Man skjuten när han försökte stoppa bilinbrott

VÅLDSVÅGEN. En 40-årig man vårdas på sjukhus i Trollhättan efter en skottlossning i Uddevalla i natt. Mannen blev skjuten i benet och uppger själv att han ingrep för att stoppa ett inbrott i en bil och då blev beskjuten, skriver Polisen.

– Ärendet utreds i nuläget som grov misshandel och grovt vapenbrott. Detta med tanke på att mannen är lindrigt skadad, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl på polisen.

-Pettersson undrar vad som hänt med kulturen bland brottslingarna. Jag hörde aldrig talas om beväpnade inbrottstjuvar för några år sedan.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Man skjuten när han försökte stoppa bilinbrott

  • Jag håller med. Varför ska man annars ha med sig ett dödligt vapen? Det måste ju finnas en tanke att det ska användas.

   • Polisen tycks ju jaga jägare istället som i Orsa Helikopter och insats styrkan för att utföra blåskontroll
    Testa det konceptet i Rinkeby tensta rosengård i stället med kommer aldrig ske

Kommentera