Moskén bryter mot pandemi-lagen och vägrar rätta sig efter lagen

ISLAM. Över 50 personer samlades till fredagsbön i en moské i Biskopsgården, Göteborg. Betydligt fler än pandemilagen tillåter. När länsstyrelsen och polis kom till platsen gjorde ansvariga klart att de inte tänkte rätta sig efter de nya reglerna. Nu utdömer Länsstyrelsen i Västra Götaland för första gången ett föreläggande med vite utifrån den tillfälliga lagen. – Det är så pass allvarligt, säger myndighetens tillsynsstrateg Lotta Sahlin Skoog, enligt Göteborgs-Posten.

Vad är det som är så svårt att förstå? Koranen är oföränderlig och importerar vi Mellanöstern får vi Mellanöstern.

En moské i Biskopsgården tvingas böta 50.000 varje gång de har allmänna sammankomster där mer än åtta personer samlas. När polisen och handläggare på länsstyrelsen kom till platsen under fredagsbönen tidigare i april hade alldeles för många personer trängt ihop sig på den 50 kvadratmeter stora ytan i källarlokalen.

– Handläggarna och polisen hade en dialog med de ansvariga. De förklarade vad som gällde, men fick klart för sig att de inte hade tänkt stänga eller dra ned på verksamheten.

Lotta Sahlin Skoog säger att det troligtvis är första gången länsstyrelsens handläggare har polis med sig till den här typen av inspektion. Anledningen är att polisen kontaktade länsstyrelsen efter att flera gånger de senaste veckorna ha varit där och sett att det var mycket folk på fredagsbönen.

Vad händer om de fortsätter trots att viten utdelas? – Då får vi rikta ett nytt föreläggande, där vi höjer vitet. Det är det verktyget vi har.

-Pettersson säger att polisen borde stänga moskén och skicka hem muslimerna dit de hör hemma…

Om Biskopsgården på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Moskén bryter mot pandemi-lagen och vägrar rätta sig efter lagen

  1. De eventuella böter som kommer att föreläggas mussarna kommer väl att betalas av Turkiet och Saudiarabien medan kostnaden för eventuell sjukhusvistelse för dessa mussar kommer att få betalas av svenska skattebetalare !

  2. Kommer att kallas ”rasism” i media, om det överhuvudtaget nämns. Men först i IVA-kön skall givetvis insjuknade kollonisatörer ställas.

    STÄNG MOSKÈEN DIREKT.

    Fast garanterar att de myndighetsanställda, som vågar ingripa, snart är omplacerade av vänsterdiktaturen. Och att islam fått stora eftergifter och anslag, som ”kompensation”.

  3. Ska bli intressant att få veta om vite betalats in och fortsättningen🤔!
    Upp till bevis Sverige💪🏻!

  4. Nästan varenda ”jävel” bryter mot rekommendationerna, sist för mig när en äldre dam ställde sig otrevligt närma mig i kassakön.

  5. Det har jag misstänkt länge, muslimer skiter fullständigt i
    Svenska lagar, men det gör ju regeringen med när man mitt
    i en pandemi fortsätter att importera dessa!

    Inga stöddiga poliser som går in och röjer här, nej då var det
    lättare när fredliga pensionärer demonstrerade ute??

    • Glöm inte när NMR delar ut flygblad då finns det Resurser hunpatrull Piket styrkor helikopter och batongeslagen haglar som lärkvingar men det är klart lagen är lika för alla enligt Landsfader Stefan Löfven om höeten faller löven hoppas redan denna höst

  6. Integrerade i Sverige. Eller för att dom får leva i sin kultur. Frågan är svenska lagar att följa dom. Är det kulturen eller religionen. Det fantastiska kristna Södertälje. Varför följer dom kristna lagen om 8 personer o festlokaler. Är det kultur eller religion som styr det.
    Spännande att se hur många ogilla man får för det. Antingen är det kristna araber som trycker ogilla eller så håller våra politiker på att bygga ett väldigt hat mot muslimer. Fortfarande måste man se helheten. Och förstå att det handlar om att man bor här för att man får leva i sin kultur. Så den ena gruppen är inte farligare än den andra. Utan ganska lika egentligen.

    • Så muslimerna är dom onda. Ni har en intressant framtid. Med ett kristet arabiskt styrt Sverige.
      Ska berätta något intressant för er. Bytte vattenledningar i Vårby gård. Blev lite struligt när vi stängde av på morgonen. Dom som hade radband med kors i backspegeln dom hytte med näven och svor på arabiska. När det blev stopp i trafiken.
      Dom som hade radband utan kors dom satt lugnt o fint och väntade som vilken svensk som helst. Det förvånade oss Alla på bygget.
      Kristen eller muslim. Hade vi bara lite stake o ställa krav på att leva i svensk kultur. Sen bara haft en tiondel av invandringen så hade vi haft ett annat Sverige. Men när alla kan komma till Sverige och leva i sin kultur så blir alla grupper ett hot till slut kristen som muslim. Det här blir nog det sista jag skriver på den här bloggen. Med så korkade människor så finns det inget hopp för Sverige o svenskarna. Blir white flight till ett bättre land eller om det finns någon vrå med bara svenskar i Sverige.

  7. En eloge till Länsstyrelsen i Regionen som vågat ta detta beslut.
    Om de vägrar att betala stäng ner deras ledningscentral om de fortfarande vägrar acceptera att de lever i Sverige, utvisa alla.

    • Vem?? Sätter tummen ner på detta?? Här har vi en smittkälla dom övriga är dom icke stängda Gränserna mot Iran Irak Afghanistan Somalia men vi har stängt mot Norge Finland
      Återigen hur kan man semestra i ett land man ”Flytt ifrån” dax ta tag i den biren och det är NU

  8. Signe!
    Genom din skrift vet vi nu varför vi har det så besvärligt i vårt land.
    Skrämmande att någon kan vara så naiv som Du.

    • grebom5, naiv??, så djä…. intelligensbefriad eller genomkorkad hade nog mer varit på sin plats !!

      //Gunnar

      • Gunnar K!
        Titta på synonymerna för naiv så inser du att det duger gott.
        Att överdriva eller att sparka på någon som redan ligger ner är dålig stil.

  9. Jag håller med, med tillägget att dom kan göra som dom vill i Mellanöstern. Skicka hem dom.

  10. Det fick bara vara 8st på Varbergs Arena och se Varberg mot Elfsborg! Så gör vi skötsamma Svenskar.

  11. Nej nej, lagarna är till för Svennebanan.
    Han lydig o rädd gör myndigheterna.
    Arma land.

Kommentera