Hycklarna glömde Pela och Fadime och många fler


BROTTSLIGHET & HYCKLERI. Pela Atroshi, var en kurdisk kvinna som mördades 1999 vid 19 års ålder. Pela växte upp i Sverige men följde med till Irak på semester. Hon mördades när hon var på besök vid familjens hus i Dahuk i Irak. Vittne till mordet blev förutom modern Fatima även systern Breen, som senare i Sverige vittnade inför rätten om mordet. Rättegången resulterade i att hennes två farbröder, Rezkar och Dakhaz, dömdes till livstids fängelse som skulle avtjänas på kriminalanstalten Hall. Pelas far, Agid, erkände mordet och dömdes i Irak till fängelsestraff. Han avtjänade sex månader i irakiskt fängelse. Pela blev begraven i vita kläder och vit slöja. Hon ligger i en namnlös grav för att hon anses ha vanärat släktens namn.

Fadime mördades av sin pappa för att hon skaffat svensk pojkvän

Fadime Şahindal mördades år 2002, mördaren var hennes pappa, Rahmi Şahindal, och anledningen var att hon hade en svensk pojkvän och även uttalat sig offentligt om hederskulturen och därmed vanhedrat familjen. Pappan, Rahmi dömdes för mordet till livstids fängelse. Fadime Sahindals pappa släpptes 2018 efter att ha avtjänat två tredjedelar av sitt fängelsestraff. 

-Pettersson säger att Fadimes död delvis är svenska myndigheters fel. Både pappan och brodern var dömda för att ha hotat och misshandlat henne innan mordet.

Om Fadime och de andra i Şahindal på bloggen…Pappan var inte den enda mördaren i släkten.

Det bildades en förening ”Glöm aldrig Pela och Fadime”, Riksorganisationen GAPF, våra politiker tävlade om att ge löften om att det inte skulle ända igen. Trots att det händer hela tiden.

Nu gapar hycklarna Annie Lööf (C), Märta Stenevi (MP), Linda Snecker (V) och många fler, ”Inte en kvinna till” detta efter att fem kvinnor mördats de senaste veckorna. Damerna är till och med så fräcka att de inte låtsas se orsaken bakom de flesta morden, som är invandringen från främmande våldskulturer och daltandet med dessa kulturer.

Fyra av de fem kvinnorna mördades av invandrare. Det försöker politiker och media dölja. Så länge de inte erkänner vilka mördarna är så kommer våldet att fortsätta.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Hycklarna glömde Pela och Fadime och många fler

 • Roland Salomonsson

  Så snart ett mord är ”Rasistiskt”, d v s offret är etniskt svenskt och gärningsmannen har invandrarbakgrund upp till 4:e led alternativt är utlänning, så är straffet direkt ”utvisning på livstid” tillsammans med hela familjen. Tillkommer fängelse etc i anstalt i hemlandet eller grannland, innan gärningsmannen skickas till familjen som redan finns i hemlandet.

  Vid s k hedersmord motsvarande och där borde imamen vid deras moskée med familj också skickas.

  För rasistisk våldtäkt bör samma gälla.

  Hedersmord, rasistiska mord resp våldtäkter innebär självklart att uppehållstillstånd resp att ev medborgerskap dras in!

  Det handlar inte om mänskliga rättigheter för gärningsmännen utan om mänskliga rättigheter för OFFREN. Då avgör svensk lag och inte kommunistisk aktivism, internationell konvention, EU-direktiv, NGO:s hur lag skall tillämpas.

  Gilla

 • peter

  hej ! muslimska kvinnor har ett lågt värde i värdegrundssverige, med vänliga hälsningar en anonym och älskad landsfader.

  Gilla

 • Peter

  Jag såg ”debatten igår” men ingen såg ekefanten.

  Gilla

 • Jenny Ek (wadyr)

  Meeen… kvinnliga politiker verkar vilja att denna mentaliteten stannar i landet, varför inser de inte själva att med den mentaliteten har deras manliga släktingar rätt att döda dem? Fast de kanske själva har en dödslängtan och därför ska alla andra kvinnor oxå ha det? Hur länge ska sån här idioti få pågå? Borde inte politiker vakna ur sin dvala nångång?

  Gilla

 • peter

  Izlam är fredens religion, med vänliga hälsningar George Bush,Stefan Löfven och dom sjutton flygkaparna från Izlam som flög fel (11/9 2001) amerikanare säger att fredens timme hände 9/11 2001

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Tänker ofta på Fadime, Pela och alla andra tjejer som har fått sina liv berövade genom hedersvåld.

  Tack vare den hycklande svenska feminismen. Som vår regering företräder.

  Gillad av 1 person

 • Ulf

  Det säger en hel del om mentaliteten hos dessa pappor som mördar sina döttrar. Och sådana vill Annie och flera andra tokstollar att vi ska ta in massor av så vi får sådan fin kulturberikning i Sverige…

  Gilla

 • Niklas R

  Varför finns dessa släkter kvar i Sverige. De skulle utvisas. Enligt lag kan utlänningar som umgås med kända kriminella utvisas ur riket. Dessa personer är kända kriminella.

  Gillad av 1 person

 • grebom5

  Vi är fortfarande för få som kämpar emot den nya tidens media vilka går PK sfären till mötes genom att hålla sekten och dess närliggande klaners göranden heliga.

  Gillad av 1 person

 • Stenbock

  Ja och hennes namne mördades i Berlin när Stenbock bodde där. Även i detta fall var det familjen själv,som stod för dådet av exakt samma orsak. Två av hennes bröder skötte avrättningen mitt inne i staden. En av dem greps strax efteråt,och fick sitt straff.Den andre höll sig undan i Anatolien tills för något år sedan.
  Därpå dömdes även denne,men till ett löjligt lågt straff.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: