Vildsvinshuvud hittad på koran – utreds som hets mot folkgrupp

INRIKES. Ett vildsvinshuvud har hittats på ett exemplar av koranen på en parkeringsplats i Vetlanda. Vid 16-tiden på torsdagen larmades polis till platsen efter flera samtal från allmänheten.

Polisen utreder händelsen som hets mot folkgrupp. Koranen har tagits i beslag för att säkra spår. Vildsvinshuvudet har forslats bort från platsen.

-Pettersson tycker det är konstigt med hets mot folkgrupp för ett svinhuvud på en bok när ingen talade om hets mot folkgrupp när en afghan försökte knivmörda sju personer i Vetlanda…

Darura ger muslimer möjligheter att äta griskött grillat på glöden från några koraner.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Vildsvinshuvud hittad på koran – utreds som hets mot folkgrupp

 1. Efter Vildsvinet i Vetlanda,kommer Stenbock med nästa s t o r a nyhet !
  Till påsken kommer vi att drabbas av ”Klimatavsvalnade” temperaturer….
  Orsaken lär vara en mängd lågtryck,som sveper in över oss…
  Alltså typiskt Aprilväder redan från början. 🙁

 2. Dömmas ? 😲

  De borde få medalj 🥇

  Kan de ge Obama fredspris!
  Då borde de ge dessa tapperhetsmedalj, för tapperhet och framstående tjänst i krigstid (ja, Sverige är under belägring/snart inbördes krig) samt för gagnande verksamhet mot ockupation och terror.

  ☀️ till er som säger: Stopp nu får det vara slut, och inte låter er kuvas.

 3. Ja ett typiskt nedskräpningsbrott. Jag tycker mordförsöken på sju personer i Vetlanda var allvarligt i jämförelse med nedskräpningen.

 4. Har Rikspolisstyrelsen en hel avdelning med uppgift att bevaka
  Pettersson, för det verkar så om man kollar creeper?
  Vad kan det va som är så intressant?

 5. Om man kan tejpa upp en banan på en vägg och kalla det konst, borde väl ett vildsvinshuvud på en koran också kunna vara konst. Jag gillar konst 🙂

 6. Hets mot folkgrupp ?? Så skrattretande så man tror att polisen håller på med stand Up.

 7. Svenskar räknas inte som en folkgrupp, utan dem som blev knivade i Vetlanda förklarades med att de befann sig på fel plats vid fel tillfälle! Men inte förövaren! Suck!

 8. För många år sen spelades det skivor från vetlanda i tror jag det var sveriges radio. Det råkade sig så att jag kommer inte ihåg namnet på killen med alla skivorna, men han hade en av dom största skivsamlingarna i landet så sveriges radio tog rygg på honom. Jag kommer inte ihåg namnet och tror inte heller att han är i livet längre. Så nu har det blivit så härilla ställt i vetlanda.

 9. Igår rånades 6 det tjejer 10-12 år gamla på sina mobiler i Vetlanda med knivar o hot om att bli skurna om de inte lämnade sina mobiler.gärningsmännen var 15 o yngre så något straff riskerar de inte om polisen får tag i dem.det händer grejer i Vetlanda nu

 10. Intressant. Hur hade man bedömt läget om det varit en bibel istället ?? En sagobok från tidernas begynnelse och ett grishuvud. Hur kan det vara hets mot någon. Detta har gått överstyr fullständigt. Ta hand om de som blev knivstuckna och deras familjer istället. Kvinnan som blev knuffad var nog bara på fel plats vid fel tidpunkt tror jag. Importerar vi medeltiden så får vi medeltiden. Den framtida vinsten blev kaos istället. Tack regeringen för det. 👎👎👎👎

 11. Har vi (lagen) inte nu i omgångar redan konstaterat att dessa saker inte faller under hets mot folkgrupp?

 12. Vi utgår från att den som har placerat huvudet och boken där är ägare av båda sakerna. Brottet skulle vara hets mot folkgrupp på sin höjd nedskräpning.

Kommentera