Stäng

Gängkriminella semestrar i Åre

BROTTSLIGHET. Personer som ingår i södra Sveriges grovt kriminella gäng har dykt upp i Åre under vintern, rapporterar Sveriges Radio. – Det är personer mellan 20 och 30 år med koppling till grova narkotikabrott, våld och vapen, säger polisen Andreas Zehlander.

I julas avhystes exempelvis 13 gängkriminella från ett hotell och polisen beslagtog narkotika.

Mycket tyder på att gängen är i Åre på semester – pandemin gör det svårt att resa utomlands. Det finns enligt polisen inget som tyder på att personerna är i Åre för att begå brott, utan är på semester.

-Pettersson trodde dessa grabbar föredrog varmare breddgrader för semester, för de är väl knappast skidåkare. Undrar vad de semestrar från? Men det är väl lugnare i Sverige…

Amir Mekky greps i Dubai. Han har ett registrerat CPR (danskt personnummer), men är extremt välkänd i Malmös undre värld. Han är efterlyst för mord, narkotikahandel och penningtvätt.

Gripanden av kriminella har skett både i södra Spanien och Barcelona. De flesta av de gripna är svenska medborgare av somaliskt ursprung, men även en marockan greps i Benahavís.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “Gängkriminella semestrar i Åre

 1. De stannade till i Öviks närområden, på hemvägen..påtända gubbar bjöd på brunt pulver..

 2. Alla löss på ett ställe Bara samla i hop Kronofogden och polisen skatteverket och göra tillslag Antar dom åkt dit med bil och rolex och guldlänkar

 3. Finns väl en marknad där för knark o horor. Så enkelt är det. Men det blir väl bättre bara regeringen får bort kontanterna. Ställer till det för vanligt folk. Snart är väl knarkhandeln i euro o dollar eller guld. Bara invandringen får fortsätta det är det viktiga

 4. ”Johanna”:
  Kan tipsa er att besöka en Moskee…. Speciellt på fredagar ligger de där med röv-en i vädret !!
  Sedan undrar jag åter,varför ni inte kan skapa e t t Alias,istället för att dagligen skifta bokstäver ?

 5. Tja,gangsters från ”S:a Sverige” är ju ett vitt begrepp… Kan vara allt från Fjollträsket,Göteborg eller Malmö….
  Men i Åre borde det vara lätt,att skilja dem från inhemska skidåkare !
  Misstänksam som Stenbock är,tror jag,att de finansierar ”semestern” med olika former av knark,till bl.a. ”Djursholmsbor”….allt enl Lövén.

 6. Konstigt att kriminella från icke skidåkande nationer vill semestra i Åre. De kanske vill lära sig ??

 7. Det är djävlar stötande att läsa för alla ärliga svenskar som inte har råd med semester överhuvudtaget.
  Kriminella ska semestra i en (isolerings)cell på närmaste anstalt

Kommentera

%d bloggare gillar detta: