”Som när den lilla elaka Ebba Busch gullar med Jimmie Åkesson”

INRIKES. Socialdemokraterna har valt som huvudstrategi att kränka och förnedra människor som engagerar sig i politisk opposition mot regeringen. Hoppas det straffar sig i längden.

Politikfakta

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

23 thoughts on “”Som när den lilla elaka Ebba Busch gullar med Jimmie Åkesson”

  1. Sossarna med paret Annika Strandhäll och Morgan Johansson i täten är klart stressade och desperata att förlora makten. Snart är de i samma klass som Mona Sahlin när det gäller trovärdighet!

  2. Socialdemokraten Annika Strandhäll är en mycket olustig och falsk kvinna.

    Att inte tänka på en person, som har hybris eller narcissistiska drag. Är inte svårt. För man kan inte göra annat, när man läser hennes återkommande påhopp på andra människor.

    ”Narcissism är en personlighetstyp som anses bero på narcissistisk personlighetsstörning. som präglas av självupptagenhet, självförhärligande och överdriven tro på den egna förmågan.”

  3. Pontus Persson om …

    Annika Strandhäll gullar öppet med Afa-sympatisörer. Afa är en vänsterextremistisk organisation som öppet förespråkar våld mot fascister – och deras definitionen av fascister är alla till höger om Vänsterpartiet. Publicerades 5 maj 2020. Speltid 1:44.

    https://www.youtube.com/watch?v=utDGlNN6Gvc

    Pontus Persson, Umeå ger följande kortbeskrivning av sig själv: Delvis liberal, delvis gubbslemskonservativ statsvetarstudent. Toxiskt manlig och problematisk. Före detta ställningsbyggare och yrkessoldat.

  4. Fanns inget fascistiskt parti i Tyskland på 30-talet, det var något som hittades på under 40-talet av Sovjetunionen och Stalin.
    Men det är väl för mycket att förvänta sig att socialisterna på Aftonbladet skulle veta det.
    Socialister är per definition idioter.

    • Ja helt rätt Niklas. Hade havt något vett i klumpen på halsen så hade inte talat om sånt de inte begriper.

  5. Den enda gång man hör ett uttalande från Strandhäll, är när hon föraktande hånar och vräker ur sej spydigheter om oppositionens ledare. Politik vet hon inte vad det är och borde inte finnas där över huvud taget. Jag rekommenderar dej att läsa SOCIALDEMOKRATERNAS HISTORIA.

    • Hon har också varit ordförande för SKTF. Stackars statstjänstemän. Jag har trott att deras klokskap varit större.

      • Sveriges kommunaltjänstemannaförbund (SKTF) numera Vision organiserar INTE några statstjänstemän.

  6. Annika Strandhäll eller (Strandhell), det senare passar in på
    hennes sinnessjuka kommentarer?
    Undrar ifall Annika tycker det är bättre att gulla med lögnaren
    Morgan?? Men ni passar bra ihop, samma inskränkta påhopp
    på meningsmotståndare!

  7. Socialdemokraternas paradgren har tydligen blivit smutskastning och illvilligt förtal. Betackar mig för sådant och ställer mig på den sida som står för åt hederlighet och ärlighet.

  8. Kan det finnas någon som bryr om vad A Strandhäll anser eller skriver.
    Om det är så är vi som nation mycket illa ute.

    • Det är många som har fingrarna i den socialdemokratisk syltburken . Nu är det hyresgästföreningen som är ockuperad av högavlönade villaägare Sverige runt . Länge sedan man hörde något positivt om ett verksamhetsområde som styrs av sossar .
      Verkar deformerade av makten efter allt för många år i ledningen .
      Men 2022 är det stopp . Sanna mina ord .

  9. Tycker det är dags att Jimmie spottar ut mellanmjölken. Nu är det 1,5 år kvar till valet och extremisterna visar att alla medel är godkända.
    Hur många länder inom EU har en ledare vars morfar var aktiv nazist? Sverige. Jimmie säger att han inte vill sänka sig till deras nivå men det anser jag är under rådande omständigheter helt fel. Väldigt många S-väljare har ingen aning om det utan tror på fullaste allvar att Åkesson är Adolf 2.0. Detta måste få ett slut och det är nu.

  10. ”Usch fy titta på hennes ögon” sade min för många,många år sedan, avlidna moster Asta !
    När jag ser Strandhäll förstår jag idag 75 år senare,vad hon menade !!

  11. Desto mer man sparar och skriker när man får kritik mot sig så inser man att det är omogna bortskämda barnungar som leder partiet.

Kommentera