172.000 människor korsade gränsen i mars


INVANDRING. I USA har gränsbevakningen mot Mexiko förstärkts rejält. I mars kom 172.000 flyktingar och migranter över gränsen och människor fortsätter att komma. Fyra olika yrkeskårer är aktiva och synliga för att stävja migrationen: gränspolisen, vanlig polis, staten Texas trupp och nationalgardet, rapporterar Sveriges Radio.

Clinton, Bush, Obama och Trump byggde på muren men endast Trump kritiserades, bland annat av Sveriges Radio. Joe Biden har stoppat bygget men pengar finns avsatta.

Bland de första beslut Joe Biden tog när han tillträdde som president var att stoppa företrädarens bygge av muren. Migranterna lämnar torka, korruption och våld i Honduras, El Salvador och Guatemala. President Joe Biden har avbrutit Trumps politik “stanna i Mexiko” och tillåter familjer att söka asyl nu.

-Pettersson säger att 172.000 personer på en månad är många, men jämfört med Sverige inte så farligt. USA är drygt 30 gånger större än Sverige.

Utan att vara expert går det att konstatera att Donald Trump hade rätt. Den enda långsiktiga lösningen är att migranternas hemländer byggs upp av migranterna…

Gränsen mellan USA och Mexiko är drygt 300 mil lång.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “172.000 människor korsade gränsen i mars

 • grebom5

  Tänk om vårt regeringsparti MP kunde få tillfälle att välkomna så många i Sverige per månad så vore deras lycka näst intill fullkomlig.

  Rödspättan Annie skulle då efter endast ca tio år få chansen att bli statsminister med ett land av över 30 miljoner invånare.
  Vilken fantastisk avslutning på hennes politikerkarriär!

  Gilla

 • compulsoryunion

  Kristna latinos som jobbar mer än vita är också bättre än afroafrikanska krigsherrar, rena pirater fån Adenviken, och judehatande SSU:are…

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Det är alltid bättre att hjälp i landet för folket, och ABSOLUT INTE som Socialdemokraterna gör, att skicka våra pengar till idiot projekt i dessa länder, för att landets korrupta regering kan roffa åt sig pengarna, medans folket lider.

  Detta idiot förfarande har Socialdemokraterna gjort i många år och fortsätter med, så länge som de länder som får våra pengar tycker precis som Socialdemokraterna.

  Detta är ett sinnessjukt sätt, och bidrar till än mer uppgivenhet, sönderfall, korruption, terror och krig i dessa länder.

  ”Bara en superidiot gör exakt samma misstag om och om igen, och förväntar sig olika resultat.” 🤒

  Ps.
  Muren är bra…den behövs idag för ett fungerande samhälle.
  Även Biden kommer förstå detta! 😬

  Det är bara Socialdemokraterna som inte förstår orsak och verkan.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: