Det handlar om politisk hederlighet, ljuger Hultqvist (S)


INRIKES. Att kritisera M och KD för att de samarbetar med SD är inte en fråga om gyttjebrottning eller trumpism – det handlar om politisk hederlighet, skriver försvarsminister Peter Hultqvist (S) i en debattartikel i Expressen.

Steget Efter

I artikeln motiverar försvarsministern sin skarpa retorik mot SD. ”SD är inte ett parti som andra. Trots högerextremismen så vill Moderaterna och Kristdemokraterna av rent maktpolitiska skäl göra dem salongsfähiga för att utgöra ett underlag för en framtida högerregering. Här är det M och KD som förändrats, inte SD”, skriver socialdemokraten.

-Pettersson håller med Hultqvist, ”SD är inte ett parti som andra”, och det är en väldig tur.

Sveriges försvarsminister Peter Hultqvist (S) kallar andra extremister men tar själv emot en palestinsk förtjänstorden. Skärmdump Youtube

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


18 responses to “Det handlar om politisk hederlighet, ljuger Hultqvist (S)

 • eva

  Glöm inte Olof Palmes vänskap med Arafat.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Det sägs att han kallades för grisen i skolan…vill han nu ge igen med samma låga barnsliga framförande !?

  Gilla

 • Kungen

  Jag tycker vi ska tacka lillmorgan, kålhuvudet, ynkeman och grisen. Konsekvensen av deras agerande blir att dom sänker sig själva och ger SD nya röster. Man brukar kalla sådana för NYTTIGA IDIOTER. Detta begriper dom givetvis inte själva. Hursomhelst TACK FÖR HJÄLPEN

  😁😂🤣😅👌👌👍👍👏👏

  Gilla

 • Peter L

  Sossarna fortsätter att grisa ned sig i vanlig ordning.

  Gilla

 • valentin

  Tomhylsa eller dumdumkula eller normalkorkad o oärlig sosse? Den röda rosen har bruna rötter, fråga steffe om morsans o morfars bruna själar för svtludren gör det inte, våga vägra svt!

  Gilla

 • Sea Gull

  Hur vet vi att en politiker är sanningsenlig? Han/ hon rodnar🤔

  Gilla

 • Olof.p

  Inte förrän på gamla dagar har jag förstått sossarnas agenda.
  Efter kriget gick Sverige väldigt bra pga att vi lyckades hålla oss utanför och göra Hitler en och annan tjänst.
  Ganska snart började Sossarna höja skatterna så till den milda grad att det var näst intill omöjligt att driva företag i Sverige. Många företag flyttade ur Sverige och andra såldes till multinationella företag som hade möjlighet att skatta i något annat land. Sjöfarten exempelvis.
  Astrid Lindgren skrev om Pomperipossa som blev ihjälskattad, och Astrid lyckades få sin skatt sänkt och betalade efter det ”bara” 85%.
  Varför dessa höga skatter? Ja precis som i grannlandet sovjet skulle medborgarna förtryckas för att bli beroende av regeringen och deras godtycke.
  Tanken var naturligtvis att ta så mycket pengar som möjligt från medborgarna så att de skulle bli beroende av bidrag. Dagens pensioner är ett exempel, där de intjänade pengarna inte räcker utan väldigt många människor måste ha bostadstillägg.
  Jag noterade att Stefan Löfven använder begreppet röstboskap om SD. Röstboskap är förmodligen det ordet Sossarna använder om oss medborgare, när de internt diskuterar hur de ska kunna bibehålla makten.
  I panik över att förlora makten har Sossarna börjat importera röstboskap från u-länder mot bidrag för att de ska rösta på, ja just det Sossarna.
  Hur hederligt är det???

  Gilla

 • Fr E

  Socialistic politisk hederlighet är att ljuga !!!!!

  Gilla

 • Kurt

  En Sosse av idag kan inte stava till hederlighet.

  Gilla

 • Billy Boy

  Sossarna värderar en blodtörstig, islamistisk, odemokratisk palestinsk diktator skyhögt mycket högre än demokratiska och fredliga svenska Sverigedemokrater …

  Bildkälla: sapereaude,se

  Fd utrikesminister Margot Wallström (S) mottog också med glädje en förtjänstorden och ett halssmycke från Mahmoud Abbas, president i Palestina.

  Bildkälla: tikotzinskydotcom,files,wordpress,com

  Gilla

  • Billy Boy

   Tillägg:

   Statsminister Stefan Löfven (S) har visat sin vänskap med Palestinas president Mahmoud Abbas genom att skaka hand med honom…

   Bildkälla: tommyhansson,files,wordpress,com

   Detsamma gjorde fd statsminister Fredrik Reinfeldt (M) …

   Bildkälla: expressen,se

   Men bägge dessa hatar de vår beskedliga och demokratiska partiledare Jimmie Åkesson (SD). Obegripligt Varför?

   Gilla

 • turrim

  I stället för att brunsmeta SD så borde han be om ursäkt för och rätta till vad han åstadkommit i Borlänge.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  S som i svammel.

  Självkritik och självinsikt över hur hans egna partis politik, har fungerat och fungerar. Vill den enfaldiga sossen naturligtvis inte diskutera.

  Fast det fina med demokrati, är att de svamlande personerna hörs väldigt bra. Till gagn för alla de som röstar vid nästa val.

  Gilla

 • Wolfie

  Varför är Hultqvist lik en gris ?

  Gilla

 • hllviken

  lll

  Gilla

 • centurion

  Kan malajen nämna en enda sak som blivit bättre med 6 1/2 års såsse-styre ? Ja, vi har ökat upp vår förmåga att kasta skit på SD, i brist på framgångar i vår egen politik.

  Gilla

 • Bo.

  Vad den fetlagde Malajen skriver eller säger, kan väl knappast gillas av en tänkande människa.

  Gilla

 • Stenbock

  Har inte den hen något av ett feministiskt utseende ? Eller börjar jag tabba på synen ? Som malaj och försvarsminister,borde han tiga still….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: