Nazismens historia har blivit lekstuga för svenska politiker


MEDIA & POLITIK. Historiken om nazismen, andra världskriget och Förintelsen har på kort tid blivit en lekstuga för politiserad historieförfalskning. Historiska fakta utsätts för angrepp utifrån en strategi som hämtats från förintelseförnekare – inte bara av Sverigedemokraterna, utan även av företrädare för etablerade partier. Det är oacceptabelt och ovärdigt den svenska demokratin, skriver Henrik Arnstad och Mikael Nilsson på Expressen Debatt.

-Pettersson läser – ”Sverigedemokraterna – världens procentuellt största parti med direkt nazistiskt påbrå – definieras av oss som ett neofascistiskt parti, det vill säga ideologiska arvtagare till Adolf Hitlers nazistiska stat. Därmed har de ett ständigt akut behov att hantera detta faktum. Metoden är lögner, propaganda och historieförfalskning” och inser att Henrik Arnnstad med kollega är lekledare för de politiker som förnekar historien och de är inte Sverigedemokrater.



***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Nazismens historia har blivit lekstuga för svenska politiker

 • Gunnar Edlund

  Har Arnstad permission från psyket nu igen?

  Gilla

 • Billy Boy

  Hur kunde Fakehistorikern Henrik Arnstad missa det här?

  Politikfakta

  Bildkälla: brottslingar,blogspot,com

  Gillad av 1 person

 • ponnsan62

  S =Nazismen fråga stefan han vet nog en hel del

  Gilla

 • oljeborr.

  Arnstad vågar inte ge sig på kungahuset, helt öppet mål. Sossarnas J i judarnas pass. Om Arnstad vurmar för nazistavslöjanden finns hur mycket som helst att gräva i vad gäller kungahuset och sossarnas historia.

  Gilla

 • Kattsand

  Rubriken tycker jag på sätt och vis stämmer: underligt nog är det mer och mer som beskylls för att vara nazism nu när den generationen som kom ihåg nazisterna håller på att dö ut.

  Gilla

 • centurion

  I Sverige finns tre partier med nazistiska rötter : Zåzzarna, Vänztern och Zentern. Sedan har vi ZZU som ständigt deklarerar sitt judehat. Hitlers national-SOCIALISTER nyttjade de svenska vilsekomna såssarnas irrläror för att skapa sin egen variant på terror-styre. Även Mussolini, Japans krigsherrar och till en början Stalin samarbetade med den tyska galningen. Sen får vi för all del inte glömma den islamistiska Stormuftin som han absolut inte ville stöta sig med. Påminner lite om vår egen Mufti, som ”Aldrig kommer att kritisera islam”.

  Gilla

 • Kungen

  Henrik arnstad är i akut behov av psykvård. Han lever i en fantasivärld och kan inte skilja fantasi från verklighet. Han borde tvångsinläggas omgående

  Gilla

  • G Nordström

   Dessutom inbillar han sig att han är historiker.
   Det enda han är duktig på är fantasihistorier
   Beklagligt att det finns individer som tar någon hänsyn till dom.

   Gilla

 • Anderssonskan

  Nu förstår jag varför Löfven sett så glad ut . Han har lyckats göra sig av med 15-20% av LO rösterna . Skönt för honom att slippa de nazzeanstrukna Svenska väljarna .
  Tacka vet jag SSU Malmö. Deras hejaramsor och kampsånger måste vara balsam för gamla sosseöron .

  Gilla

 • Bosse S

  Mikael Nilsson är han också en hysterisk amatörhistoriker?
  Trodde inte att det fanns en till som var lika svårt förståndshandikappad som Arnstad och att de dessutom funnit varandra.

  Gilla

 • Tony

  Denne tokfan borde sitta inlåst, men man lade ju ner
  Beckomberga och st. Lars, ställen som borde finnas,
  nu får dåren springa lös, och till och med skriva krönikor
  i Expressen, och att denna fjant dessutom ska vara Mentor
  till han som benämns statsminister, förklara ju hur det kunnat
  gå så illa för landet!

  Gilla

 • Stenbock

  Finns ju ingen orsak att befatta sig med sådana obildade,och därtill efterblivna fantiserande skribenter….
  Stenbock vill inte framstå som expert inom området,men om jag vetat så lite som dessa ”herrar” hade jag skämts för att öppet visa min okunnighet !
  F.ö är det idag 76-årsdagen av terrorbombningen av civilbefolkningen i Chemnitz. En stad som i slutet av kriget utan större anledning lades i rök, aska och ruiner. Flera tusen kvinnor o. barn brändes till döds…

  Gilla

 • Argus

  Vi kan tacka PSYK-Ädel-reformen att Barnstad spammar med amsagor?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: