang Hansson skrev varje dag under 4 år att Trump var en opålitlig psykopat. Men nu är han ganska tyst, trots att Biden utmanar Trump som den mest idiotiska presidenten i USAs historia.

    • Putin har sannolikt låtit mörda politiska motståndare.
      Vad Biden gör är en annan sak.

    • ”Biden utmanar Trump som den mest idiotiska presidenten i USAs historia”?

      USA:s 45:e president startade inga krig, öppnade dialog med Nordkorea och fick arabländer att sluta fred med Israel. Om det är idioti vill jag ha mer av det.

      Den nakna sanningen är att Trump är den enda president sedan Reagan som var värd ämbetet. Innan Reagan får man gå tillbaka till Eisenhower. Några klarade sig hyfsat men Carter, Bush Sr., Clinton, Bush Jr. och Obama har varit katastrofer för det amerikanska folket.

  3. Såg den här ”hittepå” professorn Rockström på TV igår. Ni vet, han som flänger runt världen och kör ”wining och dining” för andras pengar under täckmanteln klimatförbättrare. Han orerade och yrade om Paris-, Kyotoavtal, 1,5 grader, bränder, torka, översvämningar etc. Han rörde ihop detta med ”allas värde”, jämlikhet, rättvisa etc. Han verkligen personifierade MILJÖFASCISTEN.

    Vad dessa alarmister aldrig säger är; Vilket klimat skall vi ha på jorden? Skall det vara som vid Kristi födelse, 1600-talet, 1880, eller vad?

    Alla dessa tokar hänvisar nu till ”vetenskapen” dvs ”forskare” som sitter och gnuggar på sina ”klimatmodeller” och vars största problem är att tackla (förvanska) de faktiskt uppmätta historiska värden som skall stoppas in i ”modellerna”, så att deras tes leds i bevis.

    Frågan tål att upprepas. Vilket klimat skall vi ha på jorden? Vad är målet?

    Hela denna ”smet” är för komplicerad att enbart hänföras till CO2 och antal grader. Sjuka människor.

  4. Nu undrar jag medan lyssnar på stassiministern Räven.
    Han tycks inte bara ha dysleksi utan även
    total o kunskap om matematik.
    Hur länge ska vi behöva lida under denna 55:a
    enligt gammalsosse politik skulle han ha blivit inlåst och kastrerad.
    Ovärdig för existens.Allt detta enligt Uppsala
    skolan om rasrenhet som tysken blev impad av.
    Sossar är dom äkta brassarna.

    Allt enligt

  5. Ja tänk att amerikanerna valde en så gammal och begränsad man. De måste ha tröttnat på Trumps skryt.

Kommentera