Satte upp stängsel med taggtråd – mot hyresrätterna

BROTTSLIGHET & MEDIA. Aftonbladet har besökt en bostadsrättsförening i Göteborg som satt upp ett stängsel med taggtråd för att skydda sig, tyvärr ligger artikeln bakom betalvägg, så vi får gissa oss till varför staketet behövs.

-Pettersson antar att Peter Kadhammar och Aftonbladet åkte till Göteborg för att misstänkliggöra bostadsrättsföreningen men gjorde felet att parkera på utsidan av staketet.

Läs om Kortedala på bloggen, det är bostadsrättsföreningens grannar. De får vara glada om det räcker med ett staket och inte behövs en Berlin-mur…

Det är troligen så enkelt så att i Bostadsrättsföreningen där de äger sina bostäder, tvättstugor, lekplatser osv. är de rädda om sina saker medan många av hyresgästerna i Kortedala är vana vid att andra betalar det som förstörs.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Satte upp stängsel med taggtråd – mot hyresrätterna

  1. Modernt och bra ett inhägnat område bara för att få våra nödvändiga främmande skall känna sig som hemma.
    Stängsel och murar med beväpnade vakter patrullerande precis som ett koncentrationsläger för den arbetande befolkningen, för att de skall få lugn och ro på natten.
    Pigga och utvilade kör de i bevakad kolonn till sitt arbete för att tjäna ihop tillräckligt så att regeringen kan fylla på sin väljarkader ytterligare.

    Det är vad S kallar säkerhet för dig och din familj.

  2. Bostadsägare är givetvis rädda om sin bostad , ofta med höga lån. De vill ha ett tryggt boende utan extra kostnader. (Vem vill inte det)
    På andra sidan hyresgäster ( självklart inte alla) där ” någonannan” betalar hyran.
    Plus att i BRF råder skötsamhet, man ser
    om sitt gemensamma hus.Vissa har
    Städdag med påföljande kaffe o korvgrillning. Jag har svårt att se den aktiviteten i ett problemområde. Slutligen
    är det givetvis bostadsägarnas fel att ”De
    på andra sidan ” har slitna, icke fungerande
    bostäder, trots hyresvärdens idoga försök
    att hålla efter dem. Arma land

  3. ”I Sverige bygger vi inga murar” – vem var det som sade det? Detta är bara början på det murbyggande/taggtrådsbyggande som behövs i ett s.k. ”öppet samhälle”. Ingen tull = öppet för tjuvar och banditer, ingen gränskontroll för inflygande = öppet för bakterier och virus av alla sorter att ta sig in, öppet för hela världen = att låta hela klotet ta del av Sveriges skattebetalares inbetalade medel och genom obefintlig lagstiftning och kontroll låta alla ta del av det och låta slantarna rinna genom öppna händer och fingrar till diverse varianter av Långtbortistan. Öppenhet = bidrag öses över allt och alla, från den mest obskyra förening till riksorganisationer med S-stämpel. Diverse projekt med löjeväckande namn – känner till det där, vet att man med rätt språkbruk och vissa formuleringar vilka passar överheten kan få till vilka penningsummor som helst. Så är läget i landet Absurdistan och det här är nog inte den första taggtråden vi ser.

  4. På många ställen utomlands ser man murar runt fastigheter med inmurade stora bitar av krossat glas högst upp.Det finns nog en god anledning till det.Taggtrådsstängsel kommer förmodligen bli en vanlig syn i Sverige om man vill ha sin egendom skyddad mot vandalism och egenmäktigt förfarande.Utveckligen går åt det hållet.Herr Kadhammar med fototeam fick smaka på verkligheten som många tvingas leva i nuförtiden och Herr Lindberg försitter aldrig en chans att kasta skit på SD.Härlig tid vi lever i !!!

  5. Anders Lindberg , är han riktigt frisk? Man tycker ju att någon
    gång borde det komma ett vettigt ord från honom? Men tyvärr?

  6. Detta kommer framöver att bli en vanlig syn i Abzurdistan.
    Precis som man stänger för boskapen före släppet,kommer det att tvingas fram sådant här,för att skydda sig mot den del av importerna,som utgör en fara !! Och denna fara finns nu i stort spritt över hela landet…..

    • Vore jag polis skulle jag slå betydligt hårdare. Men avsikt att få dem att förstå att detta aldrig kommer bli deras hem.

Kommentera