Ingen nyhet – en majoritet av våldtäktsmännen har utländsk bakgrund


VÅLDSVÅGEN. Första och andra generationens invandrare är i majoritet bland dömda våldtäktsmän. Det visar en ny studie av forskare från Lunds universitet, skriver Nyheter Idag. Forskarna har studerat data om 3 039 dömda våldtäktsmän. Det handlar om alla individer som dömts för våldtäkt, grov våldtäkt samt försök till dessa brott mellan åren 2000 och 2015, och som var mellan 15 och 60 år. Man har också begränsat sig till våldtäktsbrott mot vuxna kvinnor.

Linda Snecker, rättspolitisk talesperson för Vänsterpartiet

Resultaten visar bland annat att en majoritet av våldtäktsmännen var första eller andra generationens invandrare (59,3 procent). 40,7 procent av våldtäktsmännen var alltså födda i Sverige med svenskfödda föräldrar.

47,8 procent av gärningsmännen föddes utomlands. Bland dessa invandrare var Mellanöstern/Nordafrika den vanligaste födelseregionen (34,5 procent) följd av resten av Afrika (19,1 procent) och Östeuropa (15 procent).

Rapporten ”Swedish rape offenders – a latent class analysis” i tidskriften Forensic Sciences Research.

Ovanstående undersökning tar upp tiden 2000-2015.

-Pettersson vill påminna om Joakim P Jonasson som publicerade en så kallad medborgarstudie över sexualbrotten i Sverige mellan åren 2012-2017. Undersökningen var ett svar på regeringens vägran att ge BRÅ i uppdrag att ta fram officiell aktuell statistik över invandrares brottslighet.

”Det är ofattbara 541 gånger större risk att en algerisk man begår överfallsvåldtäkt än att en svensk man gör det”, hävdar rapporten – Sexualbrottslighet_bland_man_födda_i_Sverige_och_i_utlandet.

Några exempel:

– 95,6 % av alla överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst.
– Män med utomeuropeisk härkomst begår 84% av alla grova våldtäkter. Svenskar kommer först på fjärde plats – efter afghaner, irakier och somalier.
– Två av tre grova våldtäkter begås av asylsökande eller män som fått uppehållstillstånd.
– 90 % av gruppvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst. Var fjärde våldtäktsman som agerat i grupp är afghan.
– 85 % av de som dömts för gruppvåldtäkt mot män är afghaner.
– Andelen dömda svenskar, i proportion till andra grupper, har minskat sedan 2013 och sjunkit kraftigt de senaste två åren.

90,1 procent av Sverige manliga befolkning är födda inom Europa och 9,9 procent utanför Europa. Tänk på det när ni ser siffrorna ovan.

Nu vet vi varför regeringen, journalister, Brå, regimtrogna kriminologer och andra fortsätter att mörka fakta för svenska folket.

Ni minns #metoo-dreven, där säkert en del var befogade och några inte men samma människor som jagade kändisar är helt tysta om invandrarnas våldtäkter och brott…

-Pettersson säger att Joakim P Jonassons undersökning är inte fördomar eller gissningar, det är fakta, domar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Ingen nyhet – en majoritet av våldtäktsmännen har utländsk bakgrund

 • Roland Salomonsson

  Begränsat till ”vuxna” kvinnor????

  Först är att detta inte är något nytt. Jonasson gjorde en privat ”total” undersökning, till skillnad mot denna, som är avsevärt trovärdigare än vad politiserande akademiker klarar av. Snarare verkar gruppen bara göra det vanliga vänstertricket med att ”begränsa”, förvränga, dölja sanningen liksom BRÅ tidigare hållit på med.

  Gruppen döljer alltså bl a en skrämmande sanning ang våldtäkter mot etniskt svenska flickor. Därmed bekräftar de, utan att tydligen fatta det, vad vi gräsrötter länge tror oss veta – nämnligen att gärningsmännen vid våldtäkt av flickor till närmare 100% är av alla typer med invandrarbakgrund (utlänningar, asylsökare). Inget annat än invandrares RASISM, som gruppen uppenbarligen stöttar.
  Sedan tillkommer gruppvåldtäkter, vilka till 99% utförs av gärningsmän med invandrarbakgrund och av en viss ”fredlig politisk ideologi”!

  Gilla

 • Niklas R

  Gårdagens stora nyheter i PK-verkligheten.
  Kulturberikare begår den överväldigande majoriteten av alla våldtäkter.
  Vatten är vått.

  Gilla

 • Michael Pettersson

  Tyvärr är vi nu i läget att för att skydda folket mot dessa våldsverkare inte går att praktiskt utföra utan riktade restriktioner emot vissa folkgrupper. I praktiken kommer ett apartheid system att krävas. Att genomföra sådana restriktioner är politiskt omöjligt. Man har målat in sig i ett hörn.

  Gilla

 • per22

  Linda Snecker och hennes parti (V), måste till följd av sin ”Welcome to Sweden”-attityd, själva hållas ytterst ansvariga för den våldtäktsepidemi som drabbat Sverige.

  Gilla

 • centurion

  Förr hade partierna Valrörelse vart 4:e år, under ett halvår innan valet. Numera pågår Valrörelsen hela tiden och tränger undan sakfrågorna. Allt för att försöka värva röster, ”för det blir ju en förtjänst lite längre fram” – för partiet ! Sen spelar det ingen roll vilka rapporter eller fakta som läggs fram, för det politiska spelet handlar ej längre om att utveckla landet utan allt kretsar endast kring röstfisket.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: