Chefredaktören har upptäckt det vanligt folk såg för många år sedan…


MEDIA. Peter Wolodarski, chefredaktör och ansvarig utgivare för Dagens Nyheter verkar ha upptäckt att alla människor inte är lika och att invandringen som Wolodarski i åratal har försvarat personligen och med agendasättande nyheter medför problem, stora problem.

-Pettersson säger att de kriminella klanerna hotar hela vårt samhälle, nu säljer de inte bara knark utan placerar folk på inflytelserika poster i samhället. De blir politiker och advokater, de arbetar på skattemyndigheten och inom polisen.

Tyvärr är inte Sverige rustat för Mellanöstern, våra lagar är fortfarande gjorda för 1950-talets Bullerby när det räckte med att svensken undertecknade med ”på heder och samvete”…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


18 responses to “Chefredaktören har upptäckt det vanligt folk såg för många år sedan…

 • Peter Skoglund

  DN :s motsvarighet i USA. Heter CNN som bedriver agendajournalistik/propaganda, enligt deras egna anställda.

  De försvarar bl.a. BLM trots deras alla allvarliga fel och brister. Döljer medvetet den egentliga sanningen av en rättvis beskrivning av verkligheten. Som naturligtvis, liksom myntet, alltid har två sidor.

  Här del 3, från Veritas Project. (Det kom även en del två tidigare i morse. Som är uppseendeväckande, minst sagt.)

  Gilla

 • Invandrare1957

  Det man upptäckte i Södertälje 1977 o framåt det upptäcker en högutbildad person 2021. Det säger ganska mycket om skillnaden hur man lever o bor i Sverige. Redan då pratade Hasse Mattson kommunalråd Södertälje o Palme flera gånger i veckan om hur det går för Södertälje. Har jag förstått i Facebookgrupper senare. Så det är en plan som har pågått länge. Många i den så kallade eliten kommer att vända kappan närmaste åren när det spårar ur mer o mer.

  Gilla

 • Kungen

  Även en blind höna hittar ett korn ibland…….

  Gilla

 • rustibus46

  Jisses, har Wolodarski vaknat? Näää,
  Bara tillfälligt. Arma land

  Gilla

 • Rädd

  Javisst, och utlänningarna gifter sig med svenskar. Svenska män hittar då ingen svensk kvinna utan åker till Thailand och gifter sig men en thailändska. Vi blir brunare och brunare och om några generationer är vi inget mångkulturellt samhälle. Utan ett samhälle med bruna människor som i resten av världen.
  Det tror iallafall jag. På gott eller ont, jag vet inte.

  Gilla

  • Lyckligt gift.

   Orsaken är att svenska kvinnor är mycket bortskämda, vill ha allt men ger inget tillbaka.
   Vem vill ta i ett mee-too monster?

   Gilla

 • Kent

  Det är inte bara knark de handlar med utan allt som det är möjligt att göra pengar på.
  I gårdagens uppdrag granskning så visades hur ligor från Baltikum tömmer containrar där folk skänker bort sina överblivna kläder. Det har också från EU kommit fram att ligor säljer falskt vaccin och falska test. I Sverige så är de fiffiga med att ta ut olika bidrag framför allt inom assistans.
  Samtliga brott med lågt straffvärde.

  Gillad av 3 personer

 • Stefan Holmqvist

  Vad är det för likhet mellan Peter W och en guppyfisk? Förståndet!

  Gilla

 • Stefan Holmqvist

  Pk o sozzar måste hata Bullerbyn. Jag sörjer o saknar det Sverige som det var förr.

  Gilla

  • Rädd

   Vadå förr, trettiotalet saknar jag då inte.
   Kallt på vintern så att vattnet frusit i spannen med vatten. Elda i vedspisen för att få upp värmen, och vattnet fick man gå långt för att hämta.

   Gilla

   • Roger P

    Farfar från början på 1900 talet berättade som drängajävel att det kunde vara bistert att vakna på morgonen när man skulle fodra hästarna/kor, och då stövlarna kunde vara fastfrusna i golvet.
    Det måste ha varit mysiga tider då?
    På femtitalet fanns inte ens varmvatten på SKF, utan man hällde göt i hinkar för att få lite ljummet svavelvatten att tvätta sig med, det var bättre förr?.

    Gilla

   • Jenny Ek (wadyr)

    Så var det på 1980-talet hos mormor. Det dog inte jag av. Men hellre lite fruset vatten än mördad… 9 feb 2020 försökte min somaliske granne elda upp mig och de andra som bodde i huset. Vilket är värst? Jag väljer fruset vatten framför risken att bli mördad i sömnen alla dagar.

    Gilla

 • Cirkus Sverige.

  AVSKYVÄRDA HYCKLARE ! 🤮

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: