Man skottskadad i Västerås

VÅLDSVÅGEN. Flera patruller är på plats vid Iggebygärdet i Västerås med anledning av en misstänkt skottlossning på en restaurang. När patrullen anlände till platsen påträffades en skottskadad person.

Steget Efter

Den skadade är förd till sjukhus i ambulans med oklart skadeläge. Larmet kom in klockan16.37.

Polisen är i nuläget förtegen om vad ärendet handlar om, men enligt så ska två misstänkta gärningsmän ha lämnat platsen. Polisen skriver på sin hemsida att ingen är gripen i ärendet och att man är angelägen om att få in tips från allmänheten.

Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till mord alternativt grov misshandel.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Man skottskadad i Västerås

  1. Vakna din bimbo.
    Här står att UNHCR hjälper muslimer att ge pengar till sndra muslimer under ramadan. https://sverigeforunhcr.se/blogg/vad-ar-ramadan-zakat?gclid=Cj0KCQjw4ImEBhDFARIsAGOTMj-RJaRQDo_251lga7UHn7VNqY0u2MhubVGskaeQnp1xyKmeBKegVJUaAoNAEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
    Är detta inte märkligt? Som om svenska UNHCR hjälper svenska kyrkan att ge till kristna, Not happening och ingen jävel ifrågasätter detta. Vårt land förtjänar att gå under ty våra folkvalda för oss bakom ryggen oavbrutet och inget stämmer i bäcken.

    Fine, kalla mig hatare och rasist, care NOT.

  2. Skottlossning mitt på dagen nu mera helt fantasktiskt så det blivit och 7 klöverns största bekymmer är att hur man skall hindra SD från makten Det enda parti som är oskyldig till detta samhälle och det partti som har lösningen på problemen Hoppas detta skräckkabinett vi har ryker 20200911 men helst före Morgan Johansson är som mitt grus i skon liten och irriterande

Kommentera