Åkesson: ”Jag har sagt samma sak minst tusen gånger”

INRIKES. Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson svarar nu återigen på kritiken mot hans tweet om att det krävs ett totaltstopp för ”all invandring som utgör en social, kulturell eller ekonomisk belastning” .

I ett nytt inlägg på Twitter skriver Åkesson att han är förvånad över ”den hysteriska reaktionen” och frågar sig om det är ett försök att flytta fokus från andra frågor. ”Jag måste ha sagt samma sak minst tusen gånger, och det var länge sedan det skapade någon vidare debatt”, skriver han. Åkesson listar också en lång rad fenomen som han menar är resultat av det han kallar ”kulturell belastning”, vilket var det uttryck han fick mest kritik för.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Åkesson: ”Jag har sagt samma sak minst tusen gånger”

  1. Jag vill minnas att Lööf sa samma sak om Sossarna innan valet. Se hur det blev? Nu sitter hon i knät på Löfven!!!
    Verkar bli en samarbetsparter för SD nästa val.

  2. istället för sätta Fokus på limmies uttalnade borde Media Grnska Ygeman och hans förehavanden Dom hycklare som är för mer invandring tycker jag skall söka läh´genheter i invandrar täta förorter Dkulle vara kul att se hur länge dom stog ut

    • Tilläggas skall också att FHM. MSB gör allt för att flytta fokus från vaccinhaveriet som *överdocenten rapporterar #Cirkus Sverige

  3. Det handlar enbart om att flytta fokus. Kör på Jimmy. Du har 100 % rätt i det du skrev. Ju mer dom gapar och protesterar desto mer rätt har du. Då är vi på rätt väg. 😎😎👍👍

  4. Kulturen kräver tydligen att invandrare och papperslösa ska få vaccin före skattebetalande svenskar 85+. Så blir det tydligen i Stockholm och Skåne. Ni ”goda” fegisar som bestämmer har glömt vilka som röstade på er till era miljontjänster. Det gäller även moderater vars partiledare säger en sak och sedan verkställer ni annat på fältet. Vi är många som minns om två år!!!

  5. Enda sättet att visa att man ställer upp för Sverige är att ansluta dig till partiet och visa var solidariteten finns. Så länge folk inte stöttar de sanna Sverige vännerna så kommer det inte att bli någon lösning på den politiska kris vi har i landet. Idag är det ett litet skitparti som styr landet och det går käpprätt åt skogen.

  6. Hela 7-klövermaffian med PK-etablissemangets främsta företrädarna inom JÖK-juntan ffa Stefan Löfven (S), Morgan Johansson (S), Annika Strandhäll (S), Märta Stenevi (MP), Annie Lööf (C), Nyamko Sabuni (L) och från oppositionen Maria Malmer Stenergard (M) och Nooshi Dadgostar (V) vill tillsammans med PK-media helt enkelt att …

    https://jennypiperblog.files.wordpress.com/2018/08/truten.png

    … för att hålla de viktigaste och känsligaste sakfrågorna borta från samhälls-debatten i Sverige.

  7. Jaha Åkesson, det spelar ingen roll om du säger det 100 miljoner gånger, huvuddelen av PK-sektens politiker, media och kändisar är efterblivna och med noll konsekvenstänkande och där logiken inte hänger ihop.

  8. Till Annie Lööf, finns ni ens kvar i riksdagen efter 2022??
    Var inte så säker på det! Partiet PF är inte så populära.

    Till moderatkvinnan som ojar sig, läs JIMMIES text
    igen, och fattar du fortfarande inte vad han skrev, håll på
    och läs tills det fastnar!

  9. SD:s obetalda valarbetare arbetar omedvetet oförtrutet vidare. För alla som inte legat i koma det senaste kvartseklet eller lider av grav kognitiv störning vet exakt vad Åkesson pratar om och håller fullständigt med. Men det är dags att kasta handskarna och börja kräva fullskalig repatriering. De ointegrerbara ska returnera så fort som möjligt till minsta möjliga kostnad för skattebetalarna.

    • Tråkigt nog Argus så verkar det finnas alltför många i befolkningen som lider av de du tar upp

  10. Jimmie, dina arroganta och okunniga motarbetare i riksdagen begriper inte bättre. De kanske tom. skäms en smula. De är ju nämligen skyldiga till allt elände som dagligen drabbar oss. Mord, Skjutningar, Knivskärningar, Rån, Våldtäkter, Bidragsfusk, Asylkaos, Bränder, Gäng, Klaner, Islamisering, Otrygghet, Amatörmässig hantering av Coronan, Arbetslöshet/Dagdriveri, Sjukvårdsköer, Katastrofal ledning av äldreomsorgen, Kapitalförstöring, Usla Pensioner, Undermålig skola, Och att vi bara har 3 år kvar till dess att FN har beräknat Sveriges fullständiga Bankrutt och därmed U-lands-status.

    Så, Jimmie, Deras gläfsande betyder egentligen ingenting. Dom är bara desperata, ängsliga och lite avundsjuka på oss andra som har haft mycket bättre koll hela tiden. Jimmie — Ös på bara…!!!!!!!!!

  11. Jimmie är förvånad över dom hysteriska reaktionerna.Finns det något annat än hysteri nuförtiden ? Allt som SD gör och säger skall nagelfaras med största luppen.Sedan börjar gatloppen i ankdammen twitter.Man har ju inte Trump längre att spy galla över så man måste ju få ha en ersättning för honom.

  12. Låt mig vara väldigt tydlig: ”Eftersom jag och många andra inom Centerpartiet vill ha största möjliga kulturella belastning mot det svenska folket, så kommer vi inte att samarbeta m Sverigedemokraterna efter 2022”

  13. Bra Jimmy det är bra att du håller dig till sanningen Sverige måste se till sin egen befolkning i första hand. I dag lever 600 000 invandrare på sosialbidrag till en kostnad på 50 60 milijarder i månaden detta vansinne måste ta slut…..

  14. Åkesson har FULLT förtroende och agerar FÖR Sverige !
    🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪

    Löfven har absolut INGET förtroende och agerar MOT Sverige !
    🐫

    ”Bara en superidiot gör exakt samma misstag om och om igen och förväntar sig olika resultat.”

    Kommer DU fortfarande rösta på Socialdemokraterna !?

    • Bra Jimmie.
      Så här kommer du att ha det fram till valet . Eftersom feministpolitiken har misslyckats och dina siffror kommer att skapa panik hos gaphalsarna . Den som gräver en grop åt andra , faller ofta själv däri . Ett gammalt beprövat ordstäv .
      Så försök inte förklara dig ytterligare . De kommer ändå inte att förstå . Politikerbroiler är tunnelseende .

  15. Att säga emot och kritisera Jimmie i det han räknar upp kan bara sägas vara en person med en hjärna mindre än en guldfisk.

  16. Se ovanstående dystra lista. Dessutom
    kostar den cirkusen oss 100 tals miljarder
    /år. En kostnad som kan bli ödesdiger.
    Arma land

Kommentera