Cykelhandlare i Malmö överger sin butik efter hot

BROTTSLIGHET. Upprepade hot gör att 63-årige Alaaeldinn Elhandawi efter 15 år överger sin cykelaffär i Malmö. – Jag lämnade Irak för att få säkerhet. Men nu känner jag att jag inte har någon trygghet alls, säger han till Sydsvenskan, bakom betalvägg.

Jeander

Upprinnelsen var när en stamkund inte tilläts handla på krita i en butik i närheten. Alaaeldinn Elhandawi erbjöd sig att gå i god för att hon skulle betala den avtalade kostnaden på 2 000 kronor dagen därpå, men sen fick han inte tag på henne. Istället började en man upprepade gånger hota om våld mot Alaaeldinn, hans son och att han skulle bränna ner butiken.

Alaaeldinn Elhandawi efterfrågar krafftag mot personer som upprepade gånger återfaller i brott.

– Jag har sett hans belastningsregister, att han dömts åtta gånger tidigare. Varför får sådana personer som begår brott efter brott och inte jobbar vara ute på gatorna, säger irakiern enligt Sydsvenskan.

-Pettersson undrar också varför yrkeskriminella får vara ute på gatorna. Våra politiker och journalister har fortfarande inte förstått att vi inte kan ha ett rättssystem anpassat efter svenskar i 1950 och 1960-talets Sverige när en stor del av de kriminella lever efter Mellanösterns regler…

Bildinsändare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Cykelhandlare i Malmö överger sin butik efter hot

  1. Undrar många gånger över hur det fungerar i huvudet på de som envist framhåller att vi ska ta emot fler invandrare. Har de alla samma missbildningar så de inte kan förstå vad som orsakar de problem vi idag upplever?
    Är felet att de i sin naivism tror på politiker som påstår att vi har kapacitet för att hjälpa fler.
    Kan de inte ens tänka tanken vad fordras av samhället för att kunna ta emot ett antal personer lika många som ex. vis Kalmar, vad behövs för att bygga en kommun av den storleken minst, varje år.
    De som tror att vi kan borde läggas in på psyket för utredning.

  2. Svensk s.k. godhet, i praktiken ondska. Det patologiska värnandet om brottslingen! Brottslingen som offer för omständigheterna – är då inte skötsamma personer som blir offer för brottslingar och svenska statens politik också offer och kan därmed bli brottslingar? Hur tänker man där uppe? Med den här politiken göder man offertänkandet och skapar nya brottslingar.
    Mycket tråkigt för cykelhandlaren som trodde på svenska statens utlovande av lugn och ro, fred och honung men nu märker att den ljugande statsmakten inte klarar av att skydda duktiga och ärliga medborgare. Brottslingen går före i allt!

  3. Så blir det väl när man gör Sverige till fristad för kriminella, och där förövarens rättigheter är viktigare än brottsoffrets rättigheter.

  4. Trist att skötsamma människor inte ska kunna driva en verksamhet. Hur har då buset tänkt försörja sig när alla dessa är borta och med det skatteunderlaget?

    • HUR MÅNGA butiker, guldsmed med flera har tvingats stänga på grund av utländska maffian! Många.
      På Hötorget finns knappast någon svensk handlare. Alla dem tvingades ut med hot och mutor.
      Nu säger en utländsk handlare att det inte går att arbeta där, för det är för mycket knark, vapen ,stöldgods med mera illegala arbetare. Så han flyttade , av rädsla.

      • Ni som tummar ner. Sverige är ingen Mellanöstern och kommer aldrig att bli det trots att ni kämpar så hårt för det. Ge er i väg härifrån i stället för att tvinga era landsmän som har flytt på riktigt och är rädda för utvecklingen i landet och ni svenskar ,som vill ändra samhället till det mångkulturella. ÅK för fan och flytta till Mena!

  5. Det är förvisso inget nytt
    Skötsamma invandrare (särskilt kristna) missgynnas
    Aggressiva och kriminella invandrare är traumatiserade i sin barndom och offer som i princip får fria händer, eller ministraff.
    Stefan skulle nog även vilja kasta ut alla ”svennar” som inte tycker ”rätt”, om han kunde.

  6. Sorgligt, som det mesta när det gäller sverige, när folk ställer upp på det goda, så återigen sviker ”världens bästa” Sverige dom totalt.
    Det är som ett mantra av ondska som dragit ett lock av det mörkaste täcket över hela landet från norr till söder.
    och inget absolut, inget kommer att hända för att försöka vrida tillbaka detta till något som var normalt.
    För detta är det NYA normal tillståndet.
    Så vad än politiker i sittande regering lovar så kommer inget hända
    Stackare till politiker kår utan mod som inte vågar sätta ner foten och säga det är nog NU!!
    och stå för det!

Kommentera