Har du sett Malmö har du sett Mellanöstern

TERRORISM. Enligt polisen förstördes ett 20-tal bilar i Malmö i går kväll. Det kallas allmänfarlig ödeläggelse men borde benämnas terrorism. Räddningstjänsten satte in resurser från fyra stationer i släckningsinsatsen och trafiken från Västra Kattarp och Jägersro stoppades då polisen spärrade av ett stort område, skriver Sydsvenskan där filmerna är ifrån.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Har du sett Malmö har du sett Mellanöstern

  1. För varje dag närmar vi oss nu dagen när vinsten av massinvandringen infaller, det kommer att bli oerhört spännande att uppleva när den dagen proklameras och jag tror även att att den dagen kommer till och med Löfven att ställa upp på en liveintervju i statsmedia? ( i alla fall om han får se frågorna på förhand).

  2. Ja här måste vi nog säga att vi har vissa utmaningar med våra klienter . Dessa ordningsstörningar är inte okay .Konstigt ändå för sluta skjut och gratis pizza var ju så lyckosamt . Vi skulle nog satsat mer och inte bråkat med klienterna .
    Vi får tala med Steffe att han lägger på nån miljard på utjämningsbidraget .
    Så får Malmö betala tillbaka längre fram när förtjänsterna rulla in .
    Så får det bli

  3. Och fler av dessa kriminella vill lögnaren Stefan ta hit.
    SD hataren Morgan stämmer in i kören tillsammans med extrempartiet MP att vi måste öka invandringen. Hoppas att Sabuni står emot pressen och lämnar kartellen.

Kommentera