Enklare för polisen med utlänningskontroller

ILLEGALA INVANDRARE. Regeringen vill att polisen ska få utökade befogenheter vid inre utlänningskontroller, enligt ett pressmeddelande. Enligt regeringen är det nödvändigt att se till att personer som befinner sig Sverige också har rätt att visats här.

– Det är oacceptabelt att personer vistas i Sverige utan tillstånd. Nu ökar vi polisens förutsättningar att kunna identifiera fler personer, säger justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S).

De utökade befogenheterna föreslås bland annat innebära att polisen ska få möjlighet att fotografera när man gör en kontroll. Om personen som kontrolleras har fyllt 14 år ska man även ha möjlighet att ta fingeravtryck.

-Pettersson säger att det var på tiden, konstigt nog har ett annat parti i riksdagen föreslaget samma ska i åratal…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Enklare för polisen med utlänningskontroller

 1. Men enbart blonda och blåögda får kontrolleras (eller SVT och MP startar ett drev) och bara i samband med älgjakt, skid- eller bandyträning och LRF-möten

 2. Jag har gett upp. Känner mig bara arg när jag läser allt skit som händer i Sverige. När jag var ung, 11 år fick vi glass som efterrätt nästan varje dag. Mina barnbarn, ja godhetsknarka eller bli utstött idag. Skrämmande, lyssna på 10 åringar som går i skolan, vad lär dom sig? Dom lär sig att böja sig och tycka inte normalt är normalt. Föräldrarna vågar inte tycka. Ja då är man rasist. Vad blir det med allt? Vad vill vi? Men våra barn, ungdomar… Ingen som vill ta strid för detta, alla sitter hemma o har det så bra, JA NU, men sen om 20år? Alla är hjärntvättade. Vinner Löfven nästa val flyttar jag snabbt.

 3. Detta har man ju sagt nej till i regeringen redan. Är strategin att införa luftvarianter av oppositionens förslag stegvis för att försöka behålla makten?

 4. Jag hörde Steffe säga att de inte kan påverka myndigheterna, vi får inte, sa han.
  Det är dock möjligt att göra så, kravet är att 5 ministrar måste vara eniga om ett direktiv hur en myndighet skall agera.

 5. Äntligen. Detta har Jimmy sagt i tio år nu.
  Även en blind höna hittar ett korn ibland……..

 6. Jag får inte ihop politiken i Sverige. Gränserna ska vara öppna även fast det är pandemi. När till och med hororna kommer till Sverige här är det inte stängt. Äcklig människohandel med hallickar. Alla har rätt att söka asyl och få sin sak prövad. Anhörinvandringen ska fortsätta. Allt det här läggs på en underbemannad polis. Hela samhället ska ju hänga ihop. Från politiken till gränserna till bostäder och arbete. Det här är sjukt som sker i Sverige. Politiska regler gör att det inte går att utvisa. Tjänstemännen är extrimister och polisen ska göra jobbet. Politikerna är extrimister och lägger ansvaret på polisen. Tullen har man dragit ner på för vi tillhör EU. Ska man få Sverige att fungera i EU. Då måste man lägga alla bidrag på under EU genomsnittet så det är inte intressant att komma till Sverige om man inte gillar svenskar. Därmed kan man sänka skatterna ordentligt så vi har råd att amortera av våra skulder. Eller har polisen ansvar för det också.

 7. Vad spelar det för roll att polisen haffar illegala immigranter? De släpps ändå fria av migrationsdomstolen eller migrationsöverdomstolen. Om detta trots allt inte skulle ske klarar inte kriminalvårdens transporttjänst att avhysa dem. Och sedan blir det amnesti.

  • Såvida inte några präster rycker ut,och befriar dem med sina Rullkoffertar, från någon förvaringsanstalt !
   Som allt annat i Abzurdistan ett spel för galleriet…,

 8. Det kunde man ju tänka sig av denna rasistfascistnazistiska regering, nu är 30-taler nära (drygt 8,5 år)……!

Kommentera