Skärpt straff och livstids utvisning för afrikansk våldtäktsman


VÅLDSVÅGEN. Svea hovrätt, mål: B 2179-21, dömde i måndags Hiburahema Tangigora Jawara, 24, spansk medborgare men hemmahörande längre söderut för bland annat en fullbordad våldtäkt i Rågsved sommaren 2019 och flera våldtäktsförsök på Söder i Stockholm hösten 2020. Offren var fyra kvinnor. Hovrätten höjer straffet från sex till åtta års fängelse. Hovrätten utvisar också mannen på livstid.

Afrikanens spanska ID-kort

Hovrätten dömer Jawara för samma brott som tingsrätten, men finner att straffvärdet är betydligt högre än det tingsrätten kom fram till. Tingsrätten utvisade mannen i femton år, men hovrätten utvisar honom på livstid. Förutom våldtäkt eller våldtäktsförsök har gärningarna mot tre av kvinnorna bedömts även som människorov eller försök till människorov, då mannen i samband med överfallen fört bort eller försökt föra bort kvinnorna.

 • Jawara har förnekat att han är skyldig till brotten, men hovrätten finner att bevisningen, bland annat DNA och övervakningsfilmer, inte ger något tvivel om att det var han som överföll kvinnorna, säger hovrättsrådet Sven Jönson.

Mannen ska också betala skadestånd till kvinnorna.

-Pettersson tycker det vore intressant att höra Annie Lööf, Märta Stenevi, Lina Snecker med flera som säger att det är män som begår våldsbrott, diskutera vilka män men det undviker damerna och verkar istället för att importera fler…

Linda Snecker (V), det handlar om män, inte om religion och kultur…

Pojkarna som åtalas för grova brott heter Ali, Mohamed, Abdullahi, Ahmed, Jama, Mhamad, Abdi, Alkarraf, Bessam, Ibrahim, Mustafa, Mulugeta, Abdelkarim, Yohanes, Hedayat, Salahedin, Mohammadi, Morteza, Aziz, Rahmati, Azim, Rustam och Rafi. Det är inga namn jag hittat på utan killar som är dömda för gruppvåldtäkt.

Linda Snecker är gift, och då med en våldtäktsman som är far till hennes barn…

TIDIGARE 2021-02-24. Afrikan jagade kvinnor att våldta mitt i Stockholm

VÅLDSVÅGEN. Hiburahema Tangigora Jawara, 24, spansk medborgare men hemmahörande längre söderut döms till till fängelse och utvisning för att systematiskt ha jagat kvinnor att våldta i Stockholm om nätterna, skriver Expressen!

24-åringen är medborgare i Spanien och döms nu till fängelse i sex år och utvisning. Han fälls för människorov och våldtäkt i det första fallet, människorov och egenmäktigt förfarande i det andra, försök till människorov i det tredje och våldtäktsförsök i det fjärde. Vid samtliga överfall var hans uppsåt att våldta, enligt tingsrätten.

Han frikänns för ett fall av försök till människorov. Han nekar själv till alla anklagelser.

”Det kan antas att han kommer att göra sig skyldig till fortsatt brottslighet här i landet, och brotten är med hänsyn till den skada och kränkning som de har inneburit så allvarliga att han inte bör få stanna kvar i Sverige”, skriver Stockholms tingsrätt i domen.

Hiburahema Tangigora Jawaras advokat Bernardo Bernales säger att hans klient tänker överklaga domen. – Han kan inte acceptera den. Han är inte nöjd med bevisvärderingen och anser inte att någon punkt är styrkt.

-Pettersson säger att herr Jawara är en man som SD och Jimmie Åkesson kallar kulturell belastning och som Annie Lööf, Morgan Johansson, Nyamko Sabuni, Annika Strandhäll och många fler försvarar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Skärpt straff och livstids utvisning för afrikansk våldtäktsman

 • Tony

  Att vänstern består av dumhuvuden har ja förstått länge, men undrar då ifall inte Linda Snecker tar priset i idioti när hon utnämner alla män
  till våldtäktsmän, men hur förklarar då denna snurriga dam att
  nästintill 100 procent av dom som åkt fast har Arabiska eller Afrikanska namn??

  Gilla

 • Lellego

  Blir otroligt trött på MSMs ”tassande” kring de 80% av männen som de senaste veckorna mördar kvinnor. Nu låtsas de lyfta på ”täckelsen” men rubriken ; ”Männen som misstänks ha mördat kvinnorna”.
  Inte ett ord om vad som genom en enkel okulärbesiktning förenar mördarna.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Döms till utvisning! SKRATTRETANDE!
  Hur många av sådana dömda skickas i verkligheten ut ur landet? NADA – såvida de inte tänker lämna Sverige av andra privata skäl. Tvärtom brukar en s k livstids utvisning sluta i livstids bidragsförsörjning med svenska skattemedel. Fixat av våldsmännens vänster-fans!

  Gilla

 • Fjölet

  Den bästa av alla ekvationer ??
  8 år,
  livstids utvisning.
  och när var och hur skall skadeståndet betalas ??
  Det blir inga pengar från denne individ
  Du och jag får betala det!!
  Advokat kostnader verkar det alltid vara staten som ska betala,
  men inte när det gäller mig och dig.
  Nu får staten tänka om på allvar, det är inte meningen att svenska folket ska stå för notan när dessa utländsk födda begår brott efter brott och allt ska vara gratis,
  på svenskarnas bekostnad.

  Gilla

 • Kattsand

  Vänstern försöker använda brott mot kvinnor för att plocka egna politiska poäng samtidigt som man är noga med att SD inte skall få några politiska poäng där.
  Förresten när jag ser vänsterns hat här på video, då undrar jag vem har rätt att bestämma vilka som får beskyllas som grupp och vilka som absolut inte får beskyllas som grupp?

  Gilla

 • Argus

  ”Hovrätten höjer straffet från sex till åtta års fängelse. Hovrätten utvisar också mannen på livstid.”

  Man blir positivt överraskad. Hovrätterna brukar mestadels bestå av apologeter som regelmässigt brukar SÄNKA tingsrättens straff och UPPHÄVA utvisningsdomar.

  Jag håller faktiskt med Linda Sniken. Vi män måste ta vårt kollektiva ansvar. I första hand måste ”vi” sluta rösta på vänsterpartiet och andra förespråkare av massinvandring. I andra hand bör vi hjälpa utomeuropeiska invandrare att återvända hem.

  Gilla

 • Niklas R

  Enda anledningen till varför de dömde honom till utvisning var för att han var spansk medborgare. Hade han varit medborgare i ett afrikanskt land hade han aldrig blivit utvisad eftersom då är det synd om honom.

  Gilla

 • grebom5

  Jag har aldrig haft särskilt stort förtroende för vänstervridna personer och Linda S. är inget undantag utan snarare en person som inte skulle få den uppmärksamhet hon nu har.
  Att höra henne säga att varken kultur eller religion har med deras beteende att göra utan det är bristande integrering och bostadsbrist som är orsaken.

  Att integreras är att lära sig leva i ett nytt samhällsklimat och det första som fordras är viljan att bli en av dem som är i majoritet.

  Kan man inte det så blir det bästa valet att återvända till sitt eget land och folk.

  Gilla

 • Anders

  Här har Annie Lööf en möjlighet till ett konkret samtal om problemet med mäns våld mot kvinnor

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: