M och KD måste sluta vara Åkessons dörrmattor

PROPAGANDA. Lina Stenberg är ännu en av Aftonbladets skribenter som hackar på Sverigedemokraterna. Den här gången rör det sig bland annat om att HBTQ-flaggor inte ska användas i offentliga lokaler och att vi pratar svenska i Sverige.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “M och KD måste sluta vara Åkessons dörrmattor

  1. Obskyra skribenter.

    MOT partier som är icke socialistiska, mot mot mot.
    Redan på 80-talet stod det klart att Aftonblodet och Exprossen är rena rama skiten. Sluta klicka på dem! Blandar sensationer med lögner, med sosseledare, sådan skit behöver inte Sverige.

    Jonna Simma(r) i skit och får narurligtvis röda pengar för det. Jonna, hur mycket av den i islamrotade värdegrundsinvandring tror du svenska homosexuella behöver? Dessutom är många många homosexuella medvetna om att varken skattefinasierade RFSL eller skattefinansierade 3e–världen-invandringen, (S) valboskap, ca 100000 per år gör det lättare för dem. Snarare tvärsom. In your face.

    Det röda ska ut ut ut! Om M och KD lyssnar på såna löjeväckande skithot (eller skitprat) från de röda bevisar det vilka fega lama partier de är och på villospår. Detta med de mediala (s)kithoten de förbereder före valet är inget varken 2021 eller 2022 att lyssna på från socialisterna. Lägg ribban över kärringåbäkena. Tröttsamt. Vi är trötta på dessa utopister och svartmålare. Dessa är inget annat än förbrukade och har f ö r b r u k a t sin tid. Det enda de har är nu är svartmålningar, inga lösningar. Säg emot och skratta dem rätt i ansiktet.

    • På 80-talet fanns tidningar som ”Svensk dam-tidning” och ”Hänt i veckan”. Skallerblaskor för kärringar sade man då. Jämfört med dagens Aftonbladet och Expressen framstår de dock som högkvalitativ journalistik.

  2. Aftonbladet är sossarnas dörrmatta och sossarna är miljöpartiets dörrmatta…..

    Däremot tror jag varken KD eller M vill vara någons dörrmatta. Det är bara sossarna som är livrädda att tappa makten till SD -M- KD. Dom inser att det kan bli så och det är helt overkligt för dom som trodde dom skulle sitta i all evighet. Som tur är blir det inte så

  3. Kd, M och SD kan kanske slå ihop sina partier.
    De tycker ju ungefär lika, bla annat vill de stödja kristendomen. Många begåvade moderater finns ju också inom näringslivet och universiteten och det kan ju vara en tillgång.

  4. SD i Sölvesborg har fått mycket skit av ”troende” sossar för att det inte flaggas med regnbågen på kommunhuset.

    Fast, i verkligheten togs beslutet innan SD kom till makten – av sossar…
    Enbart svenska och EU-flaggan får hissas på kommunhuset.

    • Har för mig att även kommunens vapen ingår i de som får hissas… klokt beslut oavsett.

  5. Själv skulle jag gärna bjudit Jonna Sima och hela den helvita redaktionen på varsin semla, jag skulle med glädje tryckt den upp i trynet och vridit om!

    Snacka om mångfald, för enfald är där så det räcker o blir över!

  6. Den dagen sponsringen av odugliga företag (presstöd) upphör så måste dessa sk journalister skaffa riktiga jobb. Då slipper vi aftonkoranen mm.

  7. Flaggdagar skall väl vara inkluderande? Jag känner mig inte ett dugg inkluderad när regnbågsflaggan hissas framför kommunhuset. De som vill får väl vifta bäst dom vill, men framför kommunala och statliga byggnader vill jag iallafall se de svenska färgerna.

    • I Sölvesborgs flaggpolicy står att enbart svenska flaggan och FN-flaggan får hissas på kommunala byggnader.

      Så det SD gör och får kritik för är att följa reglerna som de som styrt innan bestämt.

  8. Jag beundrar Louise för hur klok och modig hon är! Tänk om vi hade haft henne som statsminister istället för den nuvarande idioten.

  9. Och om din hemtjänsthjälp inte talar svenska, måste du ha samma som invandrare att få hjälp av en tolk.

Kommentera