Förtroende?

Novus presenterar idag förtroendesiffrorna för sittande ministrar. Ett resultat som borde få regeringen att inse sin inkompetens.

Så här ser resultatet ut.

Det röda strecket markerar de ministrar som har lika mycket eller större förtroende än vad Socialdemokraterna och Miljöpartiet fick i väljarstöd 2018, ca 32.7%

Ja, om inte ens dessa partiers väljare har förtroende för sin regering. Hur kan man då förvänta sig att övriga Sverige ska ha det?

11 thoughts on “Förtroende?

 1. Att någon har förtroende för dessa personer visar bara på det mentala tillståndet hos befolkningen är.

 2. Hur lätt är det inte att trixa med siffror, kan själv tänka mig minst 10 olika saker som får en utredning att peka åt ett visst håll, vid en snabb eftertänksamhet. Tror inte alls på dessa ankäter, särskillt inte statsstödda.
  Dessa är beställningsprodukter för ett visst syfte, i detta fallet att påvisa för medborgarna att DOM har fel när dom tycker på visst sätt. Att få läsa i media att den eller den är populär ett otal gånger ger ett hjärntvättsliknande symptom för dom som inte kan se verkligheten som den är.
  I valtider eller då den förda politiken ständigt får sig hårda törnar är detta motmedel som ger viss effekt. Vi skall inte få reda på verkligheten.

  Detta fenomen är inte en konspirationsteori.

 3. Alldeles för höga siffror!
  Med dumsvensken blir nyttiga idioter åt en idiotregering om man ser på svt o tv 4 o dessutom tror på det som man matas med för de flesta är är regimvänliga.
  Se hur tillrättalagt är, sen blåser de oss med alla olika hittepåskatter o tillägg för att driva landet mot undergång o medeltid.
  Se nya filmen Tillbaka till forntiden med welding mc Fly löfven and company, the end is coming over us and it is not a clear bright one but darker than hell.

 4. Förstår Churchill när han sa att gemene man inte ska vara betrodd med något så viktigt som att få rösta.

  Hur kan Hallengren och Löfvén ligga över 20% förtroende överhuvudtaget?!?
  Hallengren skulle fått en misstroendeomröstning mot sig redan i juni förra året, så som hon misskött hela sitt uppdrag och låtit 10 000-tals svenskar dö i en pandemi som kunde undvikits om hon gjort sitt jävla jobb.

  • Dey är ju regeringens egen media som sköter mätningarna.
   Jag förstår inte varför dessa mätningar görs, den såger inget
   förtoendet för regeringen är ändå i botten hos dom flesta
   förutom hos dom förfördelade.

 5. Marknadsundersökningar då tas ca 1000 personers åsikter in, grupper är ett representativt urval.
  Om Novus grupperna är representativa för Sverige då är vi illa ute, när vi ser vilka siffror ges till Morgan, Steffe, Peter, Anders och Lena samt Ann.

  Jag var medlem i en panel under många år men efter att jag angett SD vid två tillfällen som ett parti att rösta på, fick jag inte vara med längre.
  Visserligen var detta före 2010 års val men jag gissar att det förhåller sig likadant nu.
  Ett bolag som inte slänger ut folk för att de eventuellt skulle rösta med SD är YouGov, dem tror jag på.

 6. Jag tycker det är högst anmärkningsvärt att, i synnerhet de tre översta namnen på listan, har så höga förtroendesiffror som 35-36 %. Ännu mera anmärkningsvärt är att förtroendet för Lena Hallengren och Morgan Johansson stigit med 6 respektive 7 procentenheter. Man kan undra vilka som blivit tillfrågade i undersökningen.

  • Lille Morgan. Alla jag känner skrattar åt han. Inte för storleken utan för politiska gärningarna. Då är det ganska otroligt att förtroendet ökar. Det är en gravad hund där.

 7. Mitt förtroende ligger hos dig Pettersson o Micke Wilgert. Lars Bern. Julia Ceasar. Dom som vill något gott för Sverige o svenskarna. Inte hos politikerna som vill göra något gott för EU o FN och kör massa fulspel mot svenska folket. Mattias Karlsson är hatad av många. Men jag gillar honom han skiter i om han är obekväm. Men lyssna på honom o Rebbeka tror jag det var på riks i veckan om hans hemkommun. Sen när Åkesson var sjuk så skötte han det förbannat snyggt. Jag vill ha politiker som vågar. Inte bara vågar sparka mot svenskarna det är rena ynkryggar.

Kommentera