9 thoughts on “Byfånar pratar

  1. Så här uppfattar jag hur bloggen brukar kommenteras.

    Covid 19 är ofarligt.
    Jorden blir inte varmare.
    Soros ligger bakom en massa elände.
    De flesta svenskar är idioter och är de inte det så är de manipulerade av Bonniers.
    Alla tidningar ljuger.
    Politiker är ofta landsförädrare.
    SD är för mjuka och har övergivit sina väljare.
    Väldigt många är nazister nämligen sossar, muslimer och ibland alla andra partier.
    Det är väldigt bra att sätta öknamn på folk.
    Det är väldigt synd om vita människor.
    I USA så fuskar man fram senila människor.
    Vården passar på att mörda åldringar nu.
    Ibland är judar väldigt bra ibland dåliga.
    Några som alltid är dåliga är araber.
    Äldre kvinnor kallas batikhäxor.
    Vaccinering är onödigt.

    • Wallenberg är not inte kvalificerad i den ligan, Warren Buffett är nog en av de som håller i trådarna.

    • Wallenberg går i Kinas ledband och inget annat:
      https://inbeijing.se/bulletin/2020/12/27/jacob-wallenberg-huawei-och-elite-capture/

      ”Elite capture — Begreppet innebär kinesiska myndigheters bearbetning av viktiga personer inom näringslivet, aktiva eller före detta politiker, eller för den delen kändisar med stor kulturellt inflytande.

      Genom olika former av gåvor, fördelar, smicker, titlar eller annat som innebär personlig vinst eller får enskilda individer att känna sig viktiga och utvalda av den mäktiga och svårgenomträngliga regimen i Peking, förväntas vederbörande – medvetet eller omedvetet – agera på ett vis som tjänar regimens intressen utomlands.

      På grund av sina affärsintressen besöker Jacob Wallenberg regelbundet Kina och har träffat många högt uppsatta tjänstemän inom kommunistpartiet personligen. Han är medlem i internationella rådet i Shanghai (IBLAC) som tillhör stadens borgmästare, och styrelseledamot i Tsinghua University School of Economics and Managements Advisory Board, vid ett av landet toppuniversitet.”

  2. Microsoft köper upp typ Linkedin, samt försöker även att kontrollera opensource programmerare via inköp av github . Var med och upptäckte en platsannons från Microsoft 1999, där de sökte unix programmerare, p.g.a. att deras eget skräp inte fungerade, sen gick typ outlook, msn m.m. på bsd unix. Den långa kampanjen mot linux och opensource, där de till sist idag kör alla azure publika tjänster på linux. Gates är fortfarande ett manipulativt kontroll freak, som till större delen endast bromsar teknik utvecklingen.

  3. Sagt av mannen som dresserade folk in i tron att dator krascher är normalt. Rik ?, delvis på grund av total hänsyns löshet, men ”om tjugo miljoner apor singlar slant så är det alltid en som får tio på raken”, + Morsan i IBMs styrelse som pojke.

  4. Om Bill Gates vill göra lite nytta så kan han åka till norra stilla havet och plocka plastkassar. Det borde sysselsätta honom dom närmaste 200 åren!

  5. Vad är namnet på programmet? ”En pratstund i terrariet”?

    Både dessa ”herrar” är som ormen i paradiset och vill oss inte väl. De borde genast få ”förmånen” att leva i det multikulturella ”paradis” som de förespråkar.

Kommentera