Ännu ett integrationsprojekt i Brandkärr

INVANDRING. Brandkärr i Nyköping är ett område som det finns alldeles för många av över hela Sverige. Där är arbetslösheten och brottsligheten hög, tryggheten låg och det har flyttat dit alldeles för många utom-européer som har svårt att anpassa sig till svenska förhållanden.

I Brandkärr har kommunen satsat på läxhjälp, jämställdhetsarbete, aktivitets/medborgarhus, städpatruller, väggmålningar, medborgardialog, kommunservice på sexspråk, elevprojekt och en massa annat som inte har hjälpt, bara kostat.

I dagens Södermanlands Nyheter står om ytterligare projekt, stadsplanering som ska främja integration.

”Utgångspunkten är att se hur man kan integrera stadsdelen genom stadsplanering” står det på kommunens hemsida. Detta genom en så kallad stadsutvecklingsplan, som syftar till att identifiera och genomföra förändringar i den fysiska miljön. I fokus står ”integrationen och social hållbarhet”.

-Pettersson är inte integrationsexpert men jag tycker detta låter som snömos. I 30-40 år har det satsats många miljarder på olika projekt och integrationen bland de ointegrerbara blir inte bättre. Varför inte minska invandringen och be, vänligt men bestämt, att de som inte trivs i Sverige åker hem, att ställa krav i stället för att slänga bort skattepengar kanske fungerar…


Brandkärr, Nyköping, Sverige. Tror ni att de politiker och journalister som ställt till detta, kan ordna upp det?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Ännu ett integrationsprojekt i Brandkärr

  1. Det är inte lätt att skrapa fram ytterst välbetalda jobb till miljöpartister på annat sätt. Men som vanligt, det gäller att projektet inte når några vidare resultat för då kan man köra samma satsning igen nästa år med ännu mer pengar.

  2. Hur ska stadsmiljön kunna påverka folk som bara vill en sak, få allting serverat och sedan klaga på att de inget arbete får.

    Ett arbete får man inte, det liksom allt annat här i världen måste förtjänas genom egen förkovran teoretiskt kunnande med praktisk erfarenhet.

    Att vi har hemspråksundervisning är helt förkastligt, dessa pengar skall läggas på svenskundervisning istället.

    All tolkhjälp är också kontraproduktivt, om alla tvingas tala och skriva svenska desto större chans assimilering.

    Handlare som annonserar på annat språk än svenska och engelska skall bötfällas.

  3. var det inte där Lamotte var och blev kallad fula ord på parkeringen Dessa individer vill inte anpassa sig så dom är inte kompatibla Svenska samhället riv PUT och skicka hem dom för gott

  4. Lycka till. Tyvärr kommer ni att finna att inavel, islam och analfabetism går inte att bygga bort. Det som kommer att fungera är ett paralellsamhälle med vårt. Men hur bra är det för oss som bor här? Det är naturligtvis vi som får betala för gökungarna.

    • Kanske det, men ganska många svenska kvinnor verkar gilla utlänningar, då blir det barn, så det blir nog ett helt nytt samhälle.
      Vårt tynar sakta bort.

  5. En bra början är att slopa alla kostsamma integrationsprojekt. De fanns inte förr och invandrare som kom hit blev assimilerade på egen hand, vilket är den bästa lösningen för en lyckad framtid i ett nytt land. Klarar man inte det, är det enkebiljett hem som gäller.

  6. Nej det tror jag inte Pettersson. Men en förfärlig massa människor och konsulter tjänar storkovan när sinnesslöa politiker ska i panik försöka att rätta till det de har ställt till med.

  7. Ja även i brandkärr behöver bibliotekarier lära sig nya språk. Men framtiden så pratar nog bibliotekarier där detta språk.
    Och de gör nog vi med eller barn och barnbarn och helt säkert barbarnbarnen.
    Men deras präster kommer att kämpa för sitt inflytande och makt över folk. Men där kommer förhoppningsvis att misslyckas, annars tar det mesta roliga slut. Ungefär som det var här i början av 1900 talet, trist och så mycket naturligt förbjudet. Tummen i ögat p oss det är präster och imamers metod att hålla oss i deras ledband.

Kommentera