Unik chans att trycka tillbaka gängen. 50-1 till bortalaget denna vecka.

BROTTSLIGHET. Mordplaner, sprängdåd och storskalig knarkhandel. Svensk polis utreder just nu hundratals personer för grova brott med bevisning från de så kallade Encrochattarna. Bara den senaste veckan har totalt över 50 misstänkta ställts inför rätta för brott kopplade till gängmiljö i tre olika mål i Göteborg, Norrköping och Stockholm.

Anders Thornberg, rikspolischef. Foto Lars Hedelin Polisen

Sällan har det varit så många ledargestalter i de kriminella nätverken som frihetsberövats samtidigt, uppger rikspolischef Anders Thornberg.

Enligt polisen är det här någonting som har påverkat skjutningarna, som gått ner de senaste månaderna.

– Vi har fått material och bevisning som gjort att vi har kunnat dra de som beställer morden och de som styr narkotikahandeln till domstol. Det har skapat en förvirring och en dämpande effekt i de kriminella miljöerna, säger Anders Thornberg till TT.

Hela TT:s artikel…

-Pettersson säger att problemet är importerat och det första regeringen borde göra är att stoppa påfyllningen, utvisa så många som möjligt och låsa in resten.

I den senaste veckans tre stora rättegångar leder bortalaget med 50-1.

Här är namnen:  

Stockholm: Sikandar, Mohammad, Steven, Igor, Benjamin, Melanic, Ilija, Ali, Haval, Tutankamon, Alexandar, Chamseddine, Chihab, Chouaib, Mikael, Yasin, Rebecka, Bernard, Ljiljana, Oussama, Nadya, Luis, Norbert, Tymon, Cameron, Idris, Suleman och Marwan. Detta är de 28 häktade, två personer är inte häktade.

Göteborg: Mohammed, Dodou, Ali, Tareek, Sebastian, Mevlüt, Atila, Karamo, Kemal, Ulas, Ahmad, Doudu, Yousuf, Kwame och Omer. Alla utom Ulas verkar av någon konstig anledning vara svenska medborgare. Ulas är turkisk medborgare.

Norrköping: Hejar, Radisch, Anel, Michael (turkiskt efternamn), Felix (svensk efternamn) och Christoffer (spanskt efternamn).

Läs gärna om det överlägsna bortalaget…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Unik chans att trycka tillbaka gängen. 50-1 till bortalaget denna vecka.

  1. Färre skurkar ger per automatik färre brott tillika brottsoffer. Tyvärr kan vi av någon outgrundlig anledning ej utvisa skurkarna utan våldsvågen blir bara större och tätare eftersom brottslingarna blir fler.

    Det behövs ingen utredning för att inse detta bistra faktum, om du inte tillhör en viss politikerkrets vill säga.
    Att land skall med lag byggas gäller ännu, men byggnationen vacklar om inte de rätta lagarna skrivs och följs.
    Alla brottslingar utan svenskt medborgarskap skall utvisas, har de dubbelt, ändå utvisning.
    Om någon med svenskt medborgarskap blir dömd för grovt brott men är född av utländska borgare skall han kunna utvisas, om familjen garanterar att brott ej upprepas då gäller ej utvisning. Om det upprepas åker hela familjen, brottslig eller ej.
    Naturligtvis kommer då många dödsfall att inträffa i familjerna, men detta får då räknas som en kulturyttring till det bättre.

  2. Så länge skurkar med invandrarbakgrund inte fråntas sina medborgerskap, samt utvisas, SÅ VERKAR DET BÄTTRE ATT LÅTA DEM HÅLLAS. Det gäller att manövrera dem till att börja agera i de bostadskvarter där sosse-, C- resp MP-eliterna, samt kulturpersonligheter bor.

  3. i vanlig ordnig går väl dessa ”vinstmaskiner längre fram” inte att utvisa
    straffen blir nog låga med. Den som tjänar på detta är Tolkar och Advokater

  4. På måndag springer de lösa och lediga, och hämtar nya bidrag.
    Jag blir så trött på rättshaveriet.
    Inte bara jag även Lambertz.

  5. 👎 👊 ✊ Åt helvete de som importerade dessa 😈 👿 👹 👺 💩 💀 ☠️ 👽

Kommentera