Varför kan inte kriminella afrikaner andas

BROTTSLIGHET. Afrikanen ligger av någon anledning på magen samtidigt som polisen håller ned honom med en hand och skriker ”jag kan inte andas, Jag kan inte andas, aj, aj,” Han och andra babbar har i varje fall tillräckligt med luft för att trakassera svenskar.

-Pettersson tycker det är bäst att skicka hem dom till en luft där dom mår bättre…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Varför kan inte kriminella afrikaner andas

  1. USA, där kan man klaga på myndigheter. I Kina är det omöjligt, jag har varit hur kinesiska polisen gapar, skriker och slår på fattigt folk som försöker kränga en klocka.
    Jag köpte en Rolex för cirka 50 yuan, ett fynd. 😁

  2. En stor del av kulturberikarna har latent TBC. Förutom ett högt inhalerande av div. flyktiga narkotiska preparat påverkar deras lungkapacitet. Kan detta också påverka individerna negativt om de drabbas av Flunsan?

  3. ”I can’t breathe” kommer de påstådda sista orden från svarte Eric Garner som dog efter en polis höll Eric Garner i ett ”chokehold”.
    Det är bara ett av vänstern lögnaktiga eller överdrivna hatmantra mot polisen. Eric Garner’s död var olycklig men faktum är att Eric Garner våldsamt motsatte sig arresten och hans astma, fetma och höga blodtryck var en stor del av orsaken till att han dog.
    Ett annan mantra är ”Hands up, don’t shoot” som härstammar från skjutningen av Michael Brown. Detta bygger på en ren lögn. Michael Brown sa aldrig ”Hands up, don’t shoot”. Istället tjurrusade jättelika Michael Brown polismannen och försökte ta hans vapen.
    Allt detta spelar ingen roll för MSM som pumpar ut lögnerna som passar deras vänsterextrema agenda.

  4. Han ska vara jävligt glad att det inte är polisen i Tyskland, USA, Kina eller Ryssland som tagit hand om honom. Svenska polisen är söndagsskolebarn jämförelsevis.

  5. Kannibaler lär sig nya trix av STATS-TV..
    Niggern har antagligen tittat på några av de hundra repriser,de sänt ut kring USA !

  6. Men dem skriker högt i alla fall.
    Om man konstant är utagerande och våldsam, så kan poliser och väktare inte göra annat än svara med samma mynt.

    Skulle de ta det lugnt så skulle de bli behandlade på samma sätt. Men det handlar om makt, de tål inte en tillsägelse. Framför allt inte från vita auktoriteter!

  7. De kan inte andas, mest för att det är någom annan som bestämmer vem som kan ”andas” och ej!!

  8. Han kan inte andas? När man genomskådar bluffen börjar han skrika och kalla andra för horungar? Vaddå inte andas?

Kommentera