Svarta rasister får härja fritt…

RASISM. Det verkar som svarta människor och araber får uppträda hur de vill utan att kallas rasister. Vi har de senaste dagarna hört om fallet George Floyd och andras kriminella som dödats av polisen, men vi hör aldrig om när svarta kriminella dödar poliser i tjänst trots att det är vanligt. År 2019 dog 48 poliser i tjänst av olika våldshandlingar i USA. Av dem var 40 vita, 7 afroamerikanska/svarta och 1 asiatisk. 45 var män och 3 kvinnor enligt FBI.

Titta på filmen nedan och föreställ er att en grupp vita människor skulle ställa sig utanför en restaurang och skrika att negrer inte hör hemma där. Men media tycker det är helt ok att BLM agerar rasistiskt och som en terrorgrupp mot vita som globalt sett är en minoritet.

-Pettersson tycker det är förvånansvärt få svarta som dödas som många av dem uppträder…

Twitter

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Svarta rasister får härja fritt…

 1. Om alla folk blev mångkulturella och blandade.
  Skulle rasismen försvinna då? Nej det tror inte jag, den skulle förändras.
  Många har svårt för främlingar, jag har märkt att många norrlänningar retar sig på stockholmare.

 2. Det finns en autoimmun sjukdom som heter vitiligo. Vad händer om den drabbar en ”black” person? Blir denna person då mobbad av ”sina egna”?
  Det här är knasigt; vita tog svarta från sitt land(det var fel av dem), gjorde dem till slavar(det var oxå fel), frigjorde dem från slaveri, lät dem skaffa sig ett liv i ”det nya landet”. De fria svarta stannade kvar. Varför? De valde att stanna i amerika istället för att åka tillbaka ”hem”. Nu heter det helt plötsligt att deras liv är viktigare än vitas. Men om det är någras liv som vore viktigare i usa än någon annans så är det väl indianernas? De var faktiskt i amerika innan vikingarna hittade ”vinland”. Om amerika inte passar för de svarta kanske de borde testa att åka till afrika?
  F.ö: anledningen till att vi i sverige har ett kvinnligt fotbollslag som är ”kritvitt”, kan ju bero på att kvinnor av annan hudfärg i sverige inte får umgås. Speciellt inte i sportsammanhang efter deras blödningsdebut. Men det vill ju politikerna inte ens ta i med tång.

 3. Rättegången mot polismannen var på ett sätt även en rättegång mot George Floyd. Hade han inte gjort motstånd vid polisingripandet, och ännu hellre låtit bli att vara kriminell, så hade dödsfallet inte inträffat.

  • Domslutet mot polisen i fallet är rent politisk. Det verkar vara svårt att tygla BLM nu och om polisen hade frikänts hade samhällen brunnit. Det är en ren skandal att våldet får regera i västländer numera.

 4. Och dum-PK och dum-Media är med på detta.

  Hur kan nån som har nått innanför pannbenet, rösta på partier som hycklar och är delaktiga i detta sinnessjuka!?

  Idiotin ropade, WE DONT WANT YOUR WHITE MONEY….visst, det är dessa pengar som gör att de existerar överhuvudtaget.

  Hörde att H&M (Hennes & Mauritz AB) skänkte pengar till detta BLM.

  Så vill du bidra till ännu mer av detta, och öka risken för att du och din familj, att bli utsatta för brott av dessa dårar !?
  Jag vill det inte, och kommer inte bidra med pengar till affärer och företag som bidrar till detta sinnessjuka.

  • Finns en hel del vita idioter som tycker detta är bra….frågan är om de tycker likadant när deras son blir grovt misshandlad, eller deras dotter blir gruppvåldtagen av ett gäng AIDS-crack pundare ?

Kommentera