Iraks försvarsminister måste ge upp drömmen om Sveriges bidrag

INVANDRING. Iraks tidigare försvarsminister Najah al-Shammari, välkänd från bloggen, har nekats möjligheten att åter bli skriven i Sverige, rapporterar Nyheter Idag. Najah al-Shammari fick stor uppmärksamhet i november 2019 när det avslöjades att han, samtidigt som han var Iraks försvarsminister, i hemlighet även var svensk medborgare och lyfte bidrag från svenska skattebetalare.

NATO:s generalsekreterare Jens Stoltenberg och Iraks försvarsminister Najah al-Shammari.

Al-Shammari skrev efter avslöjandet ut sig från Sverige, men nu när han inte längre är minister har han velat skriva sig i Sverige igen och leva som pensionär. I september avslog dock Skatteverket hans ansökan om att bli folkbokförd i Sverige. Myndigheten hänvisade till att han fortfarande ägde ett hus i Bagdad och inte styrkt att han tänker tillbringa sin huvudsakliga tid i Sverige.

Efter överklagande gick Förvaltningsrätten i slutet av november på Skatteverkets linje. Najah al-Shammaris ombud överklagade sedan domen även till Kammarrätten. Men nu har irakiern dragit tillbaka sitt överklagande och målet har nu avskrivits, skriver Nyheter Idag.

-Pettersson hoppas han håller sig borta och tar sin multikriminella son med sig till Irak

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Iraks försvarsminister måste ge upp drömmen om Sveriges bidrag

  1. Egentligen borde ju han fått stanna i landet för då hade vi äntligen fått en försvarsminister som kan något om ämnet. Vi har under flera gånger bakåt i tiden haft en samling fånar på denna post. Nuvarande Hultqvist är en vapenvägrande sosse, tidigare har det varit Tolgfors som var en vapenvägrande moderat och dessförinnan Björklund som sosse från svenska kyrkan. Kan bara ske i en bananmonarki som Sverige numera är.

    • Ja det är länge sedan som kunskaper om ett ämne
      var den viktigaste anställningsformen, åtminstone i
      statliga verk!

  2. Läs och lär svenska regeringen. Såna är dom som kommer från Mellanöstern. Maximalt utnyttjande av Sverige. Tillför inget.

  3. Åhhhh så synd om honom….detta hemska måste väl vara Trumps fel.
    Detta baaaaarn ( män ifrån Arabien mellan 18-60 år) är ju en sån otrolig stor VINST FÖR SAMHÄLLET !

    Nu sitter Socialdemokraterna och Miljöpartiet och gråter i kör…varför är inte detta baaaaarn här !?

    Detta enl. ovan låter som ett skämt…men det är värre ändå…detta ÄR SINNESSJUKHUS SVERIGE !

    Detta är en Socialdemokratisk regering ! 🤮

Kommentera