Tolv anhållna för grovt vapenbrott i Stockholm


RÄTTSVÄSENDE. Tolv personer i Stockholmsområdet har anhållits misstänkta för grovt vapenbrott, uppger Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande.

Tillslagen gjordes i gryningen och har en koppling till ett ärende där en SD-nämndeman greps och släpptes i september 2020 på samma misstankar. Ingen av de anhållna tillhör någon av de kategorier vi utreder i vanliga fall, säger kammaråklagare Martin Tidén på Särskilda åklagarkammaren.

Särskilda åklagarkammaren utreder normalt ärenden där poliser, åklagare eller politiker kan vara misstänkta.

-Pettersson undrar vad detta är, ingen kategori som åklagaren i normala fall inte utreder. Då faller de kriminella invandrargängen bort och troligen så kallade ”högerextremister”. Är det att jaktlag, skytteklubb eller vapensamlare som inte har licens för sina 1800-talsbössor?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Tolv anhållna för grovt vapenbrott i Stockholm

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: